OM Digital oznámilo vývoj objektivu M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS PRO

Publikováno: 16. září 2022 | autor Redakce
om-system-large.png

Připravovaný objektiv je první vysoce výkonný telemakroobjektiv řady M.Zuiko PRO, který zároveň odpovídá standardu systému Micro Four Thirds. Tento objektiv nabízí úžasné možnosti fotografování zblízka s maximálním zvětšením obrazu 4x1, takže je ideální pro fotografování přírody v režimu makro.

Vývoj tohoto nového teleobjektivu M.Zuiko PRO odráží snahu značky vyhovět požadavkům zákazníků a trhu. Přidáním jednoho objektivu do nabídky jsou nyní k dispozici tři makro objektivy s možností fotografování zblízka, které se mohou pochlubit maximálním zvětšením obrazu 2× nebo více, při ekvivalentních ohniskových vzdálenostech 60 mm, 120 mm a 180 mm, takže řada makroobjektivů pokrývá vše od standardního rozsahu až po teleobjektiv.

Tím se nabídka rozšířila na 11 objektivů schopných pořizovat tzv. „poloviční makro" snímky s maximálním zvětšením 0,5× nebo větším. S těmito objektivy budou moci uživatelé fotografovat vše od běžných záběrů mírně větších objektů, až po neuvěřitelné detaily hmyzího světa. Takto doplněná nabídka objektivů poskytuje v rámci systému OM SYSTEM kompletní řadu objektivů pro focení detailů a přináší uživatelům větší radost z fotografování v režimu makro.

om-system-roadmap-sept-22.png

Cílem systému OM SYSTEM je poskytnout fotoaparáty a objektivy, které si můžete vzít kamkoli s sebou a které vám umožní zachytit scénu tak, jak ji vidíte a cítíte, a proměnit tak zážitek z pořizování snímků v něco vzrušujícího.

Společnost OM Digital Solutions bude i nadále maximálně využívat systém Micro Four Thirds, rozšiřovat nabídku objektivů pro větší možnosti vyjádření a pomáhat tak každému fotografovi při jeho dobrodružstvích.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.