Odolný a rychlý SanDisk Extreme PRO Portable SSD míří na český trh

Publikováno: 7. prosince 2019 | autor Redakce
expro-portable-ssd-152-hi.jpg

SanDisk představuje nový odolný externí SSD disk s IP55 a rychlostí čtení až 1050 MB/s. Přenosný externí SSD disk SanDisk Extreme PRO Portable SSD využívá vlastní firemní technologii NVMe k dramatickému zvýšení přenosových rychlostí až na 1 050 MB, které umožní rychleji přesunovat soubory a upravovat je přímo na disku. Odolné pouzdro pomáhá chránit digitální obsah všude na cestách. Disk je k dostání v kapacitě až 2 TB a je kompatibilní se zařízeními PC nebo Mac. K dispozici je připojení USB konektory typu C nebo A.

SanDisk Extreme PRO Portable SSD využívá vlastní rychlou technologii NVMe k zvýšení přenosových rychlostí až na 1 050 MB/s** a plně využívá rozhraní USB 3.1 druhé generace**. Takže je možné upravovat soubory přímo na externím disku. To šetří nejen čas ale i kapacitu interního disku v počítači.

expro-portable-ssd-050-hi.jpg

Odolná konstrukce s tělem z hliníku chrání jádro SSD disku a odvádí teplo. Plášť z pevného silikonového kaučuku navíc zvyšuje nárazuvzdornost a krytí IP55 se postará o odolnost vůči vodě a prachu.1 Malé a lehké provedení disku SanDisk Extreme PRO Portable SSD znamená, že mít svůj obsah u sebe při cestách po městě nebo do zahraničí nemůže být jednodušší. Externí disk spolupracuje s počítači PC i Mac™ hned po vybalení a lze ho připojit pomocí konektorů USB typu C a A3. To usnadňuje zahájení práce a její pokračování téměř ve všech situacích.

expro-portable-ssd-splash-hi.jpg

Cena a dostupnost:

SanDisk Extreme PRO Portable SSD je dodáván ve třech kapacitách. U kapacity 500 GB ceny začínají na 4 130 Kč včetně DPH.
Disk lze zakoupit například na Alza.cz (různé kapacity Sandisk externích SSD disků na výběr zde).

expro-portable-ssd-sand-hi.jpg

Specifikace:
Kapacita 500 GB/ 1 TB / 2 TB
Rozhraní: USB 3.1 2. generace
Konektor: USB-C
Kompatibilita: Počítače PC a Mac – žádné ovladače nejsou potřeba
Kompatibilní se systémy Windows 10, Windows 8, Windows® 7 a Mac OS 10.9+
Rozměry: 110,26 mm × 57,34 mm × 10,22 mm
Rychlost sekvenčního čtení: 1050 MB/s

expro-portable-ssd-091-hi.jpg

Western Digital vytváří ideální prostředí pro data. Společnost podporuje potřebné inovace, které pomáhají zákazníkům zaznamenávat a uchovávat stále rostoucí objem dat v jejich diversitě, a také nabízí možnost k uloženým datům snadno přistupovat a transformovat je. Kdekoli se data nacházejí, od pokročilých datových center přes mobilní snímače až po osobní zařízení, špičková řešení Western Digital poskytují nástroje, jak využít všech možností dat. Datacentrická řešení společnosti Western Digital jsou na trhu dostupná pod značkami G-Technology™, HGST, SanDisk®, Tegile™, Upthere™ a WD®.

© 2019 Western Digital Corporation a její pobočky.  Všechna práva vyhrazena.

*1 GB = 1 000 000 000 bajtů, 1 TB = 1 000 000 000 000 bajtů. Skutečný úložný prostor pro uživatele je menší.

** Rychlosti čtení až 1050 MB/s, rychlosti zápisu mohou být nižší. Výkon může být nižší v závislosti na kapacitě disku, hostitelském zařízení, operačním systému a aplikaci. 1 GB = 1 000 000 000 bajtů.

1. IEC 60529 IP55: Odolá proudu vody (30 kPa) po dobu tří minut; omezený kontakt s prachem nebude mít vliv na funkčnost.

2. Ochrana heslem používá 128bitové šifrování AES, které podporují operační systémy Windows® 7, Windows 8, Windows 10, a macOS v.10.9+. (V případě počítačů Mac je nutné stáhnout příslušný software, viz www.SanDisk.com/SecureAccess)

3. USB kabely typu C a A jsou součástí dodávky

4. Viz www.sandisk.com/wu

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.