EISA Photography Awards 2020-2021

Publikováno: 15. srpna 2020 | autor Redakce
EISA Photography Awards 2020-2021 – Fujifilm X-T4

Letošní finální rozhodování bylo opravdu zvláštní. Díky všeobecně známé situaci se neuskutečnilo ani pravidelné dubnové/květnové setkání s nominacemi a těmi, co je navrhovali, v Bruselu a byl zrušen i general meeting, na kterém se volí a hlasuje a rozhoduje o nových EISA Awards a také o finálních EISA Maestro. Experti ze 62 členských médií z 29 zemí celého světa to ale i bez osobního jednání zvládli.

Princip EISA je daný

„Žádná nemoc či karanténa naši práci pro nezastaví.“ Takové bylo motto a toho jsme se od ledna 2020 drželi. Všechna expertní média testovala, recenzovala a shromažďovala výsledky v jednotlivých, předpokládaných kategoriích. Výhodou bylo, že se letos dalo testovat déle. Koloběh nových vzorků se nezastavili, kurýři po celém světě fungovali a většina expertů i přes home office a omezené možnosti laboratoří testování i recenze letošních novinek zvládla. Následovaly široké nominační listy, upřesňování jednotlivých kategorií v separátních expertních skupinách, a hlavně pravidelná a poměrně dlouhá, většinou středeční a páteční jednání přes aplikaci Zoom. Za stejných podmínek následovalo i červnové hlasování včetně předcházejících diskusí.

Je nás víc po celém světě

Jak si možná pozorný čtenář všiml, řada našich členů, kteří se účastní nominačního kolotoče a následného hlasování, se zase rozrostla. EISA je v současnosti světovou organizací a její členové publikují a prezentují svá média na všech kontinentech (s výjimkou Antarktidy). EISA hodnotí nejlepší produkty roku již přes 36 let. Je jedinečnou organizací více než 55 odborných médií z oblastí hi-fi, domácí kino, automobilové a mobilní elektroniky, fotografie a videa, vydávaných v Evropě, Austrálii, USA, Kanadě, Hongkongu, Indii a Japonsku. Pokud někde v obchodě, v reklamě či na plakátu uvidíte známé logo EISA Award, máte vždy jistotu, že se jedná o výrobek prověřený, otestovaný, a tudíž i mimořádně kvalitní.

Důležitá poznámka:

Oceněné produkty, které vám představujeme, najdete samozřejmě perfektně vytištěné v zářijovém FotoVideo a na webu www.eisa.eu, základní stránce všech aktivit světové asociace EISA.


 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021001-eisa-award-fujifilm-x-t4.png

Fujifilm X-T4001-fujifilm-x-t4-web.jpg

Vynikající bezzrcadlovka se snímačem X-Trans CMOS s 26 miliony pixelů kombinuje kompaktní velikost s velmi vysokou kvalitou obrazu, vynikající rychlostí (až 20 snímků za sekundu při plném rozlišení) a profesionální parametry videa, jako je záznam 4K/60 snímků za sekundu. Jednou z nejdůležitějších nových funkcí je pětiosá stabilizace obrazu, která umožňuje kompenzaci expozice v pěti a 6,5 krocích v závislosti na objektivu a zajišťuje ostré snímky i při dlouhých expozičních časech. Monitor lze nyní vyklopit na stranu, což umožňuje snadné nahrávání. Společnost Fujifilm určitě vytvořila nejlepší bezzrcadlový přístroj APS-C.

 


 

EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021002-eisa-award-nikon-z-50.png

Nikon Z 50002-nikon-z-50-web.jpg

Díky konkurenceschopné ceně a vynikající kvalitě se přístroj Nikon Z 50 stal fotoaparátem EISA BEST BUY 2020-2021. Kompaktní bezzrcadlovka se senzorem APS-C (DX) se snadno používá a je ideální pro cestování. Má výborně konstruované tělo odolné vůči povětrnostním vlivům. Poskytuje velmi jemnou kvalitu obrazu s dobrým dynamickým rozsahem, který umožňuje zachycení detailů jak v ostrém světle, tak v hlubokých stínech. Model Z 50 využívá stejný procesor EXPEED 6 jako plnoformátové modely společnosti Nikon, čímž je umožněn záznam 4K videa při rychlosti 30 snímků za sekundu nebo až 120 snímků za sekundu v rozlišení Full HD. Automatické ostření je rychlé a přesné, má velmi užitečnou funkci AF s detekcí očí a (díky aktualizaci firmwaru) také zvířat.

