EISA Awards 2019–2020

Publikováno: 15. srpna 2019 | autor Redakce
eisa-best-product-logo-1000px.jpg

Stalo se již tradicí, že touto dobou na našem webu i v zářijovém vydání tištěného měsíčníku FotoVideo představujeme to nejlepší z techniky, co světové firmy v naší branži do června tohoto roku představily a experti EISA stačili otestovat a recenzovat. Je toho hodně a jsme si vědomi skutečnosti, že vývoj jde dál a v dalším období se představí noví následovníci. Čas nezastavíme a potřeby trhu jsou velké. Protože časopis je FotoVideo členem expertního panelu Photography, najdete na dalších stránkách tohoto vydání kategorie produktů, pro jejichž ocenění hlasoval i náš šéfredaktor.

Text: Rudolf Stáhlich

Jak to probíhalo letos a co vyhlášení nejlepších produktů roku předcházelo

V průběhu tohoto kalendářního roku jste se na stránkách členských časopisů asociace EISA mohli setkat s řadou článků, recenzí a testů, které slouží jako základ k rozhodování a nominacím jednotlivých členů v expertních panelech. Asociace EISA sdružuje v současnosti minimálně 55 expertních časopisů a specializovaných webových stránek z 29 zemí celého světa. Důležité je, že tato skupina expertů stále roste a rozvíjí se na kontinentech, ve kterých dříve nebyla (Severní Amerika, Austrálie, Asie). EISA tak v současnosti představuje světově největší redakční spolupráci na poli spotřební elektroniky.

Postup hodnocení má svá přísná pravidla

EISA hodnotí nejlepší produkty roku již více než 35 let. Letos se další důležité tradiční setkání členů a zástupců firem nominujících své produkty pod názvem EISA Convention konalo v belgických Antverpách ve dnech 21.–24. května. Při této pracovní akci si mohli členové EISA v praxi nominované produkty prohlédnout a vyzkoušet. Následoval pravidelný každoroční EISA Awards Meeting, kde už experti prezentovali své jednotlivé nominace do kategorií a postupně hlasovali o těch nejlepších. Toto setkání se v letošním roce odehrálo pod bájným Triglavem, nejvyšší horou Slovinska a celého pohoří Julských Alp u malebného jezera Bohinj ve fotografům velmi známé oblasti (nedaleko je jezero Bled). Hlasování proběhlo ve dnech 25.−29. června.

Třetím krokem je předání cen

Tato událost se odehraje tradičně v Berlíně v pátek 6. září a určitě na ní (vedle všech členů EISA) nebudou chybět ty nejdůležitější osobnosti světa spotřební elektroniky, které si prestižní trofeje EISA Awards 2019–2020 převezmou. EISA je jedinečnou organizací více než padesáti pěti odborných časopisů z oblastí hi-fi, domácí kino, automobilové a mobilní elektroniky, fotografie a videa, vydávaných v Evropě, Austrálii, USA, Kanadě, Hongkongu, Indii a Japonsku. Pokud někde v obchodě, v reklamě či na plakátu uvidíte ono známé logo EISA Award, máte vždy jistotu, že se jedná o výrobek mimořádné kvality.

 


 

EISA Photography Awards 2019-2020

 

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020

eisa-award-fujifilm-x-t3.jpg

Fujifilm X-T3

fujifilm-x-t3-web.jpg

S typem X-T3 posunul Fujifilm svůj populární systém X na vyšší úroveň. Nový 26megapixelový obrazový snímač X-Trans CMOS 4 nemá low-pass filtr, a proto poskytuje neobvykle detailní snímky. Fotoaparát se vyznačuje extrémně rychlým automatickým ostřením a nepřetržitým snímáním rychlostí až 30 snímků za sekundu, takže je vhodný pro akční fotografování. Režim videa je stejně působivý a nabízí záznam 4K s rychlostí 60 snímků za sekundu spolu s profesionálními funkcemi, jako jsou F-Log a Hybrid Log Gamma. Fotografové, kteří nepotřebují všechny pokročilé funkce X-T3, by také mohli uvažovat o jeho levnějším sesterském modelu X-T30.

