Olympus PEN / Kouzla designu

Publikováno: 24. března 2017 | autor Redakce
Olympus PEN_příslušenství

Tentokrát výhradně pro ženy! Už tomu budou více než dva roky, co se společnost Olympus s přehledem usadila na piedestalu dodavatele designových fotografických přístrojů a jejich půvabných doplňků. Celosvětově proslavená řada fotoaparátů PEN k tomu přímo vybízela.

Půvaby přístrojů a jejich majitelek

Olympus PEN se poměrně rychle stal ikonou blogerek a milovníků módy. Je první světovou značkou fotoaparátů, která přináší ženám stylové, kvalitní a snadno dostupné fotodoplňky, které je zajímavé kupovat, chtít, nosit, oblékat a obdivovat. Olympus před zmíněnými dvěma roky představil tři zajímavé základní módní kolekce, které od té doby zaznamenaly zajímavý vývoj a nasbíraly řadu úspěchů. Módní řady nabízených výrobků splňují celkem jasné požadavky současného trhu: vynikat praktičností a schopností navzdory své nenápadnosti dobře ochránit vaše drahocenné vybavení. Jsou v drtivé většině tvořené ve spolupráci s módními návrháři a vlivnými blogerkami (Sarah Mikaela a Anne-Kathrin Strauss) a jejich součástí jsou různé řemínky, popruhy a kabelky, tedy výbava žen milujících praktickou módu a požadujících dokonalé doplňky pro jakékoli příležitosti.

Fotoaparát nemusí být jen černá krabice

Řada Olympus PEN dokazuje, že tyto přístroje dokážou být i velmi elegantní a k nim se pak hodí designově čisté a elegantní fotodoplňky. Elegantní foťák se tedy nepřenáší v obyčejné černé fotobrašně, ale v módně laděném obalu s příslušenstvím. Příklady najdeme právě v oněch již zmiňovaných kolekcích:

Kožená kolekce od Anne-Kathrin Strauss

Řemínky na ruku, ramenní popruhy a kabelky PEN byly navrženy ve spolupráci s Anne-Kathrin − kreativní duší proslulého blogu Les-attitudes.com. Typicky ženská, elegantní a minimalistická. Kožená kolekce kombinuje klasické materiály a nadčasový design s požadavky moderní doby. Pevné, ale na dotyk příjemné řemínky na ruku dokonale propojují svět módy a fotografování, v barevných kombinacích od Bohemian Pool Partypo Strawberry Kisses. Kabelky jsou vyrobeny z nejjemnější pravé kůže. Polstrovaný vnitřek poskytuje ochranu citlivé fototechnice. Z vnějšku se každá kabelka tváří jako dobře zpracovaný módní doplněk, bez viditelného loga Olympus. Totéž platí i pro přesně sladěné popruhy. Praktické a stylové odnímatelné a délkově nastavitelné řemínky umožňují přizpůsobení různým příležitostem a oblečení.

Designové kolekce

Designová kolekce je zajímavou přehlídkou kreativity různých návrhářů, inspirovaných měnícími se barvami, pocity a módními trendy ročních období. K dispozici je velká řada unikátních vzorů ramenních popruhů od květinových nebo funky až po abstraktní. Do vývoje se zapojily známé blogerky, jako například Ink Couture nebo Sarah Mikaela. Když právě nepřispívá do blogosphere, je Sarah úspěšnou umělkyní a její popruh v královské modři si mezi znalci značky PEN získal značnou oblibu. Designová kolekce je tedy hravá, má s popruhem sladěná látková pouzdra a hlavně dobře chrání fotoaparát.

Stylová kolekce

Jestliže jsou tyto kolekce (Designová a Kožená) vhodné do galerií, na výstavy a módní přehlídky, Stylová kolekce se hodí do nočních klubů. Poměrně unikátní jsou řetízkové popruhy, tvořené pásky umělé kůže, propletenými mezi lesklými stříbrnými nebo zlacenými kovovými řetězy. Jejich barevné kombinace mají příznačné názvy Holy Goldie a Be my Rockstar.

Chcete vědět více? Koukněte na blog PEN Generation.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.