 


 

EISA APS-C CAMERA 2020-2021003-eisa-award-canon-eos-90d.png

Canon EOS 90D003-canon-eos-90d-web.jpg

U modelu EOS 90D společnost Canon ukázala, že digitální zrcadlovky stále ještě nekončí. Senzor se 32,5 milionu pixelů přináší nový rekord v rozlišení pro APS-C, zatímco Dual Pixel CMOS AF nabízí rychlé a přesné ostření v živém náhledu a při natáčení videa. Mezi další pokročilé funkce tohoto přístroje patří tichá elektronická závěrka, která umožňuje extrémně krátké expoziční časy až 1/16 000 s. Canon EOS 90D zaznamenává 4K video bez ořezu a v rozlišení Full HD umožňuje slow motion až 120 snímků za sekundu. Dotykový displej, který lze otočit a vyklopit do strany, tuto vynikající digitální zrcadlovku skvěle doplňuje.

 


 

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021004-eisa-award-nikon-d780.png

Nikon D780004-nikon-d780-web.jpg

Nikon D780 je plnoformátovou digitální zrcadlovkou a snímačem CMOS s 24 miliony pixelů. V kombinaci s rychlým obrazovým procesorem EXPEED 6 poskytuje nativní citlivost až ISO 51 200 a otevírá tak více možností pro kreativní fotografii. Jeho vyklápěcí dotykový LCD displej pomáhá fotografům a tvůrcům videa zachytit požadovaný snímek z vysokého nadhledu nebo velmi nízkého podhledu. Tento nástupce fotoaparátu Nikon D750 přináší řadu vylepšení, jako je vynikající zpracování obrazu, lepší obrazové možnosti (až 4K UHD 30 snímků za sekundu s N-Log), slow motion a time-lapse. Navíc má výrazně vylepšený hybridní AF systém, který umožňuje rychlé automatické ostření při fotografování a filmování pomocí LCD displeje.

 


 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021005-eisa-award-sony-alpha-7r-iv.png

Sony Alpha 7R IV005-sony-a7r-iv-web.jpg

Sony Alpha 7R IV je první plnoformátovou bezzrcadlovkou, která se může pochlubit neuvěřitelným rozlišením 61 milionů pixelů. Je také vybavena jedním z nejlepších systémů automatického zaostřování v této kategorii, včetně AI trackingu v reálném čase a Eye AF. Díky pětiosé stabilizaci obrazu v těle téměř nevznikají rozmazané snímky způsobené chvěním fotoaparátu. Dále je díky ostrému elektronickému hledáčku a extrémně rychlému procesoru BIONZ X vysoce spolehlivým a schopným nástrojem, který fotografovi poskytuje všestrannost a možnost zvládnout prakticky jakoukoli fotografickou situaci na nejvyšší úrovni.

 


 

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021006-eisa-award-canon-eos-1d-x-mark-iii.png

Canon EOS-1D X Mark III006-canon-eos-1d-x-mark-iii-web.jpg

Společnost Canon vynaložila velké úsilí, aby opět zdokonalila svůj špičkový profesionální model digitální zrcadlovky, který je určen profesionálům, zpravodajským agenturám, sportovním fotografům a wildlife fotografům. Fotoaparát Canon EOS-1D X Mark III nabízí špičkové technologie, včetně nově vyvinutého systému automatického zaostřování se 191 body, který naplňuje požadavky profesionálních sportovních fotografů na akční snímky, ostré jako břitva. Videofunkce jsou také velmi pokročilé. Snímání v kvalitě 5,5K je interně ukládáno ve 12bitovém formátu RAW. Díky vestavěným a zdokonaleným možnostem připojení je EOS-1D X Mark III doslova ušitý na míru pro okamžité dodávky obrazových souborů zpravodajským agenturám.

