EISA AWARDS 2017-2018

Publikováno: 15. srpna 2017 | autor Redakce
Experti EISA v téměř plném počtu na tradiční skupinové fotografii v chorvatském Splitu po několika dnech náročného výběru nejlepších produktů k udělení EISA AWARDS 2017-2018.

EISA General Meeting 2017 se tentokrát konal v posledních dnech června v chorvatském Splitu. Toto krásné město mnozí z vás určitě dobře znají, a i když jsme si ho moc neužili, „porotovalo“ a rozhodovalo se nám tam o nejlepších produktech roku krásně. Díky chorvatským pořadatelům a jejich tradiční pohostinnosti i díky úžasnému prostředí a klidu na práci.

Toto historické zasedání (FotoVideo se práce v EISA zúčastňuje už od roku 2003) bylo pro další činnost organizace zlomové. Přestože název EISA (European Imaging and Sound Association) zůstává, organizace se stala světovou. Na tomto zasedání přijala nové členy z USA a Austrálie a rozšířila tak své působení vlastně do celého světa. Růst významu této asociace je důležitý nejen pro společnosti, jejichž produkty získávají vzácná ocenění, ale samozřejmě a hlavně pro spotřebitele na celém světě, kterým doporučení expertů EISA jistě lépe pomohou při výběru toho nejlepšího, co je na současném trhu. Na letošním zasedání bylo rozhodnuto o dalším rozšiřování nejen počtu členů, ale i dle potřeby počtu oceňovaných kategorií, aby vždy pokrývaly potřeby spotřebitelů na současném, rychle se rozvíjejícím a také měnícím trhu s elektronikou. Ceny EISA Awards 2017/2018 budou zástupcům oceněných firem slavnostně předány již 1. září na EISA gala v Berlíně.

 

inshot-20170628-204918825.jpg

Experti téměř v plném počtu na tradiční skupinové fotografii v chorvatském Splitu po několika dnech náročného výběru nejlepších produktů k udělení EISA Awards 2017-2018.

img-1586.jpg

Foto: Erik Derycke. Experti EISA Photography Group při rozhodování o nejlepších fotografických produktech roku.

EISA je jedinečnou organizací více než padesáti odborných časopisů z oblastí hi-fi, domácího kina, automobilové a mobilní elektroniky, fotografie a videa, vydávaných v Evropě, Austrálii a v USA. Pokud někde v obchodě, v reklamě či na plakátu uvidíte ono známé logo EISA Award, máte vždy jistotu, že se jedná o výrobek mimořádné kvality.

Oceněné produkty, které vám představujeme na tomto webu, najdete rovněž v zářijovém vydání časopisu FotoVideo FV9/2017 (včetně kompletního seznamu všech udělených cen), ale také na www.eisa.eu, který je základním portálem všech aktivit EISA.

 


 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA Consumer DSLR Camera 2017-2018

eisa-award-logo-canon-eos-77d.png

Canon EOS 77D

canon-eos-77d-web.jpg

Canon EOS 77D převzal řadu klíčových vlastností z poloprofesionální EOS 80D. Snímač CMOS s rozlišením 24,2 milionu pixelů dosahuje lepšího dynamického rozsahu než jeho předchůdce. Velkou výhodou je Dual Pixel CMOS AF, který umožňuje velmi rychlé a plynulé automatické zaostření během živého zobrazení a videa. V kombinaci s objektivy STM nebo Nano USM je ostření velmi tiché. Autofokus hledáčku s 45 křížovými body je také výrazně vylepšen. Nový procesor DIGIC 7 poskytuje dostatek energie pro rychlé nepřetržité fotografování (6 obr. za sekundu) a Full HD video s vysokými frekvencemi snímků (1080/60p). Horní displej a nové kolečko umožňují rychlé ovládání. Dalšími moderními výhodami jsou kloubově výklopný displej a Wi-Fi, které je doprovázeno rozhraním Bluetooth pro snadné sdílení.


