Prožívejte svá dobrodružství s novým fotoaparátem Nikon COOLPIX W300

Publikováno: 31. května 2017 | autor Redakce
Nikon COOLPIX W300

Nikon uvádí nový COOLPIX W300 – kompakt odolávající klimatickým vlivům a umožňující použití hluboko pod vodou. Tento snadno použitelný fotoaparát je perfektní pro dobrodružné povahy a je připraven účastnit se všech vašich venkovních aktivit od přírody až po město.

COOLPIX W300 snadno pořizuje snímky s 16 miliony pixelů a videosekvence 4K/UHD v hloubce až 30 m bez použití podvodního pouzdra.1 Dobré výsledky zaručuje rovněž na zemi, kde tento prachotěsný kompakt umožňuje fotografovat při teplotě až −10 °C.2 A nárazuvzdorné tělo přístroje odolává pádům z výšky až 2,4 m.3 Světelný širokoúhlý objektiv NIKKOR se zoomem poskytuje uživatelům dostatečnou svobodu pro pořizování vynikajících snímků akcí za nízké hladiny osvětlení nebo v temných prostředích pod vodní hladinou. Režim makro zachytí extrémní makrosnímky drobných divů nad i pod vodní hladinou. Podpora navigačních systémů GPS/GLONASS/QZS usnadňuje opatření snímků geografickými značkami a protokolování vašich pohybů. A připojení pomocí funkce SnapBridge umožňuje uživatelům synchronizovat snímky s chytrým zařízením během fotografování nebo použít chytré zařízení pro dálkově ovládané fotografování.

Ines Bernardes, product manager u společnosti Nikon Europe, říká: „Pokud máte rádi malá dobrodružství, je toto kompakt pro vás. Když budete mít u sebe fotoaparát COOLPIX W300, můžete zachytit všechnu zábavu v bazénu nebo krásu viděnou při šnorchlování a zaznamenat ponory provedené během získávání certifikátu Advanced Open Water! Můžete fotografovat scenérie ze zadní části jeepu nebo filmovat akce na svazích – vše bez jakýchkoli starostí o fotoaparát. A připojení pomocí funkce SnapBridge vám usnadní ihned sdílet právě prožívaná dobrodružství.“

Souhrn klíčových vlastností

Odolná konstrukce. Robustní výkonnost. Skutečná svoboda.

Vodotěsné provedení odolávající hloubkám do 30 m bez podvodního pouzdra.1 Nárazuvzdorné provedení odolávající pádům z výšky až 2,4 m.2 Mrazuvzdorné provedení odolávající teplotám do −10 °C a rovněž prachotěsné provedení.3

Působivé okamžiky. Výjimečné snímky.

Citlivý obrazový snímač CMOS s technologií přímého osvětlení fotodiod a 16 miliony pixelů a objektiv s vysokou světelností f/2,8 a 5× optickým zoomem. Funkce 10× Dynamic Fine Zoom4 zdvojnásobující dosah objektivu pro ještě větší přiblížení akcí.

Podrobnější zobrazení okolního světa.

Záznam stopáže videosekvencí 4K/UHD 30p nebo Full HD (1 080p) na zemi i pod vodou. Nová funkce expoziční paměti pomáhající zachytit plynulejší stopáž videa během změn osvětlení, což je praktické zejména při filmování pod vodou.

Ostrý a stabilní obraz.

Rychlé automatické zaostřování a působivá hybridní redukce vibrací Nikon v pěti osách poskytují rychlé, stabilní a perfektně přesné snímání – na zemi i pod vodou.

Informace o vašem směřování.

Zobrazení navštívených míst. Nové tlačítko nástrojů fotoaparátu okamžitě zobrazí na monitoru GPS, počet provedených kroků a nadmořskou výšku/hloubku nebo tlak vzduchu/tlak vody.

Snadné ovládání pro životy plné dobrodružství.

Hluboký grip, velký monitor a snadné ovládání pod vodou nebo při použití rukavic.

Svět čeká. Vydejte se jej objevit.

Stativový závit fotoaparátu je stejně užitečný pro upevnění příslušenství, například podvodního blesku Nikon SB-N10, jako pro pořizování časosběrných videosekvencí ze stativu.

Více informací najdete zde.

1 Vodotěsné provedení: Splňuje testovací podmínky společnosti Nikon, které jsou ekvivalentní ochraně JIS/IEC třídy 8 (IPX8). Fotografování v hloubce až 30 m je možné po dobu přibližně 60 minut.

2 Mrazuvzdorné/prachotěsné provedení: Splňuje testovací podmínky společnosti Nikon, které jsou ekvivalentní ochraně JIS/IEC třídy 6 (IPX6).

3 Nárazuvzdorné provedení: Splňuje testovací podmínky společnosti Nikon, které odpovídají standardu MIL-STD 810F, metoda 516.5-Odolnost proti nárazu (výrobek je vystaven pádu z výšky 240 cm na překližkovou plochu o tloušťce 5 cm).

4 Funkce Dynamic Fine Zoom dále 2× prodlužuje ohniskovou vzdálenost při použití nejdelší optické ohniskové vzdálenosti objektivu za současného zachování maximálního rozlišení obrazu.

Kompatibilita s aplikací SnapBridge

Připojení Bluetooth® a Wi-Fi® fotoaparátu jsou k dispozici pouze při použití aplikace SnapBridge. Před použitím funkce SnapBridge s tímto fotoaparátem je třeba nainstalovat do kompatibilního chytrého zařízení aplikaci Nikon SnapBridge.

Logotyp a logo Bluetooth® jsou registrované ochranné známky společnosti Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností Nikon a jejími pobočkami probíhá na základě licence.

Název Wi-Fi® a logo Wi-Fi Certified jsou registrované ochranné známky sdružení Wi-Fi Alliance®.

Android a Google Play jsou ochranné známky společnosti Google Inc.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.