První super rychlý F2 teleobjektiv pro FUJIFILM řadu X -FUJINON XF200mmF2 R LM OIS WR

Publikováno: 27. července 2018 | autor Redakce
xf200mmf2-leftobl.jpg

Teleobjektiv v řadě objektivů XF – FUJINON XF200mmF2 R LM OIS WR a telekonvertor FUJINON XF1.4X TC F2 WR. XF200mmF2 R LM OIS WR je prvním super rychlým teleobjektivem v řadě objektivů XF, nabízí rychlou maximální clonu F2,0 a ohniskovou vzdálenost ekvivalentní k 305 mm ve 35 mm filmovém formátu. Při využití technologií shodných s ostatními objektivy FUJINON, se tento nový teleobjektiv může pochlubit výjimečně ostrými snímky se schopností vyprodukovat nádherný bokeh efekt, což z něj dělá ideální volbu na focení sportů, přírody a zvířat.

XF200mmF2 R LM OIS WR bude k dispozici jako sada, společně s vysoce výkonným telekonvertorem FUJINON XF1.4X F2 TC WR, který prodlužuje ohniskovou vzdálenost objektivu až 1,4x.

Objektiv navíc obsahuje novou funkci Focus Preset, jež dovoluje fotografům rychle změnit zaostření na přednastavenou pozici tak, aby mohl jednoduše zachytit focený objekt. Tělo objektivu je vyrobeno ze slitiny magnézia, což z něj dělá lehký a velice odolný objektiv.

XF1.4X TC F2 WR je vysoce výkonný telekonvertor, který pasuje mezi fotoaparát a objektiv tak, aby prodloužil ohniskovou vzdálenost až 1,4 x.

Hlavní funkce - Teleobjektiv XF200mmF2 R LM OIS WR

  • Nabízí vynikající výkon a nádherný bokeh efekt
  • Výkonná stabilizace obrazu
  • Lehká obsluha AF
  • Rychlý, tichý a vysoce přesný autofokus
  • Arca-Swiss kompatibilní stativ

 

Více infomrací k produktům Fujifilm naleznete přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.