 

EISA Prosumer DSLR Camera 2017-2018

eisa-award-logo-nikon-d7500.png

Nikon D7500

nikon-d7500-web.jpg

Fotoaparát D7500 je pokročilou digitální zrcadlovkou, která převzala většinu špičkových funkcí z uznávaného fotoaparátu D500 a uzavřela je do lehkého, robustního a cenově dostupného těla. S použitím stejného obrazového snímače, procesoru a širokého rozsahu ISO s rozlišením 20,9 milionu pixelů jako D500 je D7500 schopným a všestranným nástrojem v rukou vášnivého fotografa. S rychlostí osmi snímků za sekundu a osvědčeným 51bodovým AF systémem společnosti Nikon je vhodný pro rychlé záběry. Díky technologii SnapBridge společnosti Nikon je přenos snímků do chytrých zařízení rychlý a bezproblémový.


 

EISA Professional DSLR Camera 2017-2018

eisa-award-logo-canon-eos-5d-mark-iv.png

Canon EOS 5D Mark IV

canon-eos--5d-mk5-web.jpg

Canon EOS 5D Mark IV je nástrojem mnoha profesionálních fotografů po celém světě. Ve srovnání s předchůdcem Canon výrazně zvýšil kvalitu statických snímků s vyšším rozlišením a širším dynamickým rozsahem, zatímco autofokus se stal ještě citlivějším. Funkce videa je mnohem pokročilejší díky kvalitnímu záznamu 4K a rychlému automatickému zaostření v režimu živého pohledu. Canon EOS 5D Mark IV nabízí také inovativní novou funkci Dual Pixel Raw, která umožňuje následně jemně doladit ostrost a rozostření pozadí. Celkově bude Canon EOS 5D Mark IV i nadále špičkovým fotoaparátem ještě několik let.


 

EISA Consumer Compact System Camera 2017-2018

eisa-award-logo-fujifilm-x-t20.png

Fujifilm X-T20

fujifilm-x-t20-web.jpg

Fujifilm X-T20 je kompaktní systémový fotoaparát, který vytváří ostré, čisté snímky a kvalitu videa 4K za konkurenceschopnou cenu. Srdcem fotoaparátu je snímač X-Trans CMOS III o velikosti 24,3 milionu pixelů a procesor X Pro, který je také odpovědný za mimořádnou kvalitu obrazu. Navzdory poměrně cenově dostupným nákladům používá X-T20 stejný, vysoce kvalitní snímač a procesor jako již dříve vysoce hodnocené X-T2 a X-Pro2. Funkce dotykového displeje a vlastní nastavení AF-C jsou také velkými plusy tohoto přístroje. V neposlední řadě je ostrý a vysoce detailní 4k videozáznam X-T20 z tohoto kompaktu skvělý ve všech směrech.


 

EISA Prosumer Compact System Camera 2017-2018

eisa-award-logo-sony-a6500.png

Sony α6500

sony-a6500-web.jpg

Model α6500 je velmi malý kompaktní systémový přístroj nabízející vysoce profesionální výkon. Má výjimečnou kvalitu obrazu a snímač Exmor CMOS APS-C s 24,2 milionu pixelů, vysokou rychlostí a velkým výběrem objektivů. Pětiosá stabilizace obrazu pracuje s objektivy Sony E-mount stejně jako s objektivy A-mount s adaptéry. Fázová detekce se svými 425 body pokrývá téměř celou plochu obrazu a dotykový sklopný displej vám umožňuje zvolit zaostřovací body prstem. Fotoaparát dosahuje rychlosti až 11 snímků za sekundu při fotografování s nepřetržitým AF a měřením s vyrovnávací pamětí, která dokáže pořídit až 269 snímků v jedné sekvenci.


