Prémiové paměťové karty ProGrade digital na našem trhu

Publikováno: 25. března 2023 | autor Redakce
image-19.png

Firma ProGrade Digital vstupuje na český trh a nabízí své vysoce kvalitní produkty, které jsou vynikající volbou pro profesionální fotografy a kameramany.

Hlavním zaměřením jsou rychlé SDXC karty a CFexpress typ B. ProGrade Digital je globální společnost specializující se na výrobu paměťových karet s vysokou rychlostí a kapacitou. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby umožnily rychlé záznamy a přenosy dat, což je pro profesionály v oblasti fotografie a videa nezbytné. Jsou vyráběny s použitím nejmodernějších technologií a jsou testovány tak, aby splňovaly přísné standardy pro kvalitu a spolehlivost.

new-packaging-photography-transparent-background-2.jpg

CFexpress typ B je nejnovějším standardem pro vysokorychlostní paměťové karty a nabízí obrovskou rychlost a kapacitu. ProGrade Digital je jedním z mála výrobců, kteří již tento standard podporují a nabízejí karty s rychlostmi až 1700MB/s.

image-17.png

ProGrade Digital také nabízí rychlé SDXC karty s rychlostí až 300MB/s, které jsou ideální pro profesionální fotografy a kameramany, kteří potřebují rychlé přenosy dat.

„Jsme nadšeni, že jsme se dostali na český trh a můžeme nabídnout profesionálním fotografům a videografům nejlepší možné produkty,“ řekl Wes Brewer prezident společnosti ProGrade Digital.

„Naše karty jsou navrženy tak, aby byly rychlé, spolehlivé a vysoce výkonné, což umožní našim zákazníkům dosáhnout nejlepších výsledků při práci s velkými soubory a nahrávání vysoce kvalitního videa.“

Paměťové karty SDXC

ProGrade nabízí standard UHS-II s rychlostí čtení až 300MB/s a zápisu až 250Mb/s. Kapacity od 64GB až po 512GB. K dispozici jsou dvě varianty: V60 označené jako GOLD a varianta V90 s rychlým zápisem pro video.

image-21.png

Paměťové karta CFexpress™ Type B

Určeny pro profesionální použití. V nabídce jsou dvě řady podle výkonu.

Řada Gold poskytuje rychlost až 1700MB/s v sekvenčním čtení dat. Maximální rychlost zápisu je až 800MB/s. Kapacita karet je od 128GB až po 2000GB.

image-18.png

Řada Cobalt poskytuje extrémní výkon. Rychlost čtení až 1700MB/s a rychlost zápisu až 1500MB/s. Tyto karty jsou určeny pro nejnáročnější aplikace

microSDXC

MicroSD karty vhodné do dronů a akčních kamer jsou ve standardu UHS-II a třídy rychlosti V60. Kapacity 128GB a 256GB.

image-20.png

 

Paměťové karty jsou dodávány v 100% biologicky rozložitelném balení. Jde o krásný malý obal, který lze snadno otevřít.

ProGrade Digital úzce spolupracuje s předními výrobci fotoaparátů včetně ARRI, Blackmagic, Canon, DJI, Fuji, GoPro, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony a dalších. Paměťové karty jsou doporučovány a testovány většinou výrobců. ProGrade má vlastní testovací laboratoř, kde testuje kompatibilitu s produkty všech hlavních výrobců fotoaparátů a kamer.

Čtečky paměťových karet

Na našem trhu jsou k dispozici 3 prémiové čtečky paměťových karet.

Duální čtečka CFexpress Type B and SDXC UHS-II. Podporuje připojení pomocí USB-C 3.2. s rychlostí přenosu až 10Gb/s. Velice oblíbená čtečka kombinující dva nejpoužívanější sloty.

Duální čtečka SD UHS-II opět s rychlostí až 10Gb/s. Ideální pro náročnější aplikace, kdy potřebujete dvě SD karty současně.

image-19.png

Krásná maličká Mobilní duální čtečka SDXC/microSDXC UHS-II. Velice praktická čtečka na cestování a práci v terénu. Je přímo osazená konektorem USB-C s rychlostí až 5Gb/s. Funguje jak po připojení do počítače nebo mobilu či tabletu s konektorem USB-C.

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.