 


 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021007-eisa-award-panasonic-lumix-dc-s1h.png

Panasonic Lumix DC-S1H007-panasonic-lumix-s1h-web.jpg

Typ DC-S1H byl postaven na stejném technickém principu jako fullframový Lumix S1. Je silně orientován na video s tím, že nahrává 6K rychlostí 24 snímků za sekundu a 4K rychlostí 60 snímků za sekundu. Nabízí vynikající kvalitu obrazu, zejména při nízkém osvětlení, uživatel má k dispozici režimy záznamu pro snadnou korekci barev a rozšířený dynamický rozsah. Tento přístroj také nabízí atraktivní anamorfní režim 4K, což je skvělá funkce pro natáčení filmů pro velké projekce. Kromě toho se vyznačuje vynikajícím elektronickým hledáčkem, stabilizací obrazu v těle a perfektním dotykovým displejem v robustním a všestranném těle.

 


 

EISA COMPACT CAMERA 2020-2021008-eisa-award-fujifilm-x100-v.png

Fujifilm X100V008-fujifilm-fujifilm-x100-v-web.jpg

Sice vypadá podobně jako jeho předchůdci v řadě X100, ale ve skutečnosti jde o zcela novou konstrukci, která zcela jednoduše reprezentuje nejmodernější kompaktní fotoaparát současnosti. Je vybaven stejným senzorem a skvělým hybridním optickým/elektronickým hledáčkem jako sofistikovaná bezzrcadlovka Fujifilm X-Pro3 a jeho výkon je na stejné úrovni. Může se pochlubit novým a vylepšeným objektivem o průměru 23 mm f/2 a vyklápěcím displejem, který jej nezvětšuje, zároveň je utěsněn vůči povětrnostním vlivům. To vše je v malém fotoaparátu, který se vejde do kapsy saka, což je ideální pro cestování a street fotografii.

 


 

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021

eisa-award-sony-vlog-camera-zv-1[3].png

Sony Vlog Camera ZV-1009-sony-zv1-web.jpg

Tento inovativní kompaktní fotoaparát s funkcí kamery je zaměřen na tvůrce obsahu a vloggery. Nabízí skvělé vlastnosti, jako je například nahrávání 4K videa a gama S-Log. Jeho vysoce kvalitní vestavěný mikrofon má větrnou clonu pro venkovní snímání; alternativně může být osazen externím mikrofonem díky zvukovému vstupu nebo multifunkční patici. ZV-1 je také velmi dobrý fotoaparát s rychlým AF systémem a univerzálním variabilním displejem. Spolu s volitelnou rukojetí, která je vybavena zabudovaným bezdrátovým dálkovým ovládáním a dá se využít jako stativ, je ZV-1 vynikajícím produkčním přístrojem, který umožňuje vloggerům velmi snadno vytvářet a sdílet obsah.

 


 

EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021010-eisa-award-canon-eos-r5.png

Canon EOS R5010-canon-eos-r5-web.jpg

Coby první bezzrcadlový fotoaparát, který dokáže nahrávat 8K video, byl EOS R5 Canon v letošním roce vynikajícím kandidátem na ocenění Camera Innovation. Tento mimořádný hybrid pro fotografování a video je schopen zaznamenat 4K záběry při pozoruhodných 120 snímcích za sekundu a fotografovat statické obrazy o velikosti 45 milionů pixelů rychlostí až 20 snímků za sekundu. Chlubí se také nejúčinnější stabilizaci obrazu na světě. S elektronickým hledáčkem s vysokým rozlišením, kloubovým zadním displejem a ovládacími prvky na profesionální úrovni spolu s volitelnou rukojetí, která zahrnuje profesionální připojení Wi-Fi a Ethernet, slibuje, že bude kompletním a všestranným přístrojem pro náročné fotografy a videotvůrce.

 


 

EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021011-eisa-award-canon-rf-70-200mm-f2.png

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM011-canon-rf-70-200mm-f2.8l-is-usm-web.jpg

Objektiv ustanovil nový standard pro profesionální objektivy s telezoomem a je tím nejmodernějším, co společnost Canon nabízí. Jeho zcela nová konstrukce je přizpůsobena systému RF mirrorless společnosti Canon a spolu s novým optickým designem poskytuje vynikající kvalitu obrazu ve velmi kompaktním těle. Je také dobře utěsněn proti prachu a stříkající vodě, a proto může být užíván i v náročných povětrnostních situacích. Navíc má velmi efektivní pětiosou stabilizaci obrazu. Je to bezpochyby nejlepší objektiv, který porota EISA aktuálně testovala.

