Galaxy Note10

Publikováno: 13. srpna 2019 | autor Redakce
comparison-other-models-wo-text.jpg

Řada telefonů Galaxy Note určených pro tvůrčí a pracovní využití vybavená vylepšeným perem S Pen a fotoaparátem profesionální kvality s kreativními nástroji je nyní k dispozici ve dvou velikostech.

Společnost Samsung Electronics dnes představila novou řadu svých prémiových telefonů Galaxy Note10, ve kterých se elegantní design snoubí se špičkovým výkonem a které nabízejí řadu nástrojů pro zvýšení produktivity umožňujících uživatelům vytěžit z každého okamžiku maximum. Galaxy Note10 se inspiruje generací, u níž se stírá hranice mezi prací a volným časem, a dává uživatelům svobodu pracovat tak, jak chtějí, a kdykoli a kdekoli dát průchod jejich kreativitě. Řada Galaxy Note již mnoho let pomáhá milionům věrných uživatelů po celém světě věnovat se oblíbeným činnostem a dosahovat jejich cílů. Samsung prostřednictvím Galaxy Note10 umožňuje uživatelům více se věnovat tomu, co mají rádi. Nový Samsung Galaxy Note10 si můžete předobjednat již dnes od 22.30 a pokud odprodáte svůj použitý, funkční smartphone Galaxy Note9 můžete získat až 15 000 Kč zpět. Nabídka platí do 22. srpna.

comparison-other-models.jpg

Produkt

Barvy

Doporučená maloobchodní cena

Dostupnost

Galaxy Note 10 
256 GB

Aura Black, Aura Glow

24 999 Kč

23. srpna

Galaxy Note 10+
256 GB

Aura Black, Aura Glow

28 999 Kč

23. srpna

Galaxy Note 10+
512 GB

Aura Glow

30 999 Kč

23. srpna

Účelný design PRO ŠPIČKOVÝ ZÁŽITEK

Každý prvek Galaxy Note10 je navržen tak, aby byl elegantní, štíhlý a co nejméně rušivý a aby se tak uživatelé mohli plně soustředit na své nápady, projekty a samotný obsah, který je pro ně nejdůležitější.

powershare.jpg

  • Dvě velikosti: Přístroj Galaxy Note je poprvé nabízen ve dvou velikostech, takže se zákazníci mohou rozhodnout pro verzi, která jim vyhovuje lépe. Modely Galaxy Note10 otevírají svět zařízení Note také uživatelům, kteří požadují funkce pera S Pen a jež osloví špičkové nástroje pro pracovní využití v přístroji kompaktních rozměrů, neboť dosud nejkompaktnější Note nabízí 6,3palcový dynamický AMOLED displej. Telefon Galaxy Note10+ je oproti tomu vybaven 6,8palcovýmDynamickým AMOLED displejem, což je doposud největší displej, jaký řada Note nabídla, ale telefon se stále snadno drží v rukou i používá.

 

Displeje telefonů Galaxy Note10 patří k tomu nejlepšímu, co Samsung nabízí. Počínaje od své fyzické konstrukce až po použité technologie je displej navržen tak, aby uživatelům umožnil ještě více se ponořit do jejich oblíbených televizních seriálů, filmů i her.

 

  • Design od okraje k okraji: Displej Cinematic Infinity telefonu Galaxy Note10 je téměř bezrámečkový a sahá od okraje k okraji, přičemž otvor pro přední fotoaparát umístěný v displeji je malý a svojí vystředěnou polohou přispívá k vyváženému vzhledu. Tento displej od společnosti Samsung dokáže uživatele maximálně pohltit a umožní jim přirozeně přecházet od myšlenky k činu, sledování a tvoření.
  • Displej nejvyšší kvality: Telefon Galaxy Note10 je vybaven oceňovaným dynamickým AMOLED displejem. Díky certifikaci HDR10+ a dynamickému mapování tónů jsou na tomto telefonu fotografie i videa ještě jasnější než na předchozích modelech Note a nabízejí ohromující barevný rozsah. Organizace UL potvrdila[1], že displej telefonu Galaxy Note10 nabízí 98% barevnou a jasovou uniformitu. Displej s technologií Eye Comfort snižuje množství modrého světla, aniž to mělo dopad na kvalitu barevného podání, a umožňuje tak příjemnější sledování obsahu[2].