 

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

eisa-award-panasonic-lumix-dc-s1r.jpg

Panasonic LUMIX DC-S1R

panasonic-lumix-dc-s1r-web.jpg

Panasonic LUMIX DC-S1R je mimořádně dobře konstruovaný, profesionální fotoaparát s výraznou ochranou před nepříznivými vlivy. Kombinuje rychlý výkon s velmi vysokým rozlišením 47,3 megapixelu a poskytuje výjimečnou kvalitu obrazu, která jej odlišuje i od nejlepších konkurentů. Mimo jiné jeho funkce Multi-shot s vysokým rozlišením poskytuje snímky s obrovským rozlišením 187 megapixelů a neuvěřitelnou úrovní detailů. Ergonomie fotoaparátu je navíc prvotřídní, s velkým elektronickým hledáčkem, který vytvořil nové standardy pro detail a třícestným naklápěcím dotykovým displejem. Přidáte-li k tomu veškeré kompletní videofunkce, máte dokonalý přístroj pro profesionály.

 

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020

eisa-award-canon-eos-rp.jpg

Canon EOS RP

-canon-eos-rp-web-new-1000px.jpg

Typem EOS RP přinesla společnost Canon na trh plnoformátových bezzrcadlovek působivý a cenově dostupný fotografický přístroj. Díky výbornému senzoru 26,2 megapixelu a výkonnému procesoru DIGIC 8 je schopen poskytovat vynikající kvalitu obrazu. Další silnou vlastností tohoto přístroje je velmi citlivý hybridní systém automatického zaostřování se 4779 body, který umožňuje spolehlivé ostření i při extrémně nízkém osvětlení. Kompaktní a lehké tělo lze používat s vynikajícími novými objektivy řady RF a se všemi stávajícími objektivy EOS EF a EF-S pomocí adaptéru Canon EF-EOS R. Efektivní ovládání fotoaparátu a kontrolu obrazu usnadňuje plně nastavitelný dotykový LCD displej.

 

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020

eisa-award-tamron-35-150mm-f2.jpg

Tamron 35−150mm F2,8−4 Di VC OSD

tamron-35-150mm-f2.8-4-web.jpg

Tamron 35−150 mm f/2,8−4 Di VC OSD je standardním zoomovým objektivem určeným pro plnoformátové digitální zrcadlovky Canon a Nikon. Jeho poněkud neobvyklý rozsah zoomu, kombinovaný s minimální zaostřovací vzdáleností 45 cm, je zvláště vhodný pro portréty, studie životního prostředí a detailní záběry. Díky své kompaktní velikosti a nízké hmotnosti je také dokonalým společníkem na cestách. Nabízí neobvykle rychlou clonu pro rozsah od f/2,8 při širokém úhlu záběru až po f/4. Objektiv obsahuje systém Tamron Dual Micro Processing Unit, který zajišťuje optimální výkon autofokusu a efektivní kompenzaci vibrací, což umožňuje vytvoření ostrých snímků z ruky.

 

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020

eisa-award-fujifilm-gfx100.jpg

Fujifilm GFX100

fujifilm-gfx100-web.jpg

Přístrojem GFX100 vytvořila společnost Fujifilm středoformátový fotoaparát s rozlišením 100 megapixelů, který netrpí omezeními obvykle spojenými s velkými senzory a systémy s vysokým rozlišením. Jedná se o první fotoaparát tohoto typu se stabilizací obrazu v těle, a lze ho tudíž použít pro ruční fotografování v mnohem širším rozsahu. Mechanismus závěrky je perfektně izolován od senzoru, čímž se minimalizuje riziko přenosů vibrací závěrky ovlivňujících ostrost. GFX100 je také prvním středoformátovým fotoaparátem, který nabízí fázovou detekci přímo na senzoru, což má za následek mnohem rychlejší automatické zaostření. A co víc, je to první fotoaparát ve středním formátu, který natáčí 4K videa bez ořezu zorného pole.