 

EISA Camera 2017-2018

eisa-award-logo-sony-a9.png

Sony α9

sony-a9-web.jpg

Sony α9 je naprosto průkopnický bezzrcadlový fotoaparát, který v mnoha ohledech překonává tradiční digitálně-zrcadlovkové konkurenty. Díky inovativnímu designu dosahuje fullframový obrazový snímač s 24,2 milionu pixelů rychlosti až 20 snímků za sekundu v plném rozlišení bez výpadku EVF a nabízí k tomu navíc úplně tichý chod, bez vibrací snímání až na 1/32 000 sekundy. Nový superrychlý systém autofokusu s 693 fázovými detekčními body AF pokrývajícími 93 % plochy obrazu zajistí, že i rychle se pohybující objekty jsou zaostřené. Pětiosá stabilizace obrazu umožňuje pětikrokovou rychlost závěrky. Díky systémům oversampling a full frame pixel read out lze nahrávat vynikající kvalitu 4K videa.


 

EISA Compact Camera 2017-2018

eisa-award-logo-sony-rx100-v.png

Sony RX100 V

sony-rx100v-web.jpg

Sony RX100 V je vysoce kvalitní, až mistrovské dílo ve velmi kompaktním těle. Stejně jako jeho předchůdce nabízí snímač typu 1.0 a vynikající výsuvný elektronický hledáček OLED. Nový obrazový snímač Exmor RS CMOS s rozlišením 20,1 milionu pixelů ve spojení s rychlým procesorem BIONZ X a novým předním rozhraním LSI umožnil společnosti Sony zkrátit dobu odezvy automatického zaostřování na 0,05 s a urychlit nepřetržité snímání na 24 snímků za sekundu − s funkcí sledování AF/AE, takže v řadě pohyblivých objektů zůstává každý snímek zaostřen se správnou expozicí. Kromě možnosti natáčení 4K videa nabízí RX100 V superzpomalení až tisíc snímků za sekundu, tiché fotografování a multifunkční ovládací kroužek pro vlastní, vybrané nastavení.


 

EISA Superzoom Camera 2017-2018

eisa-award-logo-sony-rx10-iii.png

Sony RX10 III

sony-rx10-iii-web.jpg

S pouhými 1095 g je fotoaparát Sony RX10 III perfektním přístrojem pro focení sportu a pro fotografy přírody a divoké zvěře, kteří hledají snadno přenosné řešení typu all in one. Úžasný objektiv ZEISS Vario-Sonnar T 24−600 mm poskytuje 25× rozsah zoomu s rychlou clonou f/2,4−4, zatímco snímač typu Exmor RS 1.0 superrychlé automatické zaostřování a optický stabilizátor SteadyShot zajišťuje ostrý obraz bez ohledu na otřesy fotoaparátu. Kromě neuvěřitelných ohniskových vzdáleností dokáže model RX10 III natáčet makro ze vzdálenosti až 3 cm od objektivu, zatímco tichá závěrka znamená, že nebudete rušit citlivé tvory. Model RX10 III není vhodný pouze pro fotografie, ale natáčí i 4K video a lze s ním snímat i při rychlostech 1000 snímků za sekundu pro vytvoření dramatických efektů až 40násobného zpomalení.


 

EISA Photo & Video Camera 2017-2018

eisa-award-logo-panasonic-lumix-dc-gh5.png

Panasonic LUMIX DC-GH5

panasonic-lumix-dc-gh5-web.jpg

Panasonic DC-GH5 využívá veškeré know how této značky jak v oblasti fotografií, tak i videa. Tělo je dobře vyvážené, odolné vůči povětrnostním vlivům a má vynikající elektronický hledáček. Díky snímači velikosti Four Thirds s rozlišením 20,3 milionu pixelů poskytuje kvalitní obraz až do ISO 3200 s vynikajícím autofokusem a interní stabilizací. Ve videu nabízí vynikající kompromis mezi kvalitou obrazu, vlastnostmi a cenou a umožňuje nahrávat až 4K/60p 4:2:2 10bitové na paměťovou kartu bez časového omezení záznamu. S vysokorychlostními funkcemi, jako je vysokorychlostní režim 6K Photo, pomalý pohyb, automatické přechody zaostření, Vlog a modul XLR pro nahrávání zvuku, nabízí GH5 nekonečné možnosti pro tvorbu vysoce kvalitní videoprodukce.