Všestranná produktivita pro MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ KAŽDÉHO OKAMŽIKU

Uživatelé přístrojů Note kladou maximální důraz na produktivitu a považují svůj telefon za zásadní nástroj, který jim umožňuje dosahovat více. Těmto uživatelům nabízí Galaxy Note10 nové technologie, rozšířené možnosti a výkonné možnosti integrace, jejichž hlavním cílem je dát uživatelům svobodu pracovat způsobem, který je pro ně nejproduktivnější.

 

  • Od rukopisu k textu: Galaxy Note10 přináší přepracované pero S Pen v celistvém provedení s novými výkonnými funkcemi. Uživatelé si s jeho pomocí mohou zapisovat poznámky, okamžitě v aplikaci Samsung Notes ručně psaný text převádět do digitální podoby a exportovat jej do mnoha různých formátů včetně formátu Microsoft Word. Uživatelé mohou nyní své poznámky upravovat zmenšováním, zvětšováním či měnit barvu textu. Takto lze pouhými několika klepnutím zformátovat a nasdílet zápis z jednání, nebo proměnit závan inspirace v editovatelný dokument.
  • Vývoj pera S Pen: Galaxy Note10 staví na schopnostech pera S Pen podporujícího standard Bluetooth Low Energy, které bylo představeno u modelu Galaxy Note9. S Pen nově nabízí tzv. Air actions, které umožňují částečně telefon ovládat gesty. Díky zpřístupnění SDK pro Air actions mohou vývojáři vytvářet vlastní ovládací gesta, které budou uživatelé moci použít při hraní her nebo práci s oblíbenými aplikacemi.
  • Samsung DeX pro PC[3]: Galaxy Note10 také rozšiřuje možnosti platformy Samsung DeX, která uživatelům usnadňuje střídavou práci na telefonu a PC nebo počítači Mac. Pomocí jednoduchého a kompatibilního připojení USB mohou uživatelé přetahovat soubory mezi zařízeními a používat k ovládání svých oblíbených mobilních aplikací klávesnici a myš, přičemž data zůstávají v telefonu a jsou bezpečně chráněna platformou Samsung Knox.
  • Odkaz na Windows: Galaxy Note10 nabízí odkaz na Windows přímo v panelu pro rychlý přístup. Uživatelé se tak ke svému PC s Windows 10 mohou připojit jediným kliknutím. Na PC si potom mohou nechat zobrazit oznámení z telefonu, odesílat a přijímat zprávy a prohlížet si nejnovější fotografie, aniž by museli práci na počítači přerušovat a brát telefon do ruky.

 

FOTOAPARÁT PROFESIONÁLNÍ KVALITY pro tvůrce

S Galaxy Note10 mohou tvůrci obsahu i běžní uživatelé používat nejmodernější nástroje umožňující pořizovat ohromující videa a fotografie – jejich kanály, příběhy i příspěvky tak nezůstanou bez povšimnutí a získají větší schopnost oslovit. Díky kombinaci pokročilých technologií zpracování obrazů a pokročilého softwaru posunuje Galaxy Note10 mobilní fotografii i videa na novou úroveň.