 

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020

eisa-award-nikon-z-6.jpg

Nikon Z 6

nikon-z-6-web.jpg

S fotoaparátem Z 6 přinesl Nikon na trh vynikající přístroj se senzačním ovládáním a robustní kvalitou konstrukce, který poskytuje vynikající snímky téměř v každé fotografické situaci. Jeho systém automatického zaostřování zahrnuje AF s detekcí očí a umožňuje tak přesné zaostření, kdekoli je objekt umístěn v záběru. Velký a ostrý elektronický hledáček poskytuje skutečně přesný náhled toho, jak vaše snímky dopadnou, zatímco stabilizace obrazu v těle pomáhá udržovat fotografie ostré s každým objektivem, který můžete použít včetně optiky DSLR díky F-mount. Jednoduše řečeno je to nejlepší všestranný fotoaparát, který si opravdoví fotografové mohou koupit.


EISA COMPACT CAMERA 2019-2020

eisa-award-sony-cyber-shot-rx100-vi.jpg

Sony Cyber-shot RX100 VI

sony-cyber-shot-rx100-vi-web.jpg

Fotoaparát Sony Cyber-shot RX100 VI přináší nejmodernější fotografické technologie ve velmi kompaktním těle, ve kterém je umístěn vysunovací elektronický hledáček a integrovaný blesk. S objektivem s ekvivalentním zoomem 24−200 mm nabízí veškerou potřebnou flexibilitu, zejména při cestování. Senzor se 20,1 megapixelu poskytuje možnost snímání spousty detailů, zatímco pro akční fotografování nabízí režim sériového snímání 24 snímků za sekundu. S velmi rychlým a spolehlivým automatickým ostřením jsou portréty perfektní. Přístroj také nabízí vynikající video funkce, včetně záznamu 4K a super-slow motion. Díky bezdrátovým technologiím, jako je Bluetooth, NFC a Wi-Fi, jej lze snadno propojit s chytrým telefonem nebo tabletem.

 

EISA LENS INNOVATION 2019-2020

eisa-award-canon-rf-28-70mm-f2l-usm.jpg

Canon RF 28−70mm F2L USM

canon-rf-28-70mm-f-2l-is-usm--web.jpg

Canon RF 28−70 mm f/2L USM je prvním standardním zoomovým objektivem určeným pro plnoformátové zrcadlovky, který dokáže udržet konstantní clonu f/2 v celém rozsahu ohniskové vzdálenosti. To umožňuje fotografům omezit hloubku ostrosti na úroveň, která byla dříve možná pouze u prime objektivů, a rychlejší čas závěrky při zhoršených světelných podmínkách. Kvalita obrazu a ostrost jsou vynikající v celém rozsahu zoomu a motor USM poskytuje rychlé a spolehlivé automatické ostření. Objektiv je vynikající ukázkou toho, čeho lze dosáhnout pomocí s novým systémem EOS R.
Více o objektivu Canon RF 28-70 mm f/2 L USM najdete zde.

 

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020

eisa-award-sony-real-time-eye-af.jpg

Sony Real-time Eye AF

sony-real-time-eye-af--web.jpg

Nejnovější algoritmy automatického zaostřování v reálném čase značky Sony výrazně mění hru. Vylepšený Real-time Eye AF se zaměřuje přesně na oči člověka nebo na domácí zvíře s funkcí Animal Eye AF. V režimu nepřetržitého automatického zaostřování udržuje AF v reálném čase ostření na pohybující se objekt, i když je část jeho tváře dočasně zakrytá nebo odkloněna od fotoaparátu. Tato vylepšení řízená umělou inteligencí také poskytují přesné a spolehlivé sledování pohybujících se objektů. Systém sledování v reálném čase rozpoznává celé tělo a zaostřovací pole se plynule mění mezi obličejem a očima. To znamená, že sportovní fotografové mohou spolehlivě sledovat nepředvídatelné pohyby a v klidu důvěřovat systému AF, který každý záběr zaostří.

