Rollei City Traveler Mono - monopod a selfie tyč pro foťák i mobil

Publikováno: 1. června 2018 | autor Redakce
image001.png

Společnost Rollei uvedla na trh novinku z řady Rollei City Traveler. Novinkou je Rollei City Traveler Mono, karbonový monopod a selfie tyč v jednom. City Traveler Mono je skvělým cestovním doplňkem pro každého nadšeného fotografa.

Kompletní řada produktů Rollei City Traveler je zaměřena ne cestování, veškeré produkty jsou lehké a skladné. Rollei City Traveler Mono je na tom stejně, lehká karbonová konstrukce váží pouhých 220g a skládá se z 5 karbonových segmentů opatřených rychloupínacím systémem Twist Lock.

Rollei City Traveler Mono je monopod umožňující tři různá využití, jako selfie tyč pro smartphone, monopod a selfie tyč pro akční kamery. Noha monopodu je opatřena malou kulovou hlavou, gumová noha je odnímatelná a opatřena standardním stativovým závitem, na který se snadno přišroubuje univerzální držák pro smartphone nebo akční kameru, oba jsou součástí balení. Díky tomuto univerzálnímu využití je City Traveler Mono skvělý na cestování a zastane tak většinu situací které mohou fotografa na cestách potkat.

Součástí balení je také praktický obal a karabina, pomocí které je snadné monopod pověsit například na batoh. Na výběr jsou tři barevná provedení Titanium, Oranžové a zelené.

Ceny a Záruky:

Na monopod Rollei City Traveler Mono se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Rollei City Traveler Mono:

-          Titanium - 1 790,- s DPH

-          Orange-  1 843,- s DPH

-          Green - 1 843,- s DPH

Více informací k produktu naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.