Řada velkoformátových tiskáren SureColor SC-T společnosti Epson se rozrostla o nové modely

Publikováno: 27. února 2023 | autor Redakce
0422-image-hires-6-lifestyle-corporate.jpg

Nové tiskárny jsou vytvořeny, aby splňovaly požadavky na technické výkresy v architektuře, vývoji a výrobě a stavebnictví, ale současně jsou dostatečně mnohostranné a umožňují tvorbu kvalitních reklamních plakátů pro uživatele z maloobchodního a veřejného sektoru.

Vedle 44" modelu (SC-T7700D) představila společnost Epson také 24" a 36" modely, které vycházejí z kompaktního a plně integrovaného provedení a zároveň nabízejí na trhu jedinečné funkce, jako je vysoké zabezpečení a rozšířený barevný prostor.

Společnost Epson tak nabízí všestranné a komplexní řešení pro tisk v organizacích od menších prodejců až po velké nadnárodní společnosti.

0422-image-hires-2-lifestyle-corporate.jpg

Po doplnění řada SureColor SC-Tx700 nyní zahrnuje původní 44" (1117mm) model SC-T7700D (dvě role), nový 44" model SC-T7700DL (dvě role s 1,6l inkoustovými zásobníky), 36" (914mm) model SC-T5700D (dvě role) a tři 24" (610mm) modely – SC-T3700E (jedna role, bez Adobe PostScript), SC-T3700DE (dvě role, bez Adobe PostScript) SC-T3700D (dvě role).

Tiskárny Epson SC-Tx700 jsou vybaveny šestibarevnými pigmentovými inkousty Epson UltraChrome XD3. Mezi ně patří nový červený inkoust, který rozšiřuje barevný prostor tiskáren a je ideální pro aplikace, jako je přesný tisk CAD výkresů a přesná reprodukce firemních log.

0422-image-hires-3-lifestyle-corporate.jpg

Řada SC-Tx700 dále nabízí rozšířené funkce IT a zabezpečení, včetně šifrovaného kódu PIN/hesla a seznamu řízení přístupu (ACL). Zabezpečená komunikace je zajištěna pomocí ověření sítě 802.1x, SNMPv3 a certifikátu identity zařízení (TLS). Šifrovaný disk SSD a ověřování karet NFC zaručují ochranu důvěrných dokumentů.

Produkty rozšířené řady SC-Tx700 využívají revoluční technologii tiskové hlavy Micro TFP PrecisionCore společnosti Epson s dlouhou životností, a navíc používají technologii proměnlivé velikosti kapek inkoustu a technologii kontroly trysek NVT společně s Adobe PostScript jednotkou ve standardu, které zajišťují konzistentní a výjimečnou kvalitu obrazu s minimální údržbou.

0422-image-hires-2-lifestyle-corporate.jpg

Vzhledem k mimořádně kompaktním rozměrům patří tyto produkty k nejmenším velkoformátovým tiskárnám, které jsou v současné době dostupné, přičemž jejich rychlost tisku až 150 m² za hodinu zaručuje vyšší produktivitu.

Řada SC-Tx700 s intuitivním uživatelským rozhraním, automatickým zakládáním médií a nenáročnou údržbou se velmi snadno obsluhuje, a ještě více zefektivňuje pracovní postupy díky mobilnímu tisku na dálku, rychlejšímu zpracování dat a vzdálenému sledování a správě v reálném čase prostřednictvím platformy Epson Cloud Solution PORT. Uživatelé tak mohou zařízení kdykoli a odkudkoli kontrolovat na různých pracovištích nebo sledovat více tiskáren na jednom pracovišti za pomocí přehledné a srozumitelné grafiky. Nechybí ani služby sledování údržby a vzdáleného řešení problémů, které zvyšují efektivitu a produktivitu.

0422-image-hires-6-lifestyle-corporate.jpg

„Ať už jde o první investici zákazníka do velkoformátové tiskárny, nebo o rozšíření jeho dosavadních tiskových zařízení, řada SureColor SC-Tx700 nabídne řešení, které dokonale splní jeho potřeby,” uvedl Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK. „Nabízí totiž úžasnou kvalitu tisku, vynikající produktivitu, vysoké zabezpečení a skvělou spolehlivost, a jedná se tak o bezkonkurenční poměr ceny a výkonu.”

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.