Pouzdra Lowepro Adventura

Publikováno: 27. dubna 2017 | autor Redakce
Lowepro Adventura

Lehká, zajímavá a hlavně superodolná pouzdra pro malé fotoaparáty, vhodná na cesty a pro velká dobrodružství.

Značka Lowepro už na našem trhu nabízí brašny a pistole řady Adventura, které patří v současnosti k velkým hitům, a tedy k nejprodávanějším, a to hlavně díky pěknému designu, mohutné ochranné gumové patě a výhodné ceně.

Robustní ochrana

Podle prvních zpráv, které se nám podařilo získat přímo od výrobce ze zámoří, je jeho snahou nabídnout produkty této značky pod různými ochrannými značkami vždy v kompletní řadě vztahující se k velikosti fotografických a filmových přístrojů a také ve vztahu k možnostem konkrétní cílové skupiny. Tato pouzdra patří k těm levnějším, jsou určena pro širokou veřejnost a jsou vyrobena k ochraně kompaktních fotoaparátů při jakémkoli fotografickém či cestovatelském dobrodružství. Mají speciálně tvarované silné paty odolné vůči povětrnostním vlivům stejně jako zipy a vnější textilie. To vše by mělo komplexně chránit ukryté přístroje. Pouzdra jsou navíc lehce přenosná pomocí vestavěné páskové smyčky nebo prostřednictvím odnímatelného ramenního popruhu.

Pět jasných výhod

  • Snadný přístup k fotoaparátu pomocí jediného zipu na horní straně.
  • Hermetická odolnost proti povětrnostním vlivům díky nově použitému zipu.
  • Celková výrazná odolnost proti povětrnostním vlivům díky použitým materiálům.
  • Podélná kapsa na boku těla poskytující vhodný prostor pro peníze, malou peněženku nebo průkaz totožnosti.
  • Dvě možnosti nošení pomocí vestavěné páskové smyčky nebo prostřednictvím odnímatelného ramenního popruhu.

Lowepro Adventura SH II

Druhá generace ramenních fotobrašen Adventura SH II nahrazuje produktové řady Adventura a Edit. Brašny se vyznačují moderním, nadčasovým a především vysoce funkčním designem, praktickou konstrukcí (reverzní otevírání „od těla“), dokonale polstrovaným interiérem z jemného materiálu brushed tricot, odolnými vnějšími materiály a ochrannou pogumovanou spodní částí. Mají i boční a přední kapsy na příslušenství, jsou určeny pro profi i systémové kompakty a zrcadlovky a výrobce je nabízí opět v pěti velikostech.

Ceny: Lowepro Adventura 100 SH II: 649 Kč, Adventura 110 SH II: 769 Kč, Adventura 120 SH II: 899 Kč, Adventura 140 SH II: 999 Kča Adventura 160 SH II: 1190 Kč

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.