Partnerství společností Panasonic a Atlona přináší nový videokonferenční set

Publikováno: 29. prosince 2016 | autor Redakce
Atlona-UHD-HDVS-300-KIT

Profesionální displeje Panasonic jsou nyní k dostání v rámci společné nabídky řešení pro konferenční místnosti díky partnerství se společností Atlona působící v oblasti AV konektivity.

Kombinace obsahuje AV přepínač Atlona HDVS-300 a stylový plochý displej s LED podsvícením Panasonic řady EF1, přičemž celý balík je určen pro zajištění snadného připojení, nastavení a používání v malých až středně velkých konferenčních místnostech.

Model HDVS-300 je vůbec prvním případem přepínače s technologií HDBaseT, která umožňuje distribuci a přepínání AV, připojení USB a HDMI a řízení konferenčního systému prostřednictvím počítače. Tenké provedení a vysoký jas řady displejů EF1 povyšuje celé konferenční řešení o úroveň výš a kompletní zapojení na stole lze navíc realizovat pomocí jediného kabelu.

Balíček je k dostání buď v 75", nebo 84" provedení řady EF1, a to včetně přepínače Atlona HDVC-300 pro videokonferenční systémy na bázi softwarového kodeku. Připojení HDBaseT mezi vysílačem a přijímačem je zárukou větší instalační flexibility, protože mezi displejem, kamerou, mikrofonem a připojeným počítačem mohou být větší vzdálenosti.

Minulostí je také dálkové ovládání displeje. Ten se nyní zapíná a vypíná automaticky při zjištění signálu, takže jednání může začít velmi rychle, aniž by se ztrácel čas hledáním správného tlačítka a přepínáním na správný vstup.

Marketingový manažer společnosti Panasonic pro Evropu, pan Enrique Robledo, řekl: „Ceníme si partnerství s globálním lídrem v oblasti AV konektivity a společného výsledku v podobě komplexního řešení pro konferenční místnosti. Uživatelé tak budou moci kombinovat intuitivní řadu displejů EF1 společně s jednoduchou a flexibilní konektivitou AV přepínače HDVS-300 od společnosti Altona. Stručně řečeno, jde o efektivní řešení, které umožní obchodu plynout.“

www.panasonic.com/cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.