 


 

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021012-eisa-award-sigma-14-24mm-f2.png

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art012-sigma-14-24mm-f2.8-dg-dn-art-web.jpg

Širokoúhlý zoom určený pro plnoformátové bezzrcadlovky nabízí vynikající kvalitu za velmi konkurenceschopnou cenu. Je k dispozici v provedení Sony E-mount i L-mount pro fotoaparáty Leica, Panasonic a Sigma. Optimalizací konstrukce pro bezzrcadlovky vytvořila Sigma objektiv, který je podstatně menší a světelnější než jeho zrcadlovkový kolega, a přesto poskytuje fantastickou optickou kvalitu. Také se může pochlubit rychlým a tichým automatickým zaostřováním a je odolný vůči nepříznivému počasí pro fotografování v exteriérech. Výsledkem je vynikající objektiv, který je ideální pro širokou škálu žánrů včetně architektury, krajiny a astrofotografie.

 


 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021013-eisa-award-canon-rf-24-70mm-f2.png

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM013-canon-rf-24-70mm-f2.8l-is-usm-web.jpg

Mnoho profesionálních fotografů bez tohoto objektivu nemůže pracovat. Kombinuje rychlý chod se zabudovanou pětiosou stabilizací a poskytuje vynikající kvalitu obrazu v celém rozsahu zoomu s výjimečně nízkou úrovní zkreslení. Hladký a tichý nano motorek USM zajišťuje rychlé a přesné automatické zaostření a je ideální pro video i fotografie. Objektiv nabízí robustní konstrukci, odolnou proti povětrnostním vlivům, spolu s fluorinovým potahem na předních a zadních optických členech, který je chrání před vodou a mastnotou.

 


 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021014-eisa-award-tamron-70-180mm-f2.png

Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD014-tamron-70-180mm-f2.8-di-iii-vxd-web.jpg

Novinka od Tamronu je klasický teleobjektiv se zoomem pro bezrcadlovkový systém Sony E se světelností f/2,8. Poskytuje vynikající ostrost a kontrast napříč celým formátem ve všech ohniskových délkách, dokonce i při úplném otevření. Může se také pochlubit konstrukcí odolnou proti povětrnostním vlivům, přičemž používá lehké, a přitom odolné materiály. Optická konstrukce využívá několika speciálních členů a potahů, zatímco plovoucí zaostřovací systém zajišťuje čistý a ostrý obraz, a to i na malou vzdálenost od snímaného objektu. Díky velmi tichému, ale citlivému automatickému zaostřovacímu mechanismu je ve své třídě výhodným řešením pro fotografii i video.

 


 

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021015-eisa-award-tamron-28-200mm-f2.8-5.png

Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD015-tamron-28-200mm-f-2.8-5.6-di-iii-rxd-web.jpg

Zoomový objektiv typu all in one je první ve své třídě, který nabízí rychlou f/2,8 i na širokoúhlém konci spolu s kompaktní velikostí a nízkou hmotností. Díky kombinaci speciálních členů objektivu a inteligentních softwarových korekcí dosahuje vynikajícího optického výkonu a poskytuje čistý a ostrý obraz. V kombinaci s rychlou clonou nabízí nejbližší ostřicí vzdálenost pouhých 19 cm, což uživatelům umožňuje fotografovat zblízka s příjemně rozostřeným pozadím. Automatické ostření je rychlé, přesné a tiché, což je výhoda pro fotografy i tvůrce videa.

 


 

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021016-eisa-award-sony-fe-200-600mm-f5.6-6.png

Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS016-sony-fe-200-600mm-f5.6-6.3-g-oss-web.jpg

Ocení ho všichni, kdo milují přírodu a sportovní fotografii a nechtějí těžké sklo. Je na svou kategorii cenově dostupný a lehký, a přesto poskytuje velkou ostrost i při maximální „díře“, což je velmi důležité u objektivů, které se často používají mezi 400 a 600 mm. Automatické zaostřování je velmi rychlé a velký zoomovací prstenec se pohybuje plynule od 200 mm do 600 mm, aniž by se měnila délka nebo vyvážení objektivu, což usnadňuje jeho použití. Rozsah lze ještě dále rozšířit o Sony telekonvertory 1,4× a 2×, čímž je zachována plná kompatibilita s automatickým zaostřováním.

