Řada Lowepro StreetLine

Publikováno: 3. srpna 2016 | autor Rudolf Stáhlich
Lowepro StreetLine

Designový underground pro ty, co milují svobodu ve všem...

Tři tašky a jeden batoh nové řady StreetLine (SL 140, SH 120, SH 180 a BP 250) patří svou jedinečností k nejzajímavějším novinkám fotografického příslušenství na našem trhu. Jsou tak výjimečné, že je můžete dostat jen v jednom jediném obchodě v celé České republice, v Centru FotoŠkoda.

Design s prémiovými prvky

Nemohl jsem si této designem se vymykající novinky nevšimnout. Ostatně co vám tvary a použitý materiál připomínají? Nechám to na vás, třeba mi to napíšete, já je vidím jako hodně free, až ikonické. Možná že se z nich stanou prémiové a vyhledávané kousky. Docela bych to téhle značce přál. Nestačí ale prostudovat vrchní, zvláštně strukturovaný a voděodolný materiál šedé maskovací barvy, doplněný speciálními zipy zabraňujícími vniknutí prachu a vody. Uvnitř vás překvapí mléčně-čokoládový až bronzový povrch vícenásobných kapes na fotopřístroje, tablety, notebooky, sluchátka, telefon a další věci, které hodláte s sebou po městě a na cestách vláčet.

Do města i pro náročné cestování

Zmínil jsem se o městě − a to sedí. Je to takový „urban style“ kožených zakončení a obrub vnitřních kapes, klasicky výborně propracovaný. Brašny jsou ale každopádně určeny pro denní nošení, nabízí kvalitní ochranu a štíhlý, efektivní způsob, jak se pohybovat se svým vybavením po městských ulicích a ve veřejné dopravě. Uvnitř najdete právě proto zajímavý systém skládacích kapes nazvaný Flex-Pocket, které složené nezabírají moc místa, a když je rozložíte a zaklesnete do sebe, spolehlivě vám ochrání sluneční brýle, foťák, sluchátka či další křehké věci proti nárazu či tlaku v husté městské dopravě. Tato výrobcem dobře promyšlená vnitřní organizace spolu s abnormálně kvalitní ochranou proti povětrnostním vlivům a se štíhlým a moderním designem nabízí řešení pro ty, co chtějí být originální a svobodní.

Použité materiály

Exteriér: nová speciální směs bavlny a 600D Oxford polypropylenu, impregnovaná nátěry proti oděru a vlivům počasí a připomínající plachtovinu, doplněná prémiovými koženými prvky.

Interiér: nylon s polyesterem sespeciálně upraveným povrchems vysokou vodoodpudivostí

Více informací najdete zde

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.