Dell má nové monitory pro pohodlnou práci

Publikováno: 9. ledna 2021 | autor Redakce
Dell má nové monitory pro pohodlnou práci

Stále větší počet firem přechází na hybridní model práce. Je proto důležité investovat do technologií, které zaměstnancům usnadní spolupráci bez ohledu na to, kde pracují nebo jakou roli zastávají. Všichni – od tvůrců obsahu a konstruktérů přes datové analytiky po marketéry hledají dokonalé uspořádání a vybavení pracoviště, aby mohli pracovat co nejefektivněji. A přesně k tomu slouží nová řada firemních monitorů Dell, ke zlepšení komfortu práce a zvýšení produktivity zaměstnanců.

Videokonference jednoduše a bezpečně

Dell představuje světově první videokonferenční monitory certifikované pro Microsoft Teams – videokonferenční monitor Dell 24 (C2422HE), videokonferenční monitor Dell 27 (C2722DE) a zakřivený videokonferenční monitor Dell 34 (C3422WE). Jejich prostřednictvím se lze připojit ke schůzkám okamžitě jediným stiskem k tomu vyhrazeného tlačítka Microsoft Teams. Vysouvací IR kamera s rozlišením 5 MP, dvojice integrovaných 5W reproduktorů a mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku zajišťují při komunikaci s kolegy brilantní obraz a čistý zvuk. O bezpečnější a pohodlnější přihlašování se stará funkce Windows Hello s rozpoznáváním tváře a hlasové ovládání prostřednictvím virtuálního asistenta Microsoft Cortana. Tyto videokonferenční monitory jsou vybavené také technologií ComfortView Plus, která snižuje množství škodlivého modrého světla a zároveň zachovává mimořádně přesné barevné podání.

Dell má nové monitory pro pohodlnou práci

Udělejte si prostor pro krásu, ze které nespustíte oči

Dell UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor (U4021QW) je světově první ultra široký zakřivený monitor s úhlopříčkou 40 palců a rozlišením WUHD (5120 x 2160). Je ideální pro tvůrce obsahu a datové analytiky, kterým poskytuje špičkový obraz a pomáhá pracovat produktivněji. Pokrývá široký barevný prostor s přesným podáním barev. Současně snižuje únavu očí pomocí technologie ComfortView Plus.  Může posloužit i k dobíjení notebooku (do 90 W) prostřednictvím rozhraní Thunderbolt 3, umožňuje vysokorychlostní přenos dat přes USB s rychlostí 10 Gb/s a nabízí i konektor RJ45. Zakřivený monitor Dell UltraSharp 38 s rozbočovačem USB-C (U3821DW) nabízí brilantní obraz s rozlišením WQHD+ a mimořádně kvalitní zvuk prostřednictvím integrovaných 9W reproduktorů. Oba monitory dokáží automaticky detekovat druhý počítač a připojit se k němu. Porty na čelním panelu umožňují jednoduše připojit a dobíjet periferní zařízení.

 

Když záleží na stylu

Monitory Dell UltraSharp 24 a 27 s rozbočovačem USB-C (U2422HE/U2722DE) s vynikajícím podáním barev a designem InfinityEdge prakticky bez rámečků nabízí maximální zobrazovací plochu. Tyto stylové monitory s USB rozbočovačem jsou ideální pro uspořádání pracoviště se dvěma obrazovkami a nabízí široké spektrum rozhraní, včetně konektoru RJ45 pro Ethernet, USB-C s výkonem až 90 W pro dobíjení notebooků a super rychlé 10Gb/s porty pro bleskové přenosy dat. Oba modely jsou v nabídce i ve verzích bez rozbočovače USB – Dell UltraSharp 24 a 27 (U2422H/U2722D). Všechny čtyři monitory jsou vybavené trvale aktivní funkcí ComfortView Plus.

dell-ultrasharp-27-usb-c-hub-monitor-u2722de.jpg

Zmodernizujte si prostor pro spolupráci

Pro ty, kdo pracují v kanceláři nebo ve společných prostorách, nebyla týmová spolupráce nikdy snazší díky interaktivním dotykovým monitorům Dell 65/55 4K (C6522QT/C5522QT). Dvacetibodový dotykový panel InGlass Touch umožňuje, aby na něj psalo nebo kreslilo několik uživatelů současně s téměř nulovým zpožděním. Díky nové funkci detekce dlaně si o něj mohou opřít ruku, aniž by tím v obraze vytvořili nechtěné šmouhy. Exkluzivní funkce polohování umožňuje, aby na monitor pohodlně dosáhli různě vysocí uživatelé. Monitory Dell určené pro týmovou spolupráci lze také propojit s řešeními Dell pro zasedací místnosti a vytvořit tak kompletně vybavený prostor včetně hardwaru, softwaru a komunikačních nástrojů.