 

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020

eisa-award-skylum-luminar.jpg

Skylum Luminar

skylum-luminar-3--web.jpg

Program Skylum Luminar 3, který bude brzy aktualizován na verzi 4, je programem určeným k úpravám fotografií pro Mac OS a Windows. Umožňuje fotografům všech úrovní dovedností optimalizovat své snímky pouhými několika kliknutími myši, a to s vynikajícími výsledky. To je možné díky technologii umělé inteligence. Úpravy, výběr a maskování jsou plně automatizovány, takže se stávají otázkou jedné sekundy, přičemž dříve je bylo možné provádět pouze ručně. Zkušení fotografové mohou samozřejmě stále provádět úpravy ručně tak, aby využili co nejvíce z vlastností tohoto softwaru. Produkt je k dispozici jako samostatný program i jako plugin pro Adobe Photoshop a Lightroom.

 

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020

eisa-award-sony-fe-135mm-f1.jpg

Sony FE 135mm F1.8 GM

sony-fe-135mm-f1.8-gm-web.jpg

Sony FE 135 mm f/1,8 GM je opravdu pozoruhodný objektiv. Je extrémně ostrý od středu do rohů a současně krásně a měkce kreslí rozostřené pozadí, což vytváří špičkové výsledky a výjimečné snímky. Konstrukce objektivu je odolná proti prachu a stříkající vodě a je vyrobena tak, aby fungovala za náročných povětrnostních podmínek, zatímco tradiční clonový kroužek nabízí snadnou a intuitivní manipulaci. Tento objektiv je vhodný i pro detailní záběry s minimální zaostřovací vzdáleností 70 cm a poměrem zvětšení 0,25×. V neposlední řadě nabízí výkonný motor s automatickým ostřením, tedy rychlé, přesné a tiché zaostření na pohybující se objekty.

 

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020

-eisa-award-nikon-nikkor-z-24-70mm-f2.jpg

Nikon NIKKOR Z 24−70mm f/2.8 S

nikon-nikkor-z-24-70mm-f2.8--web.jpg

NIKKOR Z 24−70 mm f/2,8 S je rychlý profesionální objektiv se standardním zoomem, určený pro systém Nikon Z. Je masivní a robustní, je na něm aplikován Nano Crystal Coating i nový coating ARNEO tak, aby se snížil výskyt světlic a duchů, zatímco přední a zadní prvky jsou potaženy fluorinovou vrstvou, která odpuzuje prach, olej a vlhkost. Díky adaptabilnímu ovládacímu kroužku může fotograf snadno upravit clonu nebo provést korekci expozice, zatímco OLED displej na těle objektivu zobrazuje clonu, hloubku ostrosti, zaostřovací vzdálenost nebo ohniskovou vzdálenost. Díky vynikajícímu optickému výkonu, který kombinuje vysoké rozlišení a atraktivní bokeh, je tento objektiv ideálním partnerem pro plnoformátové fotoaparáty Nikon Z.

 

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020

eisa-award-sigma-70-200mm-f2.jpg

Sigma 70−200mm F2.8 DG OS HSM Sports

sigma-70-200mm-f2.8-dg-os-hsm-web.jpg

Nová vlajková loď řady teleobjektivů Sigma 70−200 mm f/2,8 DG OS HSM Sports dokonale splňuje potřeby profesionálních fotografů. Optický design poskytuje vynikající rozlišení od středu k rohům a eliminuje chromatickou aberaci. Velká clona zajišťuje hladký bokeh − ideální pro portrétní fotografii. Konstrukce objektivu je odolná proti prachu a stříkající vodě, což znamená, že tento objektiv můžete použít v náročných klimatických podmínkách. Hyper Sonic Motor společnosti Sigma umožňuje rychlé a tiché automatické zaostření, zatímco systém Inteligentní OS poskytuje ostré snímky při použití delší rychlosti závěrky. Stejně jako u všech předchozích objektivů Sigma lze řadu nastavení upravit pomocí Sigma USB Dock.

