Rozšiřte svůj svět s telefonem Samsung Galaxy A7

Publikováno: 20. září 2018 | autor Redakce
samsung-galaxy-a7-black-(1).png

Zachyťte svět, jak jej vidíte, s novým telefonem Galaxy A7 vybaveným výkonným fotoaparátem se třemi objektivy a bočním snímačem otisků prstů.

Samsung Electronics představil telefon Galaxy A7, který je jejím nejnovějším přírůstkem do produktové řady Galaxy A. S výkonným zadním trojitým fotoaparátem, bočním snímačem otisků prstů, elegantním designem a funkcemi pro každodenní použití je inovativní Galaxy A7 dokonalým zařízením, ať už vás život zavane kamkoli.

  • Výkonný trojitý fotoaparát telefonu Galaxy A7 umožňuje zachytit a sdílet každý okamžik – s ultraširokoúhlým objektivem se zorným úhlem 120° a rozlišením 8 MPx nikdy nezmeškáte žádný moment.
  • Galaxy A7 má stejný zorný úhel jako lidské oko a na ničím neomezených širokoúhlých snímcích zachycuje svět přesně tak, jak jej vidíte.
  • Díky objektivu s rozlišením 24 MPx a díky objektivu se selektivní hloubkou ostrosti vám funkce Live Focus telefonu Galaxy A7 umožňuje upravovat hloubku ostrosti, nastavit rozostření a vytvářet úžasné fotografie.
  • Získejte ostré a jasné snímky v ostrém světle i za špatných světelných podmínek. 24Mpx objektiv telefonu Galaxy A7 automaticky při slabém osvětlení zachytí více světla přepočítáním čtyř pixelů na jeden.

Galaxy A7 nabízí špičkový šestipalcový displej Super AMOLED a umožňuje vám zažívat a sdílet svět, jak ho vidíte. Jedinečný displej Infinity vám poskytne maximum z ničím nerušeného a podmanivého diváckého zážitku.

V České republice bude nový Galaxy A7 dostupný v první polovině října, a to ve třech stylových barvách, aby vyhověl vašemu osobnímu stylu – modré, černé a zlaté. Doporučená maloobchodní cena bude 8 999 Kč.

Více informací k Samsung Galaxy A7 naleznete přímo zde.


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.