realme představilo strategii realme 9 a potvrdilo uvedení nového procesoru

Publikováno: 28. ledna 2022 | autor Redakce
realme.png

realme si jako za jeden ze svých cílů dala zpřístupnění 5G technologií co nejširšímu okruhu uživatelů. Na trh proto brzy uvede dva nové modely s podporou sítě páté generace, realme 9Pro a realme 9Pro+.

Číselná série je spolu s řadami GT, C a Narzo jedním z pilířů portfolia značky realme. V roce 2021 dosáhla tato série milníku 40 milionů dodaných kusů na trh a zařadila se mezi produktové řady, kterým se to napříč trhem podařilo nejrychleji.

Teď realme přichází s modelem, který jako první ponese označení PRO+, aby svým příznivcům nabídla zase o úroveň vyšší zážitek. Jedním z největších lákadel tohoto telefonu bude procesor MediaTek Dimensity 920 5G.

realme.png

Stylové, ale přitom cenově dostupné chytré telefony s podporou sítí páté generace nabízí realme už od roku 2020. Podle nejnovějších údajů společnosti Counterpoint Research bylo realme ve 3. čtvrtletí 2021 celosvětově nejrychleji rostoucí značkou 5G chytrých telefonů s operačním systémem Android, hlavně díky skvělým výsledkům v Evropě, v Indii a v Číně.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.