ADATA uvádí řadu USB-C adaptérů a rozbočovačů

Publikováno: 2. listopadu 2016 | autor Redakce
16-11-01-adata-usb-c-video-2,.jpg

Přechod k pohodlnějšímu USB usnadní možnost používat starší standard.

ADATA Technology představila několik produktů, které usnadní rozšíření konektoru USB-C. Propojují USB-C konektor s konektory jako je USB-A nebo HDMI, ale i některými archaickými, jako je VGA (D-sub). ADATA je přesvědčena, že USB-C představuje pokrok a je přínosem pro uživatele. Konektor USB-C se snadno zasouvá, přináší rychlejší datové přenosy a vyšší kvalitu přenášeného signálu. Díky novým adaptérům, kabelům a rozbočovačům mohou uživatelé snadno připojovat přístroje s USB-C k řadě zařízení se staršími konektory. Všechny kabely a adaptéry jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje optimální přenosové vlastnosti.

Přenosnost dat: USB-C OTG Reader a USB-C Hub

USB-C OTG Reader kombinuje v jednom kompaktním těle konektory USB-C, USB-A, a čtečku microSD/SDXC/SDHC a zásadně tak usnadňuje přístup k datům. Nabízí excelentní způsob, jak přenášet data a propojovat různá zařízení. Konektory USB-C, USB-A a HDMI jsou napájeny, takže mohou připojená zařízení nabíjet. Konektor HDMI umožňuje zobrazovat obsah z notebooků či smartphonů na televizi, a zahrnutí konektoru USB-A zvyšuje kompatibilitu s nespočetnými staršími zařízeními.

Video konektivita: USB-C na HDMI a VGA

ADATA uvádí na trh adaptér, které převádí digitální i analogový obsah z USB-C do podoby vhodné pro zařízení s HDMI nebo VGA. Produkty usnadňují propojení smartphonů, notebooků, tabletů a dalších přístrojů s USB-C se v podstatě jakýmkoli zařízením s video vstupem, například televizorem, set top boxem, herní konzolí nebo audio/video přijímačem. Adaptér USB-C na VGA se může stát velmi užitečným pro všechny, kdo potřebují něco promítat na starších projektorech.

Přenos plný energie: USB-C kabel a adaptér

ADATA USB-C kabely jsou vyrobeny z odolných materiálů, které vydrží ohýbání, kroucení nebo tahání. Špičkové materiály zvládnou příkon až 100 W také díky integrovanému E-MARK kontroléru, což zrychluje nabíjení zařízení a umožňuje plnohodnotný přenos podle standardu USB 3.1 Gen 2 pro UHD 4K bez vyrovnávací paměti. Kromě toho ADATA uvádí kompaktní USB-C na USB-A adaptéry. S jejich pomocí proměníte kterýkoliv z miliard celosvětově rozšířených USB-A kabelů na moderní otočný USB-C kabel.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.