 


 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021017-eisa-award-nikon-af-s-nikkor-120-300mm-f2.png

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR017-nikon-af-s-nikkor-120-300mm-f2.8e-fl-ed-sr-vr-web.jpg

Výkonný teleobjektiv, vhodný pro profesionální použití i v náročných podmínkách. Jeho rychlé zaostřování v celém rozsahu ohniskové vzdálenosti je použitelné v mnoha žánrech, včetně portrétů, indoorových a outdoorových sportů a fotografování přírody. Dokonce i při maximálním cloně f/2,8 poskytuje výjimečné rozlišení na fullframových digitálních zrcadlovkách minimální chromatickou aberací díky použití nového SR skla Nikon. Je to skvělý objektiv s účinnou stabilizací obrazu a komplexní ochranou proti vlivům nepříznivého počasím. Jeho kompatibilita s konvertory Nikon 1,4× a 2× nabízí další možnosti.

 


 

EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021018-eisa-award-sony-fe-20mm-f1.png

Sony FE 20mm F1.8 G018-sony-fe-20mm-f1.8-g-web.jpg

Kompaktní a lehký objektiv od Sony je výjimečný nástroj, poskytující opravdu ostrý obraz ve všech oblastech záběrů. Jeho optická konstrukce obsahuje pokročilé členy asférické i ty ze skla s extra nízkým rozptylem. Poskytuje vysokou kvalitu obrazu i v rozích s minimálním zkreslením a současně potlačuje chromatickou aberaci. Devítilamelová clona umožňuje fotografovi vytvořit krásně rozostřené pozadí. Dva XD motorky zaručují velmi rychlé, přesné a tiché zaostřování, zatímco minimální vzdálenost ostření 18 cm (v manuálním režimu) lze použít k focení výrazných detailů.

 


 

EISA PORTRAIT LENS 2020-2021019-eisa-award-nikon-nikkor-z-85mm-f1.png

Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S019-nikon-nikkor-z-85mm-f1.8-s-web.jpg

Jedná se o výborný doplněk bezzrcadlového systému Z společnosti Nikon. Je to vynikající portrétní objektiv s klasickou ohniskovou vzdáleností 85 mm, který doslova vyniká mezi stávající velmi tvrdou konkurencí. Jako dosud nejlepší 85mm objektiv společnosti Nikon dosahuje obdivuhodných f/1,8, s ideálním rozložením měkkého pozadí a stínů, které požadují nároční fotografové portrétů. Jeho optický výkon je technicky dokonalý. Kromě toho tento objektiv nemá žádné zkreslení, poskytuje vysokou rychlost automatického zaostřování a je konstruován na vysoký standard, včetně odolnosti proti povětrnostním vlivům pro používání ve ztížených podmínkách.

 


 

EISA LENS INOVATION 2020-2021020-eisa-award-canon-rf-600mm-&-800mm-f11-is-stm.png

Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM020-canon-rf-600mm-800mm-f11-is-stm-web.jpg

Tyto dva inovativní ultra teleobjektivy vděčí za svou bezkonkurenční nízkou hmotnost nové konstrukci, která kombinuje difrakční optiku s malou pevnou clonou. Mají zároveň zasouvací tělo s pozoruhodnými malými rozměry ve sbaleném stavu. Jejich výkonná optická stabilizace navíc znamená, že je lze snadno používat při focení z ruky, aniž byste potřebovali monopod nebo stativ. To vše dohromady představuje ideální kombinaci přenositelnosti, cenové dostupnosti a teleobjektivu pro majitele plnoformátových přístrojů Canon, což bylo dříve možné pouze u fotoaparátů s menšími senzory. To je předurčuje k tomu, že se stanou populárními pro žánry typu wildlife, sport a letectví.