 

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020

eisa-award-canon-rf-50mm-f1.jpg

Canon RF 50mm F1.2L USM

canon-rf-50mm-f-1.2l-usm-web.jpg

Canon RF 50 mm f/1,2L USM je nekompromisní standardní objektiv s velkou clonou, který prezentuje velký potenciál nového systému RF EOS. Díky desetilamelové cloně a kombinaci velmi jasné maximální clony s vynikající ostrostí od f/1,2 vytváří velmi atraktivní bokeh. Pohodlný ovládací kroužek objektivu umožňuje fotografovi upravit parametry snímání. Sestava jemné optiky je konstruována pro velmi náročné využití a odolává náročným podmínkám a zároveň přináší úžasné výsledky napříč celou řadou žánrů včetně portrétů a svatebních fotografií.

 

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020

eisa-award-canon-rf-24-105mm-f4l-is-usm.jpg

Canon RF 24−105mm F4L IS USM

canon-rf-24-105mm-f-4l-is-usm-web.jpg

Tento vysoce kvalitní a všestranný zoomový objektiv je perfektním každodenním společníkem určeným pro nové plnoformátové bezzrcadlovky systému Canon EOS R. Nabízí extrémně všestranný rozsah zoomu, který pokrývá vše od širokoúhlých krajin po krátké teleobjektivové portréty, přičemž poskytuje trvale vysokou kvalitu obrazu při všech clonách a zaostřovacích vzdálenostech. Systém Canon Nano USM poskytuje tiché a přesné automatické zaostření jak pro fotografování, tak pro video, doplněné vysoce účinnou optickou stabilizací obrazu, která udržuje snímky ostré při fotografování i s dlouhou rychlostí závěrky. Robustní konstrukce je odolná proti povětrnostním podmínkám, což podtrhuje všestrannost tohoto optického zařízení.

 

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

eisa-award-canon-ef-600mm-f4l-is-iii-usm.jpg

Canon EF 600mm f/4L IS III USM

canon-ef 600mm f-4l-is-iii-usm-web.jpg

Stejně jako jeho menší sourozenec EF 400 mm f/2,8L IS III USM používá tento superteleobjektiv zcela nový optický design, který poskytuje vynikající kvalitu obrazu. Je zkonstruován ze slitiny hořčíku a titanu tak, aby byla snížena hmotnost bez omezení pevnosti a kvality. Ultrazvukový motor poskytuje extrémně rychlé automatické zaostření, zatímco vestavěná technologie stabilizace obrazu umožňuje fotografování z ruky s rychlostí závěrky až o čtyři stupně pomalejší, než je obvyklé. Díky cloně f/4 lze objektiv kombinovat s telekonventorem Canon Extender EF 2,0× III a dosáhnout tak ohniskové vzdálenosti 1200 mm při zachování automatického zaostření.

 

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020

eisa-award-sony-fe-400mm-f2.jpg

Sony FE 400mm F/2.8 GM OSS

sony-fe-400mm-f2.8-gm-oss-web.jpg

První E-mount teleobjektiv od Sony s velkou clonou je jedním z nejlehčích ve své třídě díky inovativnímu optickému designu se třemi fluoritovými prvky a s komponenty z hořčíkové slitiny. Zásluhou sníženého počtu prvků v přední části objektivu je dokonale vyvážený. Nabízí vynikající kvalitu obrazu v kombinaci s mimořádnou rychlostí zaostření a přesností díky dvěma vysokorychlostním lineárním motorům XD. Jedenáctilamelová slona vytváří krásný bokeh. Objektiv Sony FE 400 mm f/2,8 GM OSS je samozřejmě kompatibilní s telekonvertory Sony 1.4× a 2,0× E-mount pro zvětšení dosahu.

