Canon vylepšuje řadu malých a lehkých 4K projektorů. XEED 4K600Z

Publikováno: 9. listopadu 2017 | autor Redakce
Canon, XEED 4K600Z

Canon uvádí kompaktní výkonný laser-fosforový projektor s technologií LCOS a světelným výkonem 6 000 lumenů. Canon XEED 4K600Z je ideální pro profesionální využití včetně simulací, designu, vzdělávání, kreativních projekcí nebo digitální reklamy. Vedle jasného a čistého obrazu se může nový projektor pochlubit i malými rozměry a funkcemi svého předchůdce – modelu XEED 4K600STZ.

Klíčové vlastnosti projektoru XEED 4K600Z:

  • Rozlišení větší než nativní 4K (4 096 x 2 400 pixelů) slibuje ostré detaily a živé barvy
  • Zaujme lehkým a kompaktním provedením (26 kg, 559 mm x 201 mm x 624 mm)
  • Nabízí objektiv s 1,76násobným zoomem a motorizovaným posunem

Výkonná technologie pro 4K rozlišení a přesná optika

Díky nativnímu 4K rozlišení 4 096 x 2 400 a specializované optice značky Canon podpořené technologií LCOS a systémem AISYS nabízí projektor XEED 4K600Z obrazový zážitek s ostrými detaily a živými barvami, které pokrývají barevný prostor sRGB.  Na vylepšení obrazu při promítání filmů a celkově dokonalejším zážitkům se v případě projektoru XEED 4K600Z podílí minimální zakřivení plochy zajišťující obraz bez zkreslení, redukce rozmazání zobrazovaného pohybu a rychlá odezva s prodlevou 1,0 snímku. Ostré zaostření je navíc dosažitelné v široké škále prostředí, včetně projekcí na klenuté a zakřivené plochy.

Kompaktní velikost, skvělá použitelnost a výborná konektivita

Díky hmotnosti pouhých 26 kg (včetně objektivu) je XEED 4K600Z ve své třídě nejmenším a nejlehčím laserovým projektorem s nativním rozlišením 4K na světě. Objektiv s motorizovaným posunem v rozsahu +/- 60 procent svisle a +/- 10 procent vodorovně eliminuje potřebu naklánění nebo přemísťování projektoru a nejnovější model tak lze snadno instalovat v libovolném úhlu.

Snadnou použitelnost a bezproblémovou instalaci doplňují široké možnosti přizpůsobení, díky kterým je XEED 4K600Z flexibilní volbou pro použití v profesionálních prostředích. Příkladem může být laserová technologie, která umožňuje nasazení nového projektoru v oblasti digitální reklamy – Canon XEED 4K600Z může pracovat nepřetržitě a v režimu na výšku. Nejnovější model je dokonce dostatečně univerzální i na to, aby umožnil přesné zobrazování rentgenových snímků při vzdělávání ve zdravotnictví – a to díky simulačnímu režimu Digital Imaging and Communication in Medicine (DICOM)[1], který splňuje požadavky standardu DICOM 14 pro zobrazování medicínských dat ve výuce.

Díky Wi-Fi konektivitě lze XEED 4K600Z spravovat a řídit pomocí zařízení s operačním systémem iOS – dříve byly tyto možnosti dostupné pouze prostřednictvím drátové sítě LAN[2]. Nová aplikace Canon Projector Service Tool dovoluje ovládání projektoru, zobrazování chybových stavů i řešení problémů.

Jasnější světlo s delší životností

Spolehlivý XEED 4K600Z využívá místo tradiční lampy modré laserové světlo, které zajišťuje vysoký světelný výkon a umožňuje dosáhnout přesné úrovně požadovaného jasu.  Nový projektor nabízí všechny výhody, které souvisí s delší živostností a dobou provozuschopnosti až 40 000 hodin – včetně minimálních nároků na údržbu a nákladů spojených s poruchami. K modelu XEED 4K600Z poskytuje společnost Canon pětiletou záruku včetně bezplatné zápůjčky do druhého dne, která ještě více zkracuje dobu případné nefunkčnosti projektoru.

Více informací o produktu naleznete zde.


 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.