 


 

EISA CAMERA DRONE 2020-2021021-eisa-award-dji-mavic-air-2.png

DJI Mavic Air 2021-dji-mavic-air-2-web.jpg

DJI Mavic Air 2 je kompaktní dron, který se velmi snadno ovládá a lze jej pohodlně složit pro snadnou přepravu. Díky půlpalcovému senzoru CMOS umožňuje fotografovat s rozlišením 48 milionů pixelů a v režimu videa podporuje kvalitu 4K při rychlosti 60 snímků za sekundu. Fotografie i videa jsou ukládána na praktické karty microSD a vynikající stabilizace zajišťuje ostrost snímků a videa. Dron Mavic Air 2 má co nabídnout kreativním tvůrcům filmů, včetně panoramatu HDR, režimu Hyperlapse 8K a režimu SmartPhoto s rozpoznáním scény, který optimalizuje obraz v závislosti na aktuální situaci.

 


 

EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021022-eisa-award-nik-collection-3-by-dxo.png

Nik Collection 3 By DxO022-dxo-nik-collection-3-web.jpg

Nik Collection 3 od DxO je sada osmi výkonných pluginů pro úpravy fotografií v Adobe Photoshopu, Lightroomu a DxO PhotoLabu, které pomáhají fotografům dostat jejich snímky na ještě vyšší úroveň. Pluginy společně umožňují rychle a snadno aplikovat širokou škálu efektů, jako jsou velké černobílé konverze, atraktivní úpravy barev a kreativní vylepšení, novinkou v této verzi jsou komplexní geometrické korekce. Nový nedestruktivní režim umožňuje exportovat snímky jako soubory TIFF a vyladit uživatelské úpravy, přičemž původní soubory zůstanou v bezpečí a všechny úpravy lze opakovat.

 


 

EISA MONITOR OF THE YEAR 2020-2021023-eisa-award-eizo-coloredge-cs2740.png

EIZO ColorEdge CS2740023-eizo-cs2740-web.jpg

Jedná se o 27″ monitor s rozlišením 4K UHD 3840 × 2160 pixelů. Tento vysoce kvalitní monitor je ideální pro kreativní úkoly, jako jsou úpravy fotografií a videa, a nabízí široký rozsah s živou a přesnou reprodukcí barev v prostoru Adobe RGB. Díky vysoké hustotě pixelů jsou fotografie a videa zobrazována velmi jemně. Nabízí základní funkce, jako je kalibrace barev pomocí softwaru ColorNavigator 7, spolu s moderními a všestrannými možnostmi připojení, včetně portů USB-A, HDMI, DisplayPort a dominantního USB Type-C.

 

 


 

EISA AWARDS 2020-21 KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

HI-FI EXPERT GROUP

EISA LOUDSPEAKER 2020-2021
SVS Prime Pinnacle

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2020-2021
System Audio legend 5 silverback

EISA BEST VALUE BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2020-2021
Monitor Audio Bronze 100

EISA BEST VALUE FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2020-2021
Focal Chora 826

EISA AMPLIFIER 2020-2021
ARCAM SA30

EISA SMART AMPLIFIER 2020-2021
NAD Masters M33

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2020-2021
Musical Fidelity M8xi

EISA HIGH-END PRE/POWER AMPLIFIER 2020-2021
Michi P5/S5

EISA TURNTABLE 2020-2021
Thorens TD 1601

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2020-2021
Pro-Ject T1

EISA DIGITAL SOURCE 2020-2021
Volumio Primo

EISA BEST VALUE DAC 2020-2021
iFi Audio ZEN DAC

EISA PHONO PREAMP 2020-2021
Primare R15

EISA AUDIO ACCESSORY 2020-2021
Pro-Ject VC-E

KOMBINOVANÉ S MOBILE EXPERT GROUP

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Arendal Sound 1961 Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2020-2021
Triangle Borea Series

EISA SMART SOUNDBAR 2020-2021
Harman Kardon Citation MultiBeam 700

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2020-2021
Bang & Olufsen Beosound Stage

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2020-2021
Denon AVC-X4700H

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2020-2021
SVS SB-2000 Pro

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2020-2021
Trinnov Altitude Platform

EISA HOME THEATRE HEADPHONE 2020-2021
JVC EXOFIELD XP-EXT1

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2020-2021
Emotiva XPA Gen 3

EISA SOUNDBAR 2020-2021
LG SN8YG
LG DSN8YG (Germany, Austria, Switzerland and the Netherlands)
LG SN8
LG SN8Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2020-2021
TCL TS9030 RAY·DANZ

