Canon uvádí PIXMA TS3150 – novou tiskárnu typu „3 v 1“

Publikováno: 19. července 2017 | autor Redakce
Canon PIXMA TS3150

Společnost Canon představila novou multifunkční inkoustovou tiskárnu typu „3 v 1“ určenou pro tisk, skenování a kopírování. Nová PIXMA TS3150 se může pochlubit snadným ovládáním, stylovým designem i Wi-Fi připojením – tedy vlastnostmi důležitými pro studenty i všechny ostatní uživatele, kteří doma chtějí tisknout dokumenty i fotografie.

Canon PIXMA TS3150 přináší širokou škálu zbrusu nových funkcí. Uživatelé jistě ocení i nový stylový a odolný design, senzor pro detekci papíru, možnost tisku fotografií bez okrajů[1] i bezdrátové připojení s podporou neustále se rozšiřujícího portfolia aplikací značky Canon. Nová PIXMA TS3150 je k dispozici v černém i bílém provedení a představuje elegantní uživatelsky přívětivou tiskárnu vhodnou pro všechny uživatele.

Nový stylový design

Povrch horní strany tiskárny je odolný proti poškrábání a snadno se čistí – rodiče tedy nemusí mít obavy z ohmatávání tiskárny jejich ratolestmi. Nechtěným stopám předchází i lesklá povrchová úprava s mřížkovým vzorem, díky které si PIXMA TS3150 uchovává atraktivní vzhled.

Jednoduché ovládání pro všechny

Součástí této snadno ovladatelné a cenově dostupné tiskárny jsou tlačítka pro rychlé a jednoduché zprovoznění bezdrátového připojení. Na spuštění režimu přístupového bodu nevyžadujícího router tak stačí jediné stisknutí. Nechybí ani displej LCD s úhlopříčkou 3,8 cm, který umožňuje jedním pohledem zkontrolovat nastavení tisku a média. Novinkou je i detekce papíru, díky které je tisk ještě jednodušší a rychlejší.

Širší připojitelnost a lepší možnosti sdílení

Canon PIXMA TS3150 disponuje spolehlivou Wi-Fi konektivitou, díky které mohou uživatelé tisknout přímo ze svých chytrých telefonů a tabletů. Proces tisku dokumentů i fotografií je tak rychlejší a mnohem flexibilnější. Nutnost využívat při tisku, kopírování a skenování osobní počítač eliminuje i aplikace Canon PRINT, která tak zajišťuje opravdu bezproblémové využívání bezdrátové konektivity.

Ve spojení se službou PIXMA Cloud Link dovoluje aplikace Canon PRINT tisknout/ukládat dokumenty i fotografie přímo z/do prostředí sociálních sítí a oblíbených cloudových služeb, jako je například Google Drive. PIXMA Cloud Link je ideální i pro všechny fotografické nadšence a fanoušky služby Instagram, kteří chtějí mít kvalitní fyzickou podobu svých snímků přímo ze sociálních sítí (nebo do těchto kanálů ukládat skeny[2] svých dokumentů). Canon PIXMA TS3150 totiž podporuje bezokrajový tisk čtvercového formátu[3] fotografií z instagramu.

Canon PIXMA TS3150 podporuje službu AirPrint pro Apple iOS i technologii Mopria pro Android a zařízení s operačním systémem Windows 10 Mobile. I s mobilním zařízením je tedy možné na nové tiskárně tisknout opravdu bez problémů a okamžitě.

Neomezená kreativita pro celou rodinu

Nová aplikace Canon Message in Print[4] dovoluje do tištěných fotografií vložit neviditelné zprávy, od textu přes animace a hudbu až po video. Příjemce fotografie může tyto zprávy dekódovat – stačí jen podržet iPhone nad vytištěnou fotkou. Sdílením zážitků a vzpomínek touto jedinečnou a personalizovanou formou Canon pomáhá s vyprávěním příběhů, které se za fotografiemi ukrývají.

Díky kompatibilitě s rodinnými službami a softwarem společnosti Canon včetně Creative Park, CREATIVE PARK PREMIUM, Easy Photo-Print+ a My Image Garden přináší PIXMA TS3150 zábavu celé rodině, podporuje kreativní nápady a nabízí nové interaktivní způsoby sdílení snímků. Nejnovější tvůrčí možnosti zabaví děti po celé hodiny, ať již půjde o výrobu vlastních pohlednic nebo kalendářů či tisk fotografií do rodinných alb.

Canon PIXMA TS3150 se může pochlubit vysoce kvalitním tiskem za přijatelnou cenu. A nezáleží na tom, zda tisknete nádherné fotografie s jedinečnými příběhy, nebo jestli zadáváte tisk důležitých dokumentů. Díky snadnému a pohodlnému používání, spolehlivosti a pokročilým technologiím je PIXMA TS3150 stylovou tiskárnou vhodnou pro každého uživatele.

Zařízení nabízí také možnost využití inkoustových XL kazet s úsporou až 30 %. Společně s novým modelem tiskárny PIXMA TS3150 je navíc možné pořídit zvýhodněné balení XL kazet s 50 kusy fotopapíru.

Modely tiskáren Canon PIXMA TS3150 v černé barvě a PIXMA TS3151 v barvě bíle budou na českém trhu dostupné od srpna 2017.

Více informací najdete zde.



[1] Bezokrajový tisk fotografií až do formátu 13 x 18 cm (5 x 7 palců).

[2] Skenování do cloudu a do e-mailu je k dispozici pouze pro uživatele originálních inkoustů značky Canon.

[3] Prostřednictvím aplikací a služeb My Image Garden, PIXMA Cloud Link, Easy-PhotoPrint+ a Canon PRINT.

[4] Aplikace bude dostupná od poloviny září, a to pouze pro iPhone se systémem iOS9 nebo novějším.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.