Epson EcoTank L6490

Publikováno: 23. října 2021 | autor Redakce
Epson EcoTank L6490

Tisknout kvalitně, levně a navíc ekologicky doma nebo v kanceláři potřebuje v dnešní turbulentní době snad každý. Když k tomu občas potřebujete rychle vytvořit dobrou fotku formátu A4 na kvalitní podklad v barvě či černobíle, už to dávno neznamená, že musíte příliš investovat.

Přístroj, který nám nedávno přistál na redakční stůl, je výborným příkladem pozitivních změn v kvalitě a cenových relacích domácího a kancelářského tisku, které nastaly v posledních letech.

Text a foto: redakce, www.ifotovideo.cz

Epson EcoTank L6490

Trojkombinace pro fotografy?

Jak ji vlastně charakterizovat? Mimořádně vysoká rychlost tisku? Nízké náklady na stránku? Barevný tisk A4, kopírování, skenování a faxování? To vše stoprocentně umí.

Multifunkční tiskárna formátu A4 s faxem L6490 nabízí mimořádně nízké náklady a vysokou rychlost tisku bez potřeby výměny inkoustových kazet nebo tonerů.

Epson EcoTank L6490

Jako vždy od začátku

Když ji vybalíte, máte přeci jenom chvíli co dělat. Vše je řádně, až přepečlivě oblepeno a zajištěno páskami. Po vyjmutí krabice, šikovným způsobem zastrčené do „proluky“ nad tiskovou hlavou a zásobníky s inkousty, se vrhnete na mírně zdlouhavé spuštění nového přístroje. Můžete postupovat podle papírového návodu, na bezvadně čitelném displeji přístroje nebo v internetové aplikaci.

Po pár odstavcích…

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.