realme 9 Pro Series s Light Shift efektem

Publikováno: 4. února 2022 | autor Redakce
fklyiddvkaatzqx.jpg

realme představilo nejočekávanější řadu mobilních telefonů – realme 9 Pro Series. Telefony se jako první v Evropě pyšní designem Light Shift, který způsobuje „chameleonový“ efekt.

Barevné provedení Sunrise Blue v obou produktech s přívlastkem 9 Pro bude obsahovat designový prvek „Light Shift“, díky kterému se zadní obal promění z modré na červenou barvu jen pět sekund po kontaktu s přímým slunečním nebo ultrafialovým světlem.

fklyiddvkaatzqx.jpg

Když na telefon přestane světlo dopadat, změní se barva zpět na modrou. Tvůrci telefonu se inspirovali procesem fotochromismu a použili při výrobě organické fotochromické materiály.

Chameleonový“ efekt telefonů umožňují nové inovativní technologie a prvky – od tloušťky a formy barevné vrstvy zadního obalu až po sílu přilnutí skleněných vrstev, které prodlužují životnost barevné proměny.

realme-9-pro-series-to-wear-industry-leading-light-shift-design-2022-02-02.jpg

V průběhu procesu přípravy telefonu se uskutečnilo více než 200 pokusů, které měly hlavně vyřešit otázku, jak upravit molekulární strukturu modelu, aby se barva mohla změnit a pak se rychle vrátit do té původní. realme nejdříve vytvořila výjimečný dvojvrstvý fotochromatický proces, a poté přidala organickou kompozitní vrstvu, která nejen garantuje požadovaný efekt, ale také zvyšuje tvorbu barev o 40 %.

with-an-exclusive-design-realme-9-pro-series-has-an.jpg

Vedle estetického designu vyniká řada realme 9 Pro svými fyzickými parametry. Telefony se pyšní váhou pouhých 182 g a s tloušťkou 7,99 mm jsou nejtenčím modelem v rámci všech číselných řad realme.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.