comparison-camera-note10-vs-note10+.jpg

  • Špičková technologie pro práci s videem: Galaxy Note10 uživatelům umožňuje pořizovat videa v profesionální kvalitě, aniž by s sebou museli nosit další vybavení. Funkce Live focus video nabízí úpravy hloubky ostrosti, uživatel tak může rozostřit pozadí a zaměřit se na požadovaný objekt zájmu. Funkce Zoom-In Mic zesiluje zvuk v záběru a naopak potlačuje hluk na pozadí, díky čemuž se můžete lépe soustředit na zvuky, které v záznamu chcete mít. Nová a zdokonalená funkce Super steady stabilizuje záznam a redukuje otřesy, kvůli kterým mohou být akční videa rozmazaná. Tato funkce je nyní k dispozici v režimu Hyperlapse, který slouží k pořizování stabilních časosběrných videí.
  • Rychlá a snadná úprava videí: Po pořízení videozáznamu mohou uživatelé přístroje Galaxy Note10 svůj klip okamžitě upravit přímo ve svém telefonu. Funkci video editor sloužící k úpravě videozáznamů lze ovládat pomocí pera S Pen, takže namísto poklepání pro výběr nebo úpravu klipu mohou uživatelé perem označit přesný moment, kde chtějí střih provést. Tvůrci, kteří chtějí mít ještě větší kontrolu nad úpravou svých záběrů, mohou na svých zařízeních Galaxy Note10 využít sofistikovanou sadu nástrojů aplikace Adobe Rush[4], se kterou lze nyní díky peru S Pen pracovat ještě přesněji.
  • Záznam obrazovky: Pro hráče, kteří chtějí svým streamovaným přenosům dodat osobitost, nebo pro vloggery, kteří chtějí vylepšit svá instruktážní videa, nabízí Galaxy Note10 novou funkci Screen recorder pro záznam obrazovky. Funkce umožňuje snadno zachytit, co se děje na obrazovce, využít funkci obraz v obraze pro přidání reakce a pero S Pen pro anotaci. Výsledkem pak jsou zábavnější a poutavější videa.
  • AR Doodle a 3D skener: Galaxy Note10 nabízí v rámci fotoaparátu integrované špičkové funkce rozšířené reality a 3D. Spolu s ultraširokoúhlým fotoaparátem tyto funkce tvůrcům otevírají zcela nové možnosti. S AR Doodle a pomocí pera S Pen můžete své fotografie upravovat a přidávat k nim dynamické kresby, efekty a animace sledující zachycený objekt. A díky 3D skeneru[5], který je průlomovou novinkou v řadě Note, dokáže fotoaparát DepthVision přístroje Galaxy Note10+ naskenovat objekt[6] a okamžitě jej převést do pohyblivé 3D podoby.
  • Noční režim: Lidé si často pořizují selfie za špatných světelných podmínek – při večeři, na koncertech nebo třeba při západu slunci. Noční režim, který je nyní k dispozici u předního fotoaparátu, umožňuje uživatelům pořizovat skvělá selfie bez ohledu na to, v jak šerých nebo tmavých podmínkách to je.

 

BEZKONKURENČNÍ výkon pro náročné uživatele

Fanoušci řady Note své telefony využívají pro nejrůznější činnosti – řeší s nimi každodenní úkoly, ale také se pouští do velkých projektů, jako je řízení podniku, úprava videí používaných na sociálních sítích či vytváření krásných ilustrací pomocí pera S Pen. K tomu všemu jim pomáhá špičkový hardware a pokročilé funkce přístroje Galaxy Note10.

 

  • Superrychlé nabíjení: Po 30minutovém nabíjení kabelem s výkonem až 45 W[7] vydrží Galaxy Note10+ celý den[8].
  • Bezdrátové sdílení nabíjení[9]: Řada Note nově nabízí bezdrátové sdílení nabíjení. Uživatelé si mohou pomocí svého telefonu Galaxy Note 10 bezdrátově dobít své hodinky Galaxy Watch, sluchátka Galaxy Buds nebo jiné zařízení podporující standard Qi.
  • Hraní her: Mobilní hry mají stále bohatší grafické zpracování a vyžadují stále větší výkon, pro maximální herní zážitek je tedy nutné mít ty nejlepší technické parametry. Galaxy Note10 je vybaven nejtenčím chladícím systémem s výparníkovou komorou na světě, která při hraní her nabízí optimální výkon a zároveň umožňuje, aby si přístroj zachoval tenké a elegantní provedení. Funkce Game Booster s podporou umělé inteligence optimalizuje výkon a spotřebu energie Galaxy Note10 v závislosti na konkrétní hře. A díky P2P streamovací službě PlayGalaxy Link mohou uživatelé na svém mobilním zařízení pokračovat ve hře rozehrané na počítači přesně od místa kde skončili, aniž by přitom museli cokoli ukládat na místní úložiště.