KOMBINOVANÉ S HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA 8K TV 2020-2021
LG 75NANO99
LG 75NANO999NA
LG 75NANO996NA
LG 75NANO99UNA

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2020-2021
LG OLED65GX
LG OLED65GX6LA
LG OLED65GX9LA
LG OLED65GXPUA

EISA LARGE SCREEN TV 2020-2021
Samsung QE75Q950TS

EISA BEST BUY TV 2020-2021
TCL 65C815
TCL 65C815K (UK)

EISA HOME THEATRE TV 2020-2021
Philips 65OLED935

EISA BEST BUY OLED TV 2020-2021
Philips 55OLED805

EISA PROJECTOR 2020-2021
Optoma CinemaX UHZ65UST
Optoma P1 (Australia)
Optoma CinemaX P1 (North America)

KOMBINOVANÉ S HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE MEDIA PLAYER 2020-2021
Zappiti Pro 4K HDR

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA CAMERA OF THE YEAR 2020-2021
Fujifilm X-T4

EISA BEST BUY CAMERA 2020-2021
Nikon Z 50

EISA APS-C CAMERA 2020-2021
Canon EOS 90D

EISA FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Nikon D780

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2020-2021
Sony Alpha 7R IV

EISA PROFESSIONAL CAMERA 2020-2021
Canon EOS-1D X Mark III

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2020-2021
Panasonic Lumix DC-S1H

EISA COMPACT CAMERA 2020-2021
Fujifilm X100 V

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021
Sony Vlog Camera ZV-1

EISA CAMERA INNOVATION 2020-2021
Canon EOS R5

EISA LENS OF THE YEAR 2020-2021
Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2020-2021
Sigma 14-24mm F2.8 DG DN Art

EISA STANDARD ZOOM LENS 2020-2021
Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD

EISA TRAVEL ZOOM LENS 2020-2021
Tamron 28-200mm F/2.8-5.6 Di III RXD

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021
Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm F2.8E FL ED SR VR

EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021
Sony FE 20mm F1.8 G

EISA PORTRAIT LENS 2020-2021
Nikon NIKKOR Z 85mm F1.8 S

EISA LENS INNOVATION 2020-2021
Canon RF 600mm & 800mm F11 IS STM

EISA CAMERA DRONE 2020-2021
DJI Mavic AIR 2

EISA PHOTO SOFTWARE 2020-2021
Nik Collection 3 By DxO

EISA MONITOR 2020-2021
EIZO ColorEdge CS2740

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2020-2021
OnePlus 8 Pro

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2020-2021
OPPO Find X2 Pro

EISA FOLDABLE SMARTPHONE 2020-2021
Samsung Galaxy Z Flip

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021
Sony Xperia 1 II

EISA SMARTPHONE CAMERA 2020-2021
Huawei P40 Pro

EISA IN-EAR HEADPHONES 2020-2021
Sennheiser Momentum True Wireless 2

EISA ON-EAR HEADPHONES 2020-2021
Bowers & Wilkins PX5

EISA MOBILE SPEAKER 2020-2021
LG XBOOM Go PL7
LG XBOOM Go PL7W

EISA SMARTWATCH 2020-2021
Huawei Watch GT 2

KOMBINOVANÉ S HI-FI EXPERT GROUP

EISA HEADPHONES 2020-2021
DALI IO-6

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2020-2021
FiiO M11 Pro

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2020-2021
AudioQuest DragonFly Cobalt

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2020-2021
KENWOOD DMX9720XDS

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2020-2021
Helix DSP ULTRA

EISA IN-CAR BEST VALUE DSP 2020-2021
Ground Zero GZDSP 4-8XII

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2020-2021
MOSCONI GLADEN ATOMO 2

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2020-2021
Eton Stealth 7.1 DSP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2020-2021
ESB 8.6K3U LE

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2020-2021
Hifonics ZRX6D2

EISA IN-CAR HIGH END COMPONENT 2020-2021
Audison bit One HD Virtuoso

EISA IN-CAR DASHCAM 2020-2021
KENWOOD DRV-A501W

EISA CAMPER VAN HEAD UNIT 2020-2021
Zenec Z-E3766

 


 

VÍCE INFORMACÍ NAJDETE NA OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH WWW.EISA.EU

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.