Perfektní dárek pod stromeček? Potěšte své blízké produktem od HP

Publikováno: 7. prosince 2022 | autor Redakce
hp-u28-4k-hdr.jpg

Vánoce, nejkrásnější období roku, jsou již takřka za rohem. Nastává proto čas, kdy se řada z nás začíná poohlížet po vánočních dárcích pro své blízké. Při té příležitosti připravila společnost HP přehled tipů na vánoční dárky.

Dárek pro hráče: notebook VICTUS by HP 15

Hledáte notebook který má dostatečný výkon pro hráče nebo grafiky? Pokud ano, v případě notebooku VICTUS by HP 15 nemůžete udělat chybu.

Pro přenos dat nebo obrazu můžete využít super rychlý USB-C. Grafická karta od NVIDIA GeForce GTX 1650/4 GB poskytne dostatečný výkon na standardní detaily. Displej disponuje IPS panelem s obnovovací frekvencí 144 Hz. Propracovaný systém cirkulace vzduchu a dvojitá tepelná trubice odvádí teplo několika různými cestami. Umožňuje tak zachovat nízkou teplotu a systém pracuje plynule i při velké zátěži. Notebook tak bude stále na správných teplotách.

victus-by-hp-laptop-16-mica-6.jpg

Technologie Fast Charge dokáže nabít baterii na 50% už za 30 minut, což společně s ovládáním výkonu a spotřeby pomocí integrovaného OMEN Gaming Hub dělá z notebooku Victus i adaptabilního společníka na cesty či pobyt všude tam, kde jej potřebujete – na přednáškách, schůzkách či prostě kdekoliv na cestách.

Velký precision touchpad společně s nadstandardně velkými klávesami a numerickým blokem dělá z tohoto herního notebooku všestranného společníka, výběr ze tří barev je již jen příjemným bonusem.

Notebook můžete pořídit za cenu od 17 490 Kč.

Dárek pro náročné: HP ENVY 17

HP ENVY 17 je králem mezi 17palcovými notebooky – je kovový, výkonově všestranný a velmi kvalitně zpracovaný. Kromě audia od Bang&Olufsen a vysoké svítivosti displeje oceníte také barevný gamut 100% sRGB a vrstvu Gorila Glass, která brání jeho poškrábání či poškození vlivem pádu. Při každodenním používání oceníte 2x Thunderbolt 4, který kromě nabíjení podporuje také přenos dat rychlostí až 40 Gb/s nebo připojení 5K monitoru s frekvencí 60 Hz.

hp-envy-17.jpg

Integrovaná grafická karta Intel® Iris Xe nabízí dostatečný výkon nejen pro běžné denní úlohy, ale i grafiku. Rychlý SSD disk od výrobce Samsung je sázka na jistotu s ohledem na plynulý chod aplikací a systému. ENVY 17 je ideální zařízení nejen pro náročné uživatele, ale i pro ty, kteří hledají kompromis mezi elegantním vzhledem, velkou úhlopříčkou a uživatelským komfortem.

Notebook může být váš za 35 990 Kč.

Dárek pro cestovatele: HP Pavilion Aero 13

Lehký notebook s váhou 0,99 kg, kompaktními rozměry a výdrží baterie až 10 hodin, zvukem B&O se 2 reproduktory a celokovovým šasi. Pavilion Aero 13 je ideální notebook pro ty, kteří hledají kompromis mezi elegantním vzhledem, výkonem a mobilitou.

Notebook můžete zakoupit za 26 990 Kč.

hp-pavilion-aero-13.jpg

Herní počítač pro náročnější: VICTUS by HP TG02

Počítače VICTUS by HP jsou opravdu zlatá střední třída. Rozjedou všechny vaše oblíbené hry. Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3060 umožňuje hrát nejnovější hry díky výkonu architektury Ampere – 2. generace architektury NVIDIA RTX. Nabízí neuvěřitelný výkon s vylepšenými jádry RT a Tensor, novými streaming multiprocesory a superrychlou pamětí G6.

hp-575j2aa-aba-15l-gaming-desktop-core-1707356.jpg

Procesor AMD Ryzen 5000 je vyrobený s využitím těch nejmodernějších technologií, které přinášejí vysoký výkon, a zároveň udržují systém v normálních teplotách při zachování co nejnižší hlučnosti. Těšit se můžete na vyšší rychlosti, více paměti či větší šířku pásma. Počítače VICTUS by HP nejsou plombované, ale plně upgradovatelné. Pohodlně si tak můžete navýšit kapacitu disku, popřípadě paměť RAM bez ztráty záruky. Tato herní mašinka jednoduše umí držet krok s dobou a dělat vám radost po dlouhá léta.

Cena počítače je 25 990 Kč.

