Projektor Panasonic Space Player™ s hybridním světelným zdrojem

Publikováno: 29. prosince 2016 | autor Redakce
lifestyle-2.jpg

Možnost instalace projektoru do standardních lišt pro osvětlení, svítivost s 2000 lumeny a laserový zdroj s životností 20 000 h činí z tohoto zařízení ideálního kandidáta pro dlouhodobé nasvícení produktů například v oblastech maloobchodu a zábavy.

Nový model Space Player (PT-JX200) obsahuje nově vyvinutý software pro správu obsahu, který umožňuje využívat jednoduché funkce digital signage, jako je například automatický provoz dle časového plánu, vytváření playlistů, přepínání vstupů a korekce jasu.

Robustní 1čipová laserová technologie Panasonic DLP™ SOLID SHINE umožnila v případě projektoru Space Player použití bezfiltrového optického motoru a provoz ve stylu fit-and-forget (zapoj a zapomeň). Nový model JX200 dokáže navíc zajistit barevný soulad mezi několika souběžně využívanými projektory a umožňuje promítání v libovolném směru pod horizontální rovinou.

Řada se v zájmu vyšší flexibility prodává jak ve standardním provedení na strop, tak v provedení na stůl (PT-JX200F).

Model Space Player lze jednoduše integrovat do stávající osvětlovací infrastruktury a poskytuje snadný a hospodárný způsob zprostředkování působivého AV zobrazení, které umocní prožitek zákazníka bez ohledu na to, zda to bude při nakupování, v restauraci nebo při návštěvě muzea,“ řekl Thomas Vertommen, marketingový manažer společnosti Panasonic v oblasti projektorových produktů pro Evropu.

www.panasonic.com/cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.