 

EISA Instant Camera 2017-2018

eisa-award-logo-fujifilm-instax-square-sq10.png

Fujifilm Instax SQUARE SQ10

fujufilm-instant-square-sq10-web.jpg

Instax SQUARE SQ10 je prvním hybridním instantním fotoaparátem, který umožňuje pořizovat a tisknout čtvercové fotografie (62 × 62 mm). Můžete je navíc zesvětlit, ztmavit nebo přidat do pořízených snímků značky, případně si vybrat z deseti kreativních filtrů, které chcete použít, než se je rozhodnete vytisknout. Jasný LCD hledáček usnadňuje tvorbu a úpravy snímků, které jsou zaznamenávány do vnitřní paměti nebo na kartu microSD, takže je můžete sdílet se svými přáteli a rodinou.


 

EISA DSLR Lens 2017-2018

eisa-award-logo-sigma-135mm-f1.png

SIGMA 135 mm f/1,8 DG HSM | Art

sigma-135mm-f1.8-dg-hsm-web.jpg

Objektiv SIGMA 135 mm f/1,8 DG HSM | Art je velmi schopný fotografický nástroj. Jeho ostrost při maximální cloně je lepší než u konkurence. Není prostě žádný důvod nepoužívat tento objektiv na široko otevřený. Značce SIGMA se podařilo rychle a přesně nastavit automatické zaostřování, což je pro tak jasný objektiv velmi působivé a široká clona vytváří obzvláště krásné rozostřené pozadí (bokeh).


 

EISA DSLR Zoom Lens 2017-2018

eisa-award-logo-tamron-sp-150-600mm-f5-6.png

Tamron SP 150−600 mm f/5−6,3 Di VC USD G2

tamron-sp-150-600mm-g2-web.jpg

Druhá generace (tedy G2) objektivu Tamron SP 150−600 mm f/5−6,3 Di VC USD je velmi atraktivní ultratelefoto zoom. Byla vylepšena rychlost a přesnost systému autofokusu stejně jako účinnost vestavěného systému VC (Vibration Compensation). Mechanismus Flex Zoom Lock udržuje pevně objektiv v jakékoliv zvolené ohniskové vzdálenosti. Fluorinová povrchová úprava a jeho konstrukce odolná proti vlhkosti činí tento objektiv méně zranitelným vůči nečistotám, prachu a vlhkosti. Volitelná konzole TAP-in umožňuje majiteli snadno aktualizovat firmware a přizpůsobovat jednotlivé funkce včetně jemného nastavení automatického zaostřování a zamezení vibrací.


 

EISA Professional DSLR Lens 2017-2018

eisa-award-logo-canon-ef-16-35mm-f2.png

Canon EF 16−35 mm f/2,8L III USM

canon-ef-16-35mm-usm-web.jpg

Objektiv Canon EF 16−35 mm f/2,8L III USM byl dlouho očekáván mnohými profesionálními fotografy a přesáhl jejich očekávání. Je lépe konstruován než jeho předchůdce a nabízí vynikající ostrost po celé ploše obrazu, a to dokonce i při úplném otevření f/2,8. U 16 mm to skutečně převyšuje mnoho ultraširokoúhlých primárních objektivů na současném trhu. Zkreslení je nízké, protože antireflexní vrstva velmi účinně snižuje duchy a odrazy. Canon EF 16−35 mm f/2,8L III USM je vytvořen a určen pro každodenní profesionální použití a poskytuje kvalitu obrazu, která uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.


