Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

Publikováno: 24. července 2021 | autor Redakce
Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

Společnost Sony představila vlajkovou loď mezi soundbary, model HT-A7000, který vám umožní objevit zcela novou úroveň zážitků. Obklopte se dokonale realistickým zvukem…

  • Soundbar HT-A7000 s virtuálním prostorovým zvukem s technologií Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vás obklopí ze všech stran
  • Vylepšete zvukový zážitek volitelnými subwoofery a zadními reproduktory
  • Kalibrujte a přizpůsobte zvuk své místnosti pomocí optimalizace zvukového pole
  • Zažijte pohlcující audiovizuální zážitek po připojení k televizoru BRAVIA s technologií Acoustic Center Sync

Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

Společnost Sony představila vlajkovou loď mezi soundbary, model HT-A7000, který vám umožní objevit zcela novou úroveň zážitků. Obklopte se dokonale realistickým zvukem…

Špičkový prostorový zvuk

Model HT-A7000 má 7.1.2 kanálů, dva nahoru směřující reproduktory pro zvuk seshora, dva paprskové výškové reproduktory, pět předních reproduktorů pro širší prostorový zvuk a vestavěný dvojitý subwoofer, který zajistí hluboké basy. Ve spojení s technologií Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytváří HT-A7000 virtuální prostorový zvuk, který vychází z celého vašeho okolí, takže si můžete naplno vychutnat vzrušující zážitky z Dolby Atmos® a DTS:X®.

Díky technologii Vertical Surround Engine společnosti Sony dokáže model HT-A7000 reprodukovat zvuk v prostoru vertikálně. Můžete si tak vychutnat zvuk, který jako by vycházel z prostoru nad hlavou, aniž byste museli použít stropní reproduktory. Stejně jako S-Force Pro Front Surround, vytváří tato technologie prostorové zvukové pole se zvukem, který k vám přichází z obou stran.

Sofistikovaná technologie reproduktorů

Model HT-A7000 je vybaven dvěma reproduktory, které jsou namířeny nahoru a odrážejí zvuk od stropu. V kombinaci s technologií Vertical Surround Engine vytváří tyto reproduktory směřující vzhůru ještě realističtější zvuk, který jako by vycházel seshora, pro ještě dokonalejší navození atmosféry.

Paprskové výškové reproduktory odrážejí zvuk od bočních stěn a rozšiřují prostorový zvuk. Díky nim si můžete vychutnat pohlcující zážitek, který přesahuje rozměry televizoru. V kombinaci s technologií S-Force PRO Front Surround získáte ještě širší prostorový zvuk, který vás plně pohltí.

Reproduktory směřující nahoru, vestavěný subwoofer a přední reproduktory jsou vybaveny reproduktorovou jednotkou X-Balanced v jedinečném obdélníkovém tvaru, která maximalizuje plochu membrány reproduktoru a zvyšuje akustický tlak pro intenzivnější basy a větší čistotu hlasů.

Ponořte se do špičkové kvality hudby, filmu i her

Model HT-A7000 umožní, aby vaše hudba ožila jako nikdy předtím. Objevte nový způsob poslechu díky technologii 360 Reality Audio, která nabízí hudební zážitek, jako byste se ocitli na živém koncertě nebo ve studiu. 360 Reality Audio si můžete vychutnat na Amazon Music HD, Deezer, nugs.net a TIDA. Nebo si vychutnejte hudbu tak, jak ji umělci skutečně zamýšleli, díky technologii High-Resolution Audio pro křišťálově čistou přesnost.

Model HT-A7000 je vybaven technologií DSEE ExtremeTM, která využívá technologii Edge-AI a umožňuje v reálném čase obnovit všechny komprimované digitální hudební soubory. Obnovuje zvuk ve vysokých frekvencích, k jehož ztrátě při kompresi dochází. Přináší tak bohatý a úplný zážitek z poslechu.

Při sledování filmů a hraní her vytváří HT-A7000 živé scény plné realistických barev. Při přehrávání přes HT-A7000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hry a filmy budou mnohem napínavější a realističtější, protože HT-A7000 podporuje všechny nejnovější formáty, jako je 8K HDR, 4K120 a Dolby Vision.

S volitelným subwooferem a zadními reproduktory můžete jít do hloubky

Chcete-li dosáhnout ještě hlubších basů, můžete přidat volitelný bezdrátový subwoofer. Dva typy subwooferu umožňují vestavěnému subwooferu modelu HT-A7000 zpracovávat basy a vokály, zatímco volitelný bezdrátový subwoofer se zaměřuje na zvuk v nízkých frekvencích. Pro bohaté basy přidejte subwoofer SA-SW5 s výkonem 300 W, který vydává hluboké a bohaté basy ze 180mm měniče s pasivním zářičem. Nebo můžete zvolit subwoofer SA-SW3 s 200W zvukem z kompaktního subwooferu s bassreflexem a 160mm měničem. Abyste si užili ještě větší napětí při sledování filmu se zvukem, který se bude ozývat přímo za vámi, přidejte zadní bezdrátové reproduktory SA-RS3S s celkovým výkonem 100 W širšího prostorového zvuku a možností montáže na zeď.

Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

Prostorový zvuk ideální pro vaši místnost

Model HT-A7000 obsahuje vestavěné mikrofony, které odvedou veškerou práci za vás a poskytnou vám dokonalý prostorový zvuk pro vaší místnost. Také není třeba přesně umisťovat reproduktory. Funkce optimalizace zvukového pole inteligentně změří výšku a šířku místnosti, stejně jako polohu volitelného subwooferu a zadních reproduktorů, a optimalizuje zvuk tak, aby dokonale odpovídal uspořádání vaší místnosti. Model HT-A7000 umožňuje využívat funkci Sound Field Optimization s volitelnými reproduktory i bez nich a její použití je snadné – stačí ji aktivovat v úvodním nastavení nebo v hlavní nabídce.

Nejlepší s televizory Sony

Po připojení k televizoru BRAVIA™ s funkcí Acoustic Center Sync pomocí dodávaného kabelu se soundbar i televizor stanou středovým reproduktorem systému domácího kina. Díky tomu uslyšíte dialogy přesně z místa, kde postava ve scéně stojí. Děj a zvuk jsou přesně sladěny, takže vás sledování mnohem více pohltí.

Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se nastavení soundbaru automaticky zobrazí v nabídce rychlého nastavení televizorů BRAVIA pro snadné ovládání režimů zvuku, zvukového pole a hlasitosti.

Koncepce Omnidirectional Block Design

Model HT-A7000 a volitelné reproduktory byly navrženy v rámci společné koncepce Omnidirectional Block, aby působily zcela kompaktním dojmem. Jeho důmyslně zaoblené hrany tvoří jednolitý kompaktní celek, který umožňuje optimální šíření zvuku. Kombinace bohatě texturovaných materiálů podtrhuje souznění s jakýmkoli prostředím obývacího pokoje.

Obklopte se