 

PORTÁL EKOSYSTÉMU GALAXY

Galaxy Note10 je základním kamenem ekosystému Galaxy, sady prémiových produktů a služeb, která se snaží uživatele co nejlépe propojit a co nejvíce jim zjednodušit jejich životy. Nositelná elektronika jako hodinky Galaxy Watch Active 2 a tablety jako Galaxy Tab S6 umožňují uživatelům zůstat neustále ve spojení a pomáhají jim zvládnout toho i na cestách více.

 

Na těchto výrobcích jsou pak postaveny služby Samsung, které uživatelům nabízejí propojené a pohodlné užívání v rámci celé řady Galaxy. Samsung Health pomáhá uživatelům dosáhnout vytčených cílů týkajících se zdraví a fyzické kondice nerušivým sledováním a monitorováním. Samsung Knox chrání data pomocí bezpečnostních řešení splňujících požadavky obranného průmyslu. Inteligentní platforma Samsung Bixby poskytuje integrovanou podporu, která usnadňuje, organizuje a propojuje život uživatelů.

Dostupnost a předobjednávky telefonů Galaxy Note10

Galaxy Note10 a Galaxy Note10+ budou dostupné v provedení Aura Glow a Aura Black od 23. srpna, ale předobjednávat můžete již od 7. srpna od 22.30 až do 22. srpna. Během předobjednávek navíc můžete za svůj použitý, funkční smartphone nebo tablet získat k výkupní ceně i jednorázový bonus až 5 000 Kč.

 

Vyměňte starý přístroj za nový Galaxy Note10 a získejte až 15 000 Kč zpět

V letošním roce chce Samsung odměnit stávající majitele modelů řady Galaxy Note za věrnost, a co nejvíce jim usnadnit přechod na nejnovější modely. Mohou tak získat zvýhodnění na nákup nového telefonu Galaxy Note10 nebo Note10+ za odprodej starého zařízení velmi jednoduše.

 

Navštivte stránky novysamsung.cz, kde spolu se svými osobními údaji zaregistrujte i svůj použitý telefon/tablet určený k výkupu. Uveďte, v jakém stavu produkt je, od čehož se odvine konečná výkupní cena. Po obdržení zakoupeného Galaxy Note10 nebo Note10+ vložte IMEI číslo nového telefonu a také přiložte účtenku o jeho nákupu. Po verifikaci vám Samsung zašle na účet výkupní částku za starší telefon. V rámci předobjednávky navíc získat bonus 5 000 Kč k výkupní ceně funkčních modelů Galaxy Note1 až Note9. Pro ostatní značky a modely (funkční smartphony i tablety) je pak bonus 2 500 Kč. Pro získání výkupní ceny a bonusu musíte provést registraci v období od 7. do 22. srpna a poté do 15. září doplnit údaje o novém Galaxy Note10 (IMEI, účtenka).

Příklad:

Petr vlastní Galaxy Note9 128 GB, který je plně funkční a bez mechanického poškození nebo poškrábání. Dnes jej odprodá za 10 000 Kč, získá navíc bonus 5 000 Kč k předobjednávce a za nový Galaxy Note10 si doplatí pouze 9 999 Kč.

 



[1] Organizace UL ověřila, že prémiový displej s otvorem v telefonu Galaxy Note10 dosahuje 98% uniformity, pokud jde o barevné podání a jas, a že průhlednost otvoru pro fotoaparát dosahuje 92 %.