 

EISA Compact System Camera Lens 2017-2018

eisa-award-logo-sony-fe-100mm-f2.png

Sony FE 100 mm f/2,8 STF GM OSS

sony-fe-100mm-2.8-stf-gm-web.jpg

Tento 100mm telefoto objektiv nabízí známé a výjimečné rozlišení řady G Master kombinované s optikou STF (Smooth Trans Focus) pro úžasný bokeh. Tento objektiv byl navržen tak, aby vytvářel mimořádně hladký a přirozený bokeh bez vinětace. Je také vybaven rychlým, přesným a klidným autofokusem DD SSM, takže s ním můžeme snímat už ze vzdálenosti 0,25 násobku zvětšení. Zabudovaná optická stabilizace obrazu SteadyShot minimalizuje rozmazání způsobené případným pohybem fotoaparátu během dlouhých časů závěrky. Objektiv Sony FE 100 mm f/2,8 STF GM OSS tedy udržuje nadstandardní koncept G Master ve všech ohledech.


 

EISA Professional Compact System Camera Lens 2017-2018

eisa-award-logo-sony-fe-70-200mm-f2.png

Sony FE 70−200 mm f/2,8 GM OSS

sony-fe-70-100-2.8-gm-web.jpg

Sony FE 70−200 mm f/2,8 GM OSS je impozantní objektiv pokrývající nejoblíbenější úhly záběrů pro sportovní a akční fotografování. Jeho ostrost je extrémně vysoká a rovnoměrně rozložená s téměř žádným viditelným snížením směrem k okrajům. Ostrost je zachována v celém rozsahu zoomu, dokonce i s telekonvertory. Je vybaven plovoucím zaostřovacím systémem, který je poprvé použit u objektivu typu α zoom a který nabízí i vynikající minimální vzdálenost zaostření pouhých 0,96 m. Jedenáct zaoblených lamel zajišťuje krásný bokeh, zatímco rychlost autofokusu je velmi rychlá, zejména při použití na velmi rychlém přístroji Sony α9. A v neposlední řadě je objektiv FE 70−200 mm f/2,8 GM OSS konstruován i pro náročné používání za nepříznivých povětrnostních podmínek.


 

EISA Compact System Camera Zoom Lens 2017-2018

eisa-award-logo-olympus-m.png

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12−100 mm f/4,0 IS PRO

olympus-m-zuiko-12-100mm-web.jpg

Model M.ZUIKO DIGITAL ED 12−100 mm f/4,0 IS PRO je neuvěřitelně kvalitní cestovatelský a současně i univerzální objektiv se zoomem. Má vynikající rozsah zoomu 8,3× s konstantní maximální clonou f/4,0 a zabudovanou optickou stabilizací. Je konstruován do velmi náročných povětrnostních podmínek a chráněn proti prachu, vlhkosti i nešetrnému používání. Objektiv M.ZUIKO DIGITAL ED 12−100 mm f/4,0 IS PRO vytváří ostrý obraz jako mnoho špičkových objektivů, a to od superširokého úhlu po teleobjektiv, a jeho jemné a tiché zaostřování je vynikající pro natáčení videa a samozřejmě vytváření úchvatných fotografií. V kombinaci s nejnovějšími profesionálními přístroji společnosti Olympus výrazně snižuje vlivy chvění fotoaparátu a díky jeho pouhým 562 gramům si ho můžete vzít kamkoli.


 

EISA Photo Innovation 2017-2018

eisa-award-logo-tamron-18-400mm-f3.png

Tamron 18−400 mm f/3,5−6,3 Di II VC HLD

tamron-18-400-vc-hld-web.jpg

Tamron 18−400 mm f/3,5−6,3 Di II VC HLD překonává naše představy o tom, co můžeme očekávat od objektivu typu superzoom. Kromě toho, že nabízí nejširší rozsah zoomů všech výměnných objektivů na světě (22,2×), obsahuje také účinný trojnásobný systém stabilizace obrazu pro další zlepšení ostrosti při nižších rychlostech závěrky a je výborně utěsněn vůči povětrnostním vlivům, což uživatelům umožňuje fotografovat i za velmi nepříznivých povětrnostních podmínek. Ačkoli je Tamron 18−400 mm f/3,5−6,3 Di II VC HLD zvláště vhodný pro cestovatele, na safari a pro sportovní fotografy, nabízí se také všem, kdo hledají řešení jednoho objektivu, které jim pokryje všechny fotografické potřeby.


