Dokumentové skenery značky Canon slaví 20. výročí

Publikováno: 4. října 2017 | autor Redakce
Canon DR-3020

Canon v říjnu oslaví 20 let od uvedení prvního dokumentového skeneru – DR-3020. Psal se rok 1959 a Canon představil první skenovací zařízení nazvané Rotary Filmer, které obsah dokumentů převádělo na mikrofilm. A právě zařízení s technologií mikrografie tak bylo předobrazem skeneru DR-3020. Dnes portfolio skenerů Canon zahrnuje velkoobjemové produkční skenery pro vysokorychlostní digitalizaci, firemní desktopové modely pro malé prostory i kompaktní přenosná zařízení vhodná na cesty.

V roce 2007, tedy deset let po uvedení skeneru DR-3020, přichází Canon s produktovou řadou imageFORMULA, která se stále rozvíjí – uvedla již mnoho dalších modelů a nabídla širokou škálu nových funkcí. Tímto neustálým zdokonalováním Canon reaguje na měnící se požadavky zákazníků i na nové potřeby různých typů pracovišť. V průběhu posledních deseti let tak uživatelé například získali možnost skenovat stiskem jediného tlačítka nebo podporu skenování po síti, které nevyžaduje osobní počítač. Zařízení imageFORMULA využívá pro podporu svých podnikových workflow široký okruh zákazníků a společnost Canon je hrdá na to, že ji na celosvětovém trhu s produkčními skenery patří pozice jedničky[1].

V rámci oslav nabízí Canon evropským zákazníkům možnost získat při nákupu vybraných skenerů část peněz zpět – tento Cashback lze využít až do 31. prosince 2017 a platí pro modely imageFORMULA DR‑C240, DR-M260, DR-6010C, DR-6030C a ScanFront400.

„Jsme hrdí na to, že slavíme již dvacáté výročí našich inovativních technologií pro skenování dokumentů,“ říká Tim Brosnihan, European Product Manager for imageFORMULA Document Scanners ve společnosti Canon Europe. „Ve spolupráci se zákazníky a partnery budeme pokračovat v rozvoji portfolia tak, abychom i nadále mohli uspokojovat jejich měnící se potřeby a ještě více zvýšit jejich produktivitu. Určitě chceme za dosavadní spolupráci také poděkovat, a proto nabízíme možnost vrácení části peněz při nákupu našich vlajkových modelů. Nejnovější Cashback platí pro celou Evropu, a to až do konce letošního roku.“

Další informace o akci CashBack jsou k dispozici zde.



[1] Studie společnosti InfoTrends. 2016.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.