Dárek pro požitkáře: bezdrátový monitor HP U28 4K HDR

Tento monitor se pyšní 4K rozlišením, což znamená, že rozlišení je 4x vyšší než známé Full HD, a tudíž je schopen mnohem ostřejšího zobrazení. IPS panel zase zajistí přesné barvy a skvělé pozorovací úhly. Jeho dokonalý design s tenkými rámečky nabízí možnost připojení více displejů vedle sebe a ultraširokou podívanou. K tomu všemu je tu technologie HDR, která zaručuje, že uživatel může mnohem lépe sledovat velmi světlé i velmi tmavé části obrazu zároveň. Tato funkce se zapíná automaticky bez cizí pomoci.

Monitor si můžete pořídit za cenu 9 990 Kč.

hp-u28-4k-hdr.jpg

Příslušenství pro hráče: HyperX sluchátka a myš

HyperX Cloud II jsou herní sluchátka pro opravdové hráče s technologií dvoukomorových měničů, díky které si vychutnáte realistický zvuk a uslyšíte každý krok nepřátel. Ovládání zvuku, které naleznete přímo na pleteném kabelu, umožní zvýšit či snížit hlasitost nebo vypnout mikrofon. Díky paměťové pěně a kvalitní kožence sluchátka perfektně drží na hlavě. Odolný rám je vyrobený z hliníku.

hyperx-cloud-ii.jpg

Lehká bezdrátová herní myš s moderním šestiúhelníkovým designem a s ultrarychlým snímačem PixArt PAW3335 poskytuje přesnost až 16 000 DPI. Díky symetrickému tvaru přesně padne do ruky a nezradí vás při hraní jakékoliv hry.  Díky její hmotnosti – pouhých 62 gramů – budete s myší ještě přesnější.

Koupit můžete sluchátka HyperX Cloud II za 2 490 Kč a myš za 1 299 Kč.

Dárek pro začínající podnikatele: tiskárna HP LaserJet MFP M140we

Jedná se o jednu z nejlepších domácích tiskáren pro běžné potřeby. Tisk, skenování a kopírování – všechny funkce, které můžete potřebovat. Se službou HP Instant Ink navíc ušetříte až 50 % za toner a nemusíte už nikdy řešit objednávání toneru na poslední chvíli. Díky opravdu malým rozměrům umístíte tiskárnu prakticky kamkoliv.

Multifunkční tiskárna HP LaserJet MFP M140we je v prodeji za 3 690 Kč.

Dárek pro celou rodinu: tiskárna HP ENVY 6020e

Multifunkční tiskárna HP ENVY 6020e je ideálním zařízením, které uspokojí potřeby všech členů rodiny. Umožňuje tisk fotografií bez rámečku až do formátu A4. Má zásobník s kapacitou 100 listů papíru, velmi praktická je funkce automatického oboustranného tisku. Velkou flexibilitu poskytuje mobilní aplikace HP Smart, díky níž lze tiskárnu ovládat přes mobilní zařízení.

Tiskárna HP ENVY 6020e je v prodeji za cenu 2 390 Kč.

hp-envy-6020e.jpg

Dárek pro studenty: tiskárna HP DeskJet Ink 2720e

V případě, že hledáte kompaktní tiskárnu, která zvládne skenování i kopírování za rozumnou cenu, neměl by vaší pozornosti uniknout model HP DeskJet 2720e s předplatným HP Instant Ink. Tiskárna nabízí bezproblémovou instalaci, snadný tisk z mobilních zařízení a celkově zjednodušuje každodenní tiskové potřeby. Toto zařízení je ideální pro domácnosti, které požadují jednoduchý a cenově dostupný tisk v rozmezí 50-100 stran za měsíc. Tiskárny z řady DeskJet zajistí komfort v oblasti tisku.

Multifunkční tiskárna HP DeskJet 2720e je v prodeji za 1 290 Kč.

deskjet-2720.jpg

Dárek pro milovníky fotografií: tiskárna HP Smart Tank 670

Nová řada tankových tiskáren s automatickým oboustranným tiskem je tady. S novým designem přichází i vylepšené vlastnosti! Baví vás focení a rádi se obklopujete fotografiemi blízkých? Pak jsou pro vás tiskárny HP Smart Tank perfektní volbou. Pomocí těchto tiskáren s vestavěným zásobníkem inkoustu si své úlovky zvěčníte ve vynikající kvalitě a potěší vás i nízké náklady. Do formátu A4 můžete tisknout bez zbytečných bílých okrajů. S jednou dávkou inkoustu můžete vytisknout až 18 000 černobílých nebo až 8 000 barevných stránek.

Cena tiskárny HP Smart Tank 670 je 6 790 Kč

hp-smart-tank.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.