dell-ma-nove-monitory-pro-pohodlnou-praci.jpg

Žádné pracoviště by nebylo kompletní bez nové prémiové bezdrátové dobíjecí myši Dell (MS7421W), která na jedno nabití zvládne až šest měsíců práce. Pro ty, kteří preferují rovnou celý set je tu nová prémiová bezdrátová klávesnice s myší s podporou připojení k více zařízením (KM7321W), která se může chlubit jednou z nejdelších výdrží na trhu – až 36 měsíců. Nový mobilní USB-C adaptér Dell (DA310) nabízí v kompaktním provedení široké spektrum portů pro připojení různých zařízení a poslouží i k dobíjení notebooku.

Další zdroje

Již sedmým rokem se Dell drží na pozici největšího výrobce monitorů na světě a stále se řídí principem trvalé udržitelnosti. Celosvětově nabízí největší počet monitorů s registrací EPEAT Gold.

O společnosti Dell Technologies

Dell Technologies pomáhá organizacím a jednotlivcům budovat svoji digitální budoucnost, transformovat způsob, jakým pracují, žijí a hrají. Společnost poskytuje a dodává zákazníkům nejkomplexnější a nejinovativnější portfolio technologií a služeb, aby dokázali úspěšně konkurovat v dnešní éře dat.

Už máte lednové vydání časopisu FOTOVIDEO?

fotovideo-01-2021.jpg

S kým se v lednovém FotoVideo setkáte?

Hned v úvodu s Jiřím Křenkem, jediným Čechem, který má akreditaci na fotografování závodů Formule 1. Jeho zážitky jsou až neuvěřitelné a fotografie úžasné. Hned v závěsu za ním je na dalších stránkách neuvěřitelná žena, oficiální fotografka Českého olympijského týmu, právě čerstvě oceněná Bára Reichová. Jeden fotografický zážitek tedy střídá další. Abychom nebyli jen v pohybu, dali jsme slovo i mistrům krajinářům. Co vám říkají jména Martin Rak a Martin Šaroch. Každý z nich své krajiny pojímá a snímá jinak a současně oba milují krásu a nedotknutelnost přírodu. Jejich snímky jsou dokonalými a propracovanými obrazy. A tak bychom mohli pokračovat s líčením originality Dana Vojtěcha, vzpomínkami Františka Dostála nebo dokumenty Lucie Mojžíšové. Naše nabídka je i v roce 2021 široká a bude taková stále. Jsme rádi, že jste s námi.

Vybírejte z lednového vydání časopisu FotoVideo v novém kabátě:

ROZHOVOR: JIŘÍ KŘENEK

Pouze dvacet fotografů z celého světa na trati Formule 1

jiri-krenek.jpg

INTERVIEW: BARBORA REICHOVÁ

Projekt Nezlomní olympionici vznikl v lockdownu a je dokonalý

barbora-reichova.jpg

ROZHOVOR: MARTIN RAK

Nejraději mám krajiny na sever od Prahy, říká mistr

martin-rak.jpg

ROZHOVOR: MAREK ŠAROCH

Dá se říct, že přes den létám s dronem jen výjimečně…

marek-saroch.jpg

PRAXE: DAN VOJTĚCH

Virtuální skatepark v Maxspace

dan-vojtech.jpg

FOTOGRAF ROKU: VYHRAJTE TÝDEN S VOLVO

Výjimečná soutěžní kategorie zahájena

vyfot-volvo.jpg

FOTOGRAF ROKU: PRVNÍ TÉMA NOVÉHO ROČNÍKU VYHODNOCENO

Téma Pohled z okna přitáhlo téměř 1500 fotografií! Jak jste dopadli vy a jak vaši fotografičtí přátelé? Pořadí najdete jen v tištěném vydání FotoVideo.

fotograf-roku.jpg

… a samozřejmě dalších minimálně dvacet zajímavých článků!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

A zase máme pro vás další dárky k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na celý rok 2021! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce a vyzkoušejte si, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného klesá jeho cena….

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze s námi!

Za branou čtvrtstoletí – lednové FOTOVIDEO

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.