 

EISA Photo Display 2017-2018

eisa-award-logo-eizo-coloredge-cg2730.png

EIZO ColorEdge CG2730

eizo-colouredge-cg2730-web.jpg

Monitor EIZO ColorEdge CG2730 splňuje náročné potřeby profesionálního fotografa. S velikostí obrazovky 27 palců a vysokým rozlišením může podat obraz ve formátu A3 a stále přitom ponechává dost místa pro velké množství softwarových úprav. Kvalita obrazu je vynikající, s vysokým kontrastem (1500:1), schopností reprodukovat hluboce černé a nádherné barvy, které pokrývají 99 % barevného prostoru Adobe RGB. Nejinovativnější funkcí je jeho snadno použitelný vestavěný kalibrační snímač, který se při kalibraci pohybuje na obrazovce a umožňuje ukládání různých profilů, což eliminuje potřebu zařízení třetích stran. Dále je displej vybaven speciálním stínícím krytem.


 

Společně s Mobile Devices Expert Group

EISA Smartphone Camera 2017-2018

eisa-award-logo-huawei-p10.png

Huawei P10

huawei-p10-v2-web.jpg

Nejnovější vlajková loď společnosti Huawei vykazuje zlepšení téměř ve všech oblastech. Počínaje jeho designem s diamantově gravírovaným povrchem a odvážnými novými barvami až po rychlejší a bezpečnější čip Kirin 960 Octa-core a samozřejmě hvězdné fotoaparáty značky Leica. Dvojitý fotografický systém na zadní straně zařízení Huawei P10 má nyní černobílý snímač o velikosti 20 milionů pixelů a druhý, barevný senzor se 12 miliony pixelů umožňující používání zcela nového režimu Portrét. Na přední straně je fotoaparát s 8 miliony pixelů f/1,9 selfie, který také podporuje režim na výšku a obsahuje chytrou technologii Leica rozpoznávající, zda je na snímku více lidí. Pro ještě profesionálnější zážitek z fotografování doporučuje EISA i typ Huawei P10 Plus.


 

EISA AWARDS 2017-2018

HI-FI EXPERT GROUP

EISA WIRELESS LOUDSPEAKER 2017-2018

  • KEF LS50 Wireless

EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018

  • DALI SPEKTOR 6

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKER 2017-2018

  • Dynaudio Contour 20

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018

  • Q Acoustics Concept 500

EISA HEADPHONES 2017-2018

  • Denon AH-D7200

EISA DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

  • Pro-Ject Pre Box S2 Digital

EISA BEST VALUE TURNTABLE 2017-2018

  • Pro-Ject Essential III Flexi-Range

EISA HIGH-END TURNTABLE 2017-2018

  • ELAC Miracord 90

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2017-2018

  • Hegel Röst

EISA BEST VALUE AMPLIFIER 2017-2018

  • NAD C 338

EISA HIGH-END STEREO SYSTEM 2017-2018

  • Marantz SA-10 & PM-10

EISA HI-FI INNOVATION 2017-2018

  • Devialet Gold Phantom

EISA MULTIROOM STREAMER 2017-2018

  • Yamaha WXC-50

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

  • RHA Dacamp L1

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2017-2018

  • Focal Sib Evo

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2017-2018

  • Yamaha RX-V483

EISA SOUNDBAR 2017-2018

  • LG SJ9
  • LG SJC9A (US)

EISA SOUNDBASE 2017-2018

  • Sonos PLAYBASE

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018

  • DALI PHANTOM S Series

EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018

  • Denon HEOS AVR

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2017-2018

  • SVS PB16-Ultra

 

