Dell Technologies Forum 2019: překročte práh digitální budoucnosti

Publikováno: 24. října 2019 | autor Redakce
dtf2018---ilustrace-3.jpg

Společnost Dell představí v listopadu v Kongresovém centru Praha v rámci Dell Technologies Forum své nejnovější technologie. Návštěvníkům přiblíží digitální budoucnost a představované produkty a řešení si budou moci také vyzkoušet – od herních počítačů Alienware až po hyperkonvergovanou infrastrukturu. O úvodní přednášku se postará Nigel Moulton, vizionář, odborník na digitální transformaci a CTO Dell Technologies.

Účastníci se mohou dále těšit na:

Továrnu budoucnosti. Chytrá IoT řešení budou představena formou digitální stezky, ve které návštěvníci spatří model chytré továrny používající prvky internetu věcí pro efektivní řízení celého provozu.

  • The Need for Speed: Jak Dell pomáhá těm nejlepším. Dell představí herní řadu počítačů Alienware a seznámí zájemce s tím, co skutečně znamená být profesionálním hráčem.
  • Digitální umění. Profesionální digitální umělec František Pecháček ke svým projektům využívá stanici Dell Precision, na které v mimořádné ukázce předvede, jak lze digitalizovat umělecké bohatství. Návštěvníky přenese do doby, kdy se uskutečnil vesmírný let Apolla 13, a to formou digitálního videomappingu, který realizoval na Žižkovské věži.
  • Počítačové novinky. Modelové řady počítačů Dell získaly v roce 2019 celosvětově největší počet ocenění v historii. Představeny budou nová koncová zařízení Latitude a XPS pro firemní segment a revoluční koncept počítače Optiplex Ultra, který lze schovat do monitoru.
  • Unified workspace: Moderní nástroje pro správu zařízení. Ve spolupráci s VMware bude společnost Dell demonstrovat moderní správu PC. Formou živého dema si návštěvníci porovnají klasický a moderní PC deployment.

dtf2018---ilustrace-1.jpg

V programu nebudou chybět ani přednášky týkající se hyperkonvergované infrastruktury a jejího uplatnění v praxi, přiblížení platforem pro zabezpečení dat, představení novinek v portfoliu serverů Dell PowerEdge, a chytré řešení pobočkové sítě příštích dekád SD-WAN.

Celý program Dell Technologies Forum 2019 najdete zde.

dtf2018---ilustrace-4.jpg

O společnosti Dell Technologies

Dell Technologies je unikátní skupina firem, které poskytují organizacím potřebnou IT infrastrukturu, aby mohly budovat svoji digitální budoucnost, transformovat své IT a chránit svá nejdůležitější aktiva: informace. Společnost poskytuje služby firmám všech velikostí ve 180 zemích – od 99 % firem v žebříčku Fortune 500 až po jednotlivé spotřebitele – kterým dodává nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio produktů od těch nejzákladnějších až po jádrová a cloudová řešení. Rodina Dell Technologies se skládá z následujících značek: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream a VMware.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.