Philips TV & Sound uvádí novinky pro rok 2022

Publikováno: 1. února 2022 | autor Redakce
oled807-01.jpg

Zákazníci se mohou těšit na OLED televizory s novým panelem OLED EX, novou sérii The One ve velkých úhlopříčkách a nový audio ekosystém Fidelio.

OLED 807 s ještě lepším jasem

Součástí televizorů Philips OLED807 je panel OLED-EX s vylepšenou konstrukcí. Sloučeniny na bázi vodíku v něm nahradilo účinnější a stabilnější deuterium, díky čemuž nabízí panel o 30 % vyšší světelný výkon než standardní panel OLED.

Vylepšený procesor P5 AI 6. generace pak zajistí ještě „inteligentnější“ integraci světelného senzoru do funkcí AI sady. 
Vylepšená verze funkce Ambient Intelligence procesorové sady P5 nepřetržitě monitoruje světlo v místnosti a podle toho průběžně upravuje úroveň jasu, gamy a barevné zobrazení s cílem plně optimalizovat kontrast obsahu SDR i HDR.

oled807-01.jpg

Procesor P5 AI 6. generace navíc umožňuje divákovi nastavit systémovou prioritu výběrem ze tří možností: režim Eye Care (obraz šetrný k očím), režim Optimalizace tmavých detailů nebo režim Optimalizace teploty barev.

The One – ideální poměr cena/výkon

Řada Philips Performance bude k dispozici v široké škále velikostí, která bude zahrnovat dosud největší televizor Philips s 86palcovou obrazovkou. Bez ohledu na zvolenou velikost obrazovky je však zaručena vynikající kvalita obrazu díky kombinaci sady postavené na procesoru P5 5. generace s vysoce kvalitním, širokým barevným gamutem a 120Hz LCD panelem. Podpora HDR je velkorysá a zahrnuje HLG, Dolby Vision a kompatibilitu s HDR10+.

tp-vision-8807-01.jpg

Samozřejmostí je Ambilight ve své třístranné podobě.Tento model ocení i hráči konzolových her díky podpoře HDMI 2.1 včetně e-ARC, VRR podpory pro 4K od 48 Hz do 120 Hz při plné šířce pásma 48 Gb/s, plus kompatibility s FreeSync™ Premium a režimu Auto-Low-Latency. Input lag je cca pouhých 10 ms.

Bezdrátový ekosystém Philips Fidelio

Společnost Philips Sound dále představila tři nové produkty, které se jako první stanou součástí zbrusu nové AV platformy Fidelio. Prémiový soundbar, subwoofer a satelitní reproduktor přinášejí prvotřídní výkon do oblasti vysoce kvalitních audio systémů pro více místností a kanálů.

fs1-360-216frames-rgb.jpg

Nová řada Philips Fidelio funguje jako inteligentní ekosystém, který automaticky rozpozná, když se jednotlivá zařízení vzájemně propojí: ať už se jedná o připojení soundbaru Philips Fidelio FB1 k subwooferu Philips Fidelio FW1, nastavení reproduktoru Philips Fidelio FS1 jako zadního kanálu nebo třeba stereo párování dvou reproduktorů Philips Fidelio FS1. Ať už je scénář jakýkoliv, systém se vždy postará o nejlepší možný audio zážitek.

Philips A7507: pohodlné špunty pro sportovce

True Wireless sluchátka Philips GO A7507 nabízejí výjimečnou kvalitu zvuku, ať už trénujete v hlučné posilovně, běháte venku nebo se chystáte na větrnou túru. Čistý poslech umožňuje kombinace přehrávání prostřednictvím velkých grafenových měničů s nízkým zkreslením a kompatibility s kodeky LDAC i AAC.

taa7507-bk-insitu-rbg-01.jpg

Nový systém aktivního potlačení okolního hluku ANC Pro dává uživateli na výběr mezi úplnou zvukovou izolací, nebo potlačením okolního hluku, s kterým pomáhá speciální algoritmus pro snížení hluku způsobeného větrem.

Hybridní konstrukce sluchátek Philips A7507 zahrnuje také mikrofony využívající technologii Bone Conduction, které zlepšují zřetelnost řeči a zaručují křišťálově čistou kvalitu hovoru i při běhu nebo turistice v hlučném prostředí.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.