[2] Celosvětově uznávaný certifikační institut TÜV Rheinland udělil displejům telefonů Galaxy Note10 a Note10+ certifikaci Eye Comfort potvrzující schopnost displeje výrazně omezit škodlivé účinky modrého světla. Příslušný certifikát je k dispozici na stránkách www.tuv.com pod ID 1419071436.

[3] Pro PC se systémem Windows k dispozici pro OS Windows 7 a Windows 10, pro počítače Mac k dispozici pro OS High Sierra a Mojave.

[4] Aplikaci Adobe Rush je možné si stáhnout.

[5] 3D skener je možné si stáhnout.

[6] Velikost objektu skenovaného pomocí 3D skeneru musí být v rozmezí 10 × 10 × 10 cm až 80 × 80 × 80 cm.

[7] K dispozici pouze pro Galaxy Note10+, 45W nabíječku je nutné si koupit zvlášť.

[8] Skutečná výdrž baterie se může lišit v závislosti na parametrech používaných sítí, způsobu používání a dalších faktorech.

[9] Bezdrátové sdílení nabíjení nemusí fungovat s příslušenstvím nebo kryty jiných značek, než je Samsung. V závislosti na síťovém prostředí může mít použití této technologie vliv na příjem telefonních hovorů nebo na používání datových služeb.

 

Specifikace telefonu Samsung Galaxy Note10 a Note10+

Galaxy Note10

Galaxy Note10+

Displej

6,3″ FHD+ displej

Dynamický AMOLED Infinity-O displej,

2280 × 1080 (401 PPI)

Certifikace HDR10+

6,8″ s rozlišením Quad HD+

Dynamický AMOLED Infinity-O displej

3040 × 1440 (498 PPI)

Certifikace HDR10+

* Rozměr obrazovky je stanoven na základě úhlopříčky ideálního obdélníku bez přihlédnutí k zaoblení rohů; skutečná zobrazovací plocha je vzhledem k zaobleným rohům a otvoru pro fotoaparát menší.

* Výchozí rozlišení Galaxy Note10+ je Full HD+; lze jej ale v nastavení změnit na Quad HD+.

Fotoaparát

Zadní: trojitý fotoaparát

- ultraširokoúhlý: 16 Mpx, f/2,2 (123°)

- širokoúhlý: 12 Mpx 2 fotodiody AF; f/1,5 / f/2,4; OIS (77°)

- teleobjektiv: 12 Mpx f/2,1 OIS (45°)

 

 

Přední: 10 Mpx 2 fotodiody AF, f/2,2 (80°)

Zadní: čtyřnásobný fotoaparát

- ultraširokoúhlý: 16 Mpx, f/2,2 (123°)

- širokoúhlý: 12 Mpx 2 fotodiody AF; f/1,5 / f/2,4; OIS (77°)

- teleobjektiv: 12 Mpx f/2,1 OIS (45°)

– fotoaparát DepthVision: VGA

 

Přední: 10 Mpx 2 fotodiody AF, f/2,2 (80°)

Tělo

71,8 × 151,0 × 7,9 mm, 168 g

(BLE S Pen: 5,8 × 4,35 × 105,08 mm, 3,04 g)

77,2 × 162,3 × 7,9 mm, 196 g

(BLE S Pen: 5,8 × 4,35 × 105,08 mm, 3,04 g)

Aplikační procesor

– 7nm 64bitový osmijádrový procesor (max. 2,7 GHz + 2,4 GHz + 1,9 GHz)

– 7nm 64bitový osmijádrový procesor (max. 2,8 GHz + 2,4 GHz + 1,7 GHz)

* Může se lišit podle trhu a mobilního operátora.

Paměť

– 8 GB RAM + 256 GB interní paměť

(pouze model LTE)

– 12 GB RAM + 256 GB interní paměť

– 12 GB RAM + 512 GB interní paměť

* Může se lišit podle modelu, barvy, trhu a mobilního operátora.