 

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020

eisa-award-sigma-60-600mm-f4.5-6.jpg

Sigma 60−600mm F4.5−6.3 DG OS HSM Sports

sigma-60-600mm-f4.3-6.3-dg-os-hsm-web.jpg

Sigma 60−600 mm f/4,5−6,3 DG OS HSM Sports je jedinečný objektiv s desetinásobným zoomem a s dosahem superteleobjektivu až 600 mm. Jeho optický design vytváří ostré obrazy v celém rozsahu zoomu a zajišťuje maximální korekci chromatické aberace. Je vybaven inteligentním systémem OS, který poskytuje spolehlivou stabilizace obrazu ve čtyřech zastávkách, což umožňuje získat ostré fotografie z ruky. Hyper Sonic Motor navíc zajišťuje rychlé a přesné automatické zaostření. Konstrukce objektivu je odolná proti povětrnostním vlivům, obsahuje slitinu hořčíku, která zajišťuje odolnost a zvyšuje přenosnost. Pokud potřebujete ještě větší dosah, můžete objektiv kombinovat s jedním z telekonvertorů Sigma.

 

EISA WIDE-ANGLE PRIME LENS 2019-2020

eisa-award-sony-fe-24mm-f1.jpg

Sony FE 24mm F1.4 GM

sony-fe-24mm-f1.4-gm-web.jpg

Sony FE 24 mm f/1,4 GM je prvotřídní objektiv nejvyšší kvality, který vytváří neuvěřitelně ostrý obraz ve středu i v rozích, a to i při největší cloně f/1,4. Optická konstrukce obsahuje několik speciálních členů, aby byla zajištěna vynikající kvalita obrazu a jedenáctilamelová clona produkuje výjimečně rozostřený bokeh. Vysokovýkonný motor DD SSM je určen pro velmi rychlé, přesné a tiché zaostření, minimální vzdálenost zaostření 24 cm může být použita pro detailní záběry se spektakulárním zobrazením. Důležité je, že se jedná o nejkompaktnější a nejlehčí objektiv ve své třídě, mimořádně účinný při potlačení sagitálních světlic při fotografování noční oblohy.

 

EISA WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2019-2020

eisa-award-tamron-17-28mm-f2.jpg

Tamron 17−28mm F2.8 Di III RXD

tamron-17-28mm-f2.8-di-iii-rxd-web.jpg

Objektiv Tamron 17−28 mm f/2,8 Di III RXD je cenově dostupný širokoúhlý zoom určený pro plnoformátové bezzrcadlovky Sony. Je navržen tak, aby doplňoval firemní 28−75 mm f/2,8 Di III RXD. Má podobně kompaktní lehký design a konstrukci odolnou vůči povětrnostním vlivům. V kvalitě obrazu ukazuje svou sílu. Má vynikající rozlišení a kontrast a jeho optický systém zajišťuje vynikající přesnost přenosu barev s minimální chromatickou aberací. Objektiv využívá tichý a rychlý krokový motor pro automatické zaostřování, díky čemuž je velmi vhodný pro fotografování i natáčení videa.

 

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020 (combined with Mobile Expert Group)

eisa-award-huawei-p30-pro.jpg

Huawei P30 Pro

huawei-p30-pro-web.jpg

Díky sestavě čtyř kamer udělala společnost Huawei další velký krok v mobilní fotografii. Snímky vytvořené při omezených světelných podmínkách jsou tím nejlepším, co v současné době můžete ze smartphonu získat. Navíc všechny konkurenty předčí ultraširoký objektiv, režim portrétu a periskopický pětinásobný teleobjektiv. Smartphone P30 Pro překvapuje svou výbornou voděodolnou konstrukcí, vynikajícím displejem, rychlou čtečkou otisků prstů pod displejem a velkou výdrží baterie podporovanou kabelovým i bezdrátovým nabíjením. Díky možnosti záznamu ve formátu RAW a až 512GB paměti je Huawei P30 Pro dokonalým společníkem pro nadšené fotografy.

