Představujeme kompaktní a výkonné kouřové stroje PMI

Publikováno: 23. prosince 2023 | autor Redakce
04-smokegenie-lifestyle.jpg

Tohle jsme ještě v našem časopise neměli. Značku PMI u nás znají hlavně milovníci efektů a díky společnosti Focus Nordic se nyní dostává s aktuálními novinkami i do povědomí širší foto a video veřejnosti.

Používání kouře ve scénách má ve světě filmové tvorby zásadní význam. Je to tvůrčí nástroj, který dodává scénám hloubku, atmosféru a dramatičnost a zvyšuje celkový vizuální dojem z příběhu.

Kouř lze využít k vytvoření široké škály efektů – od jemných a tajemných až po dramatické a intenzivní. Kouř dokáže proměnit obyčejná místa v něco magického a propůjčit éterickou atmosféru krajinám, interiérům, dokonce i přicházejícím postavám.

126471-lifestyle-01.jpg

Kouř může zastírat, odhalovat nebo zvyšovat napětí a přidávat do vyprávění další vrstvu složitosti. Portfolio produktů PMI se skládá ze dvou hlavních produktů se širokou škálou příslušenství v závislosti na situaci na scéně a potřebném efektu.

PMI Smoke Genie je určen pro profesionální a větší produkce a dokáže vytvořit filmový kouř s dlouhou dobou výdrže: 10 až 15 minut (s ventilací) nebo 30 až 45 minut (bez ventilace). Nabízí řadu různých režimů.

03-126466.jpg

Smoke Ninja je menší verzí modelu Smoke Genie a základním přenosným výrobníkem kouře určeným pro tvůrce obsahu, kameramany a fotografy. Snadno se vejde do kapsy a je ideální pro vytváření kouřových efektů a filmového kouře při fotografování produktů. Smoke Ninja nabízí tři různé režimy.

smokegenie-lifestyle-03.jpg

Smoke Genie i Smoke Ninja lze ovládat bezdrátově, používají standardní dobíjecí baterie 18650 a k dispozici je celá řada příslušenství pro všechny vaše potřeby. Kouř vytvářený pomocí strojů PMI je bezpečný, bez zápachu, šetrný k životnímu prostředí a založený na složení vhodném pro potraviny.

126455-pmi-smokeninja-steam-3-raymond-hotpot.jpg

Je bezpečný pro dýchání, nedráždí oči a nevytváří žádné nepříjemné pocity při kontaktu s ním. Systém kouře byl přísně testován a označen za bezpečný zkušebním ústavem SGS. Kompletní systém pro výrobu kouře, včetně přístroje i kapaliny, získal také prestižní ocenění Whitelist od Actors' Equity Association USA.

126455-pmi-smokeninja-glidephotos-0519.jpg

Kouřové stroje značky PMI jsou velmi zajímavým nástrojem, který umocňuje filmový a fotografický zážitek a činí z něj nepostradatelný prvek v sadě nástrojů fotografů, filmařů, kameramanů a vůbec všech tvůrců obsahu.

Ceny a dostupnost

Všechny produkty PMI jsou dostupné u vybraných prodejců od listopadu 2023 za následující ceny:

PMI Smoke Ninja – Full Kit – 6790 Kč / 285 €
PMI Smoke Genie – Hazer Kit – 14 990 Kč / 625 €
PMI Smoke Genie – Professional – 18 790 Kč / 779 €
PMI Smoke Genie – Event Kit – 61 495 Kč / 2559 €


Celý článek najdete v prosincovém FotoVideo

Doporučujeme také výhodné předplatné s dárkem!


fv12-23-web3.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.