Realme představilo novou vlajkovou loď GT 2

Publikováno: 12. ledna 2022 | autor Redakce
Realme_GT2

Nový telefon bude k dispozici ve třech konfiguracích: 8GB + 128GB, 12GB + 256GB a 12GB + 512GB. Model zamíří velmi brzy i na evropský trh, protože v marketingové strategii pro prémiové segmenty na rok 2022 přisoudilo realme starému kontinentu obdobnou důležitost jako Číně.

Řada realme GT 2 je pro společnost zásadním krokem vpřed. Jde o nejprémiovější řadu vlajkových lodí realme, která značku posunuje do nejvyššího tržního segmentu a přináší uživatelům po celém světě nečekaně inovativní technologie spolu s transformativním designem.

Design

realme se opět spojilo se světově uznávaným průmyslovým designérem Naotem Fukasawou a vznikl polymerový design Industry First Bio, který je založen na udržitelném konceptu papírového umění. Po roce výzkumů a testování 63 prototypů vznikla finální podoba realme GT 2 Pro, která přináší špičkové řemeslné zpracování a s využitím 0,1mm procesu laserového gravírování.

Realme GT2–02

Série realme GT 2 nabídne čtyři barevné varianty – Paper White, Paper Green, Steel Black, Titanium Blue.V souladu s filozofií udržitelnosti je zadní skořepina realme GT 2 Pro Master Edition vyrobena z biopolymerového materiálu od firmy Sabic s certifikací ISCC a TCO, díky kterému se při výrobě podařilo snížit uhlíkovou stopu o 35,5 %. Certifikátem TCO se může pochlubit také recyklovatelný materiál a inkoust na bázi sóji využité při výrobě obalu telefonu.

Displej

realme GT 2 Pro jako první na světě nabízí 2K AMOLED plochý displej s technologií LTPO 2.0.realme GT 2 Pro je vybavené špičkovou průmyslovou obrazovkou s rozlišením 2K UHD a jemností až 525 PPI. Chrání ji nejpokročilejší odolné sklo Corning Gorilla Glass Victus.

Bezkonkurenční displej nabízí barevnou hloubku 10 bitů a 1,07 miliardy barev, přesnost zobrazení barev na úrovni 0,5 JNDC, barevný kontrastní poměr až 5 000 000:1, má certifikaci HDR10+ a třídu DisplayMate A+. Kromě toho využívá nejpokročilejší technologii LPTO 2.0 s podporou adaptivní obnovovací frekvence 1-120 Hz, která poskytuje výjimečně plynulý obraz a optimální energetickou účinnost.

Realme GT2–03

Výkon

Telefon realme GT 2 Pro je poháněný nejnovější platformou Snapdragon 8 Gen 1. Jde o vůbec první 4nm čipset z dílny Qualcommu se světově první architekturu ARM v9, díky které má o 30 % vyšší maximální výkon a zároveň trvale vyšší účinnost.
realme GT 2 Pro se může pochlubit ohromující plochou pro odvod tepla o velikosti 36761 mm2, což je nejvyšší hodnota v celém odvětví.

To umožňuje chlazení až o 3 stupně Celsia, čímž se maximalizuje výkon čipu. Chlazení má zcela novou devítivrstvou chladicí strukturu s VC oblastí z nerezové oceli o rozměru 4129 mm², která umožňuje čipsetu pracovat trvale na maximální výkon.

Fotoaparát

Telefon realme GT 2 Pro využívá pozoruhodnou sestavu tří fotoaparátů, která obsahuje první 150° ultra širokoúhlý objektiv na světě a 40násobný mikro fotoaparát. Primární fotoaparát s rozlišením 50 Mpx využívá vlajkový snímač IMX766 se všemi funkcemi PDAF a OIS.

Realme GT2–01

Kromě prvního 150° ultra širokoúhlého objektivu na světě, který umožňuje pořídit výjimečné panoramatické snímky, je fotoaparát vybavený 50MP snímačem Samsung JN1 spárovaným se 150° ultra širokoúhlým režimem a prvním režimem rybího oka na světě. Unikátní 40násobný fotoaparát s mikročočkou dokáže pořídit neotřelé záběry zblízka.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.