 

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020 (combined with HTV Expert Group)

eisa-award-sony-a6400.jpg

Sony α6400

sony-a6400-web.jpg

Pro tvůrce, kteří natáčejí minimálně stejné množství videa, jako pořizují fotografií, obsahuje Sony α6400 ve svém kompaktním a snadno přenosném těle obrovské množství nástrojů. Vrcholem je bezpochyby inovativní Sony Real-Time Tracking a Real-time Eye AF, který udržuje objekt zaostřený bez ohledu na to, jak a kde se po scéně pohybuje. K dalším pokročilým možnostem videa patří nahrávání s vysokým dynamickým rozsahem 4K, profily S-Log pro rovnoměrné třídění barev, otočný displej nastavitelný dopředu pro vlogování a také možnost připojení mikrofonu pro vysoce kvalitní záznam zvuku. Fotografové samozřejmě ocení vynikající kvalitu obrazu s rozlišením 24 megapixelů.


 

 

Kompletní seznam EISA AWARDS 2019–2020

HI-FI EXPERT GROUP

EISA ACTIVE STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
ELAC Navis ARB-51

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2019-2020
Naim Audio Mu-so 2nd Generation

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2019-2020
Rotel A11

EISA BEST BUY TURNTABLE 2019-2020
Pro-Ject X1

EISA BOOKSHELF LOUDSPEAKER 2019-2020
Monitor Audio Gold 100

EISA COMPACT STEREO SYSTEM 2019-2020
Marantz Melody X (M-CR612)

EISA DAC 2019-2020
Chord Electronics Qutest

EISA DIGITAL SOURCE 2019-2020
Pro-Ject CD Box RS2 T/Pre Box RS2 Digital

EISA HEADPHONE 2019-2020
Focal Elegia

EISA HI-FI UPGRADE 2019-2020
IsoAcoustics GAIA

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2019-2020
Hegel H390

EISA HIGH-END LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF R11

EISA LOUDSPEAKER 2019-2020
Bowers & Wilkins 603

EISA SMART AMPLIFIER 2019-2020
NAD M10

EISA STEREO SYSTEM 2019-2020
Primare CD35/I35 Prisma

EISA STREAMING DAC 2019-2020
Mytek Brooklyn Bridge

EISA TURNTABLE 2019-2020
MoFi UltraDeck+M

EISA WIRELESS STEREO LOUDSPEAKER 2019-2020
KEF LSX


COMBINED WITH HT AUDIO/HT VIDEO EXPERT GROUP

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA AV RECEIVER 2019-2020
Denon AVR-X2600H

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
DALI OBERON Series

EISA HOME THEATRE HIGH-END 2019-2020
Focal Astral 16

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Arendal Sound 1723 Monitor S THX 5.1

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2019-2020
SVS SB-3000

EISA PREMIUM HOME THEATRE RECEIVER 2019-2020
NAD T 758 V3

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2019-2020
Sennheiser AMBEO Soundbar

EISA SOUNDBAR 2019-2020
LG SL8
in some markets LG SL8Y, LG SL8YG

EISA TV SOUND SYSTEM 2019-2020
DALI KATCH ONE

COMBINED WITH HI-FI/HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

 

HOME THEATRE VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA 8K TV 2019-2020
Samsung QE82Q950R

EISA BEST BUY OLED TV 2019-2020
Philips 55OLED804

EISA BEST BUY PROJECTOR 2019-2020
BenQ CinePrime W2700

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2019-2020

BenQ CinePrime W5700

EISA HOME THEATRE TV 2019-2020
Philips 65OLED984

EISA BEST PREMIUM OLED TV 2019-2020
LG OLED65E9
in some markets (LG OLED65E9PLA, LG OLED65E97LA, LG OLED65E9PUA)