* Velikost uživatelské paměti je menší než celková kapacita paměti, protože část úložiště využívá operační systém a software vykonávající různé funkce zařízení. Skutečná velikost uživatelské paměti se bude lišit podle operátora a po aktualizaci softwaru se může změnit.

SIM karta

LTE

Duální: jeden slot pro Nano SIM a jeden slot pro Nano SIM

Duální (hybridní): jeden slot pro Nano SIM a jeden slot pro Nano SIM nebo MicroSD

(až 1 TB)

* Může se lišit podle trhu a mobilního operátora.

* SIM karta a MicroSD se prodávají zvlášť.

* Pro model Galaxy Note10+ LTE je k dispozici hybridní rámeček pro SIM karty.

Baterie[1]

3 500 mAh (typická)

4 300 mAh (typická)

* Typická hodnota potvrzená testy v nezávislé laboratoři. Typická hodnota je odhadovaná průměrná hodnota s ohledem na odchylku v kapacitě baterie u vzorků baterií testovaných podle normy IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 3 400 mAh pro Galaxy Note10 a 4 170 mAh pro Galaxy Note10+. Skutečná výdrž baterie se může lišit v závislosti na parametrech používaných sítí, způsobu používání a dalších faktorech.

Superrychlé kabelové nabíjení kompatibilní se standardy QC2.0, AFC a PD3.0.

Nabíjení pomocí bezdrátového nabíjení Fast Wireless Charging 2.0. kompatibilní s WPC a PMA

Bezdrátové sdílení nabíjení: Bezdrátové sdílení PowerShare je omezeno na Samsung nebo jiné chytré telefony značky s bezdrátovým nabíjením WPC Qi

Operační systém

Android 9.0 (Pie)

Sítě

LTE

Vylepšená 4×4 MIMO, až 7CA, LAA, LTE kat. 20

– stahování až 2,0 Gb/s, odesílání až 150 Mb/s

* Skutečná rychlost se může lišit v závislosti na trhu, operátorovi a uživatelském prostředí.

Konektivita

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2,4/5 GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024 QAM

- stahování až 1,2 Gb/s, odesílání až 1,2 Gb/s

* Může se lišit podle trhu a mobilního operátora.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB typ C, NFC, navigace (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Pokrytí systémů Galileo a BeiDou může být omezené. Na určitých trzích nemusí být k dispozici BeiDou.

Platby

NFC, MST

* Může se lišit podle trhu, mobilního operátora a poskytovatelů služeb.

Senzory

Akcelerometr, barometr, ultrazvuková čtečka otisků prstů, gyroskop, geomagnetický senzor, Hallův senzor, senzor přiblížení, světelný senzor RGB

(BLE S Pen: šestiosý senzor včetně gyroskopu a akcelerometru)

Ověřování

Typ uzamčení: vzor, PIN kód, heslo
Biometrické typy uzamčení: čtečka otisků prstů, rozpoznávání tváře

Audio

Stereoreproduktory a sluchátka: značka AKG

(Sluchátka, která jsou součástí balení: konektor typu C, hybridní uchycení, dynamická sluchátka s mikrofonem)

Prostorový zvuk s technologií Dolby Atmos (včetně Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

Podporované zvukové formáty:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

* Veškeré funkce, vlastnosti, specifikace a další informace, které jsou v tomto dokumentu uváděny a týkají se výrobků, mimo jiné včetně informací o výhodách, designu, ceně, součástkách, výkonu, dostupnosti a funkcích výrobku, se mohou bez předchozího upozornění změnit.



[1] Typická hodnota potvrzená testy v podmínkách nezávislé laboratoře. Jmenovitá (minimální) kapacita je nižší. Skutečná životnost baterie se může lišit v závislosti na parametrech používaných sítí, způsobu používání a dalších faktorech. Další informace získáte na adrese www.samsung.com.

Za 1 den
vyjde nové číslo FotoVideo.
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.