Panasonic oznamuje vydání nové aktualizace firmwaru pro GH6

Publikováno: 16. června 2022 | autor Redakce
hiwbrqh.jpeg

Společnost Panasonic oznámila, že vydá aktualizaci firmwaru Ver.2.0 pro svůj fotoaparát LUMIX GH6 s cílem ještě více zlepšit jeho výkon a užitné vlastnosti pro profesionální tvůrce videa, jak již bylo oznámeno dříve.

Bezplatná aktualizace firmwaru bude k dispozici ke stažení na webových stránkách globální zákaznické podpory značky LUMIX dne 5. července 2022.

Uznávaný fotoaparát LUMIX GH6 si od svého uvedení na trh získal pozornost nejen stávajících uživatelů fotoaparátů LUMIX GH, ale i nových uživatelů po celém světě. Vynikající výkon vlajkové lodi LUMIX potvrdila mezinárodní odborná porota asociace TIPA (Technical Image Press Association), která LUMIX GH6 označila za nejlepší profesionální hybridní fotoaparát s rozlišením videa 4K.

gsmarena-002.jpg

Značka LUMIX ve spolupráci s globální společností ATOMOS, která vytváří inovativní technologie a poskytuje cloudové služby filmařům na celém světě, touto aktualizací umožňuje datový výstup přes HDMI v rozlišení až 5,8K / 29,97p a C4K / 119,88p RAW a záznam tohoto datového toku ve formátu Apple ProRes RAW na zařízeních ATOMOS NINJA V a NINJA V+.

Nové funkce

Výstup RAW video dat přes HDMI

Data ve formátu Apple ProRes RAW lze nahrávat na zařízení ATOMOS NINJA V/V+. LUT (Lookup table) určená výhradně pro video RAW nahrané na NINJA V/V+ je k dispozici webové stránce zákaznické podpory, aby bylo možné provést stejnou barevnou gradaci jako V-Log/V-Gamut. Sladit či kombinovat barvy mezi záběry zaznamenanými kamerami Panasonic Varicam a EVA1 je snadné.

Interní záznam C4K 60p/FHD 60p v ProRes 422 HQ/ProRes 422 k dispozici.

Díky této aktualizaci je možné načítat data s nízkou kompresí a vysokou kvalitou přímo do počítače bez překódování pro plynulý NLE (nelineární střih)

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.