EISA SMART HOME TV 2019-2020

LG 65SM9010
in some markets (LG 65SM9000, LG 65SM9000PLA, LG 65SM9010PLA, LG 65SM90107LA)

 

COMBINED WITH HI-FI/HT AUDIO EXPERT GROUP

EISA AV ACCESSORY 2019-2020
IsoTek SMART Delta

COMBINED WITH HT AUDIO EXPERT GROUP

EISA UNIVERSAL PLAYER 2019-2020
Pioneer UDP-LX500

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA ADVANCED CAMERA 2019-2020
Fujifilm X-T3

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2019-2020
Panasonic LUMIX DC-S1R

EISA BEST BUY FULL-FRAME CAMERA 2019-2020
Canon EOS RP

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 35-150mm F2.8-4 Di VC OSD

EISA CAMERA INNOVATION 2019-2020
Fujifilm GFX100

EISA CAMERA OF THE YEAR 2019-2020
Nikon Z 6

EISA COMPACT CAMERA 2019-2020
Sony Cyber-shot RX100 VI

EISA LENS INNOVATION 2019-2020
Canon RF 28-70mm F2L USM

EISA PHOTO INNOVATION 2019-2020
Sony Real-time Eye AF

EISA PHOTO SOFTWARE 2019-2020
Skylum Luminar

EISA PORTRAIT PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 135mm F1.8 GM

EISA PROFESSIONAL STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Nikon NIKKOR Z 24-70mm F2.8 S

EISA PROFESSIONAL TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports

EISA STANDARD PRIME LENS 2019-2020
Canon RF 50mm F1.2L USM

EISA STANDARD ZOOM LENS 2019-2020
Canon RF 24-105mm F4L IS USM

EISA SUPER-TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Canon EF 600mm f/4L IS III USM

EISA TELEPHOTO PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 400mm F2.8 GM OSS

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2019-2020
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports

EISA WIDEANGLE PRIME LENS 2019-2020
Sony FE 24mm F1.4 GM

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2019-2020
Tamron 17-28mm F2.8 Di III RXD

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020
Huawei P30 Pro

COMBINED WITH HT VIDEO&DISPLAY EXPERT GROUP

EISA PHOTO/VIDEO CAMERA 2019-2020
Sony α6400

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA ADVANCED SMARTPHONE 2019-2020
OnePlus 7 Pro

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2019-2020
Xiaomi Redmi Note 7

EISA BEST EARBUDS 2019-2020
JBL Reflect Flow

EISA BEST NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
Sony WH-1000XM3

EISA CONSUMER NOISE-CANCELLING HEADPHONES 2019-2020
JBL LIVE 650BTNC

EISA ELECTRIC VEHICLE 2019-2020

Xiaomi Mi Scooter Pro

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2019-2020
Honor 20 Pro

EISA MOBILE SPEAKER 2019-2020
LG XBOOM Go PK7

in some markets (LG XBOOM Go PK7W, LG PK7, LG PK7W)

EISA PARTY SPEAKER 2019-2020
JBL PartyBox 100

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2019-2020
OnePlus Bullets Wireless 2

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2019-2020
Huawei P30 Pro
IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2019-2020
KENWOOD DMX8019DABS

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2019-2020
Brax DSP

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2019-2020
ESX QE1200.4

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2019-2020
Morel Elate Carbon 603

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2019-2020
Ground Zero GZPW 10SQ

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2019-2020
Alpine PWD-X5

EISA IN-CAR DASHCAM 2019-2020
Alpine DVR-F800PRO

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2019-2020
Eton Core S3

EISA IN-CAR INNOVATION 2019-2020
Zapco HDSP-Z16V


VÍCE INFORMACÍ NAJDETE NA OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH
WWW.EISA.EU


eisa-web-2019-08-12.jpg

eisa-web-02.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.