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

  • OPPO UDP-203

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

  • Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

 

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE TV 2017-2018

  • Sony KD-65ZD9

EISA LCD TV 2017-2018

  • LG 55SJ850V (EU)
  • LG 55SJ8509 (EU)
  • LG 55SJ8500 (US)
  • LG 55SJ850T (Australia)

EISA SMART TV 2017-2018

  • Samsung QE55Q7F

EISA OLED TV 2017-2018

  • LG OLED65E7
  • LG OLED65E7V (EU)
  • LG OLED65E7P (US)
  • LG OLED65E7T (Australia)

EISA BEST BUY TV 2017-2018

  • TCL U55C7006

EISA BEST BUY OLED TV 2017-2018

  • Philips 55POS9002

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2017-2018

  • Epson EH-TW9300W

 

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA UNIVERSAL ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

  • OPPO UDP-203

EISA BEST BUY ULTRA HD BLU-RAY PLAYER 2017-2018

  • Panasonic DMP-UB300/UB400 Series

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA CONSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

  • Canon EOS 77D

EISA PROSUMER DSLR CAMERA 2017-2018

  • Nikon D7500

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2017-2018

  • Canon EOS 5D Mark IV

EISA CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017-2018

  • Fujifilm X-T20

EISA PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2017-2018

  • Sony α6500

EISA CAMERA 2017-2018

  • Sony α9

EISA COMPACT CAMERA 2017-2018

  • Sony RX100 V

EISA SUPERZOOM CAMERA 2017-2018

  • Sony RX10 III

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017-2018

  • Panasonic Lumix DC-GH5

EISA INSTANT CAMERA 2017-2018

  • Fujifilm Instax SQUARE SQ10

EISA DSLR LENS 2017-2018

  • SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art

EISA DSLR ZOOM LENS 2017-2018

  • Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD G2

EISA PROFESSIONAL DSLR LENS 2017-2018

  • Canon EF 16-35mm F2.8L III USM

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017-2018

  • Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS

EISA PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA LENS 2017-2018

  • Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS

EISA COMPACT SYSTEM CAMERA ZOOM LENS 2017-2018

  • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-100mm F4.0 IS PRO

EISA PHOTO INNOVATION 2017-2018

  • Tamron 18-400mm F3.5-6.3 Di II VC HLD

EISA PHOTO DISPLAY 2017-2018

  • EIZO ColorEdge CG2730

 

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

  • Huawei P10

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2017-2018

  • Samsung Galaxy S8/S8+

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2017-2018

  • Honor 8 Pro

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2017-2018

  • NOA Element H10le

EISA MOBILE HEADPHONES 2017-2018

  • JBL Everest Elite 750NC

EISA MOBILE SPEAKER 2017-2018

  • JBL Boombox

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2017-2018

  • Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless

EISA WEARABLE DEVICE 2017-2018

  • Huawei Watch 2

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2017-2018

  • FiiO X5 3rd gen

 

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA SMARTPHONE CAMERA 2017-2018

  • Huawei P10

 

COMBINED WITH Hi-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2017-2018

  • RHA Dacamp L1

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA IN-CAR HEAD-UNIT 2017-2018

  • KENWOOD DMX7017DABS

EISA IN-CAR HD PLAYER 2017-2018

  • Clarion NX807E

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2017-2018

  • Mosconi GLADEN RC-CAN

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2017-2018

  • GLADEN PRO 10

EISA IN-CAR ACTIVE SUBWOOFER 2017-2018

  • Pioneer TS-WX70DA

EISA IN-CAR PROCESSOR 2017-2018

  • Helix DSP.2

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2017-2018

  • Mosconi GLADEN PRO 5|30

EISA IN-CAR INTEGRATION 2017-2018

  • Hertz H8 DSP

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2017-2018

  • Vibe Audio CVEN62C-V4

Více informací najdete na oficiálních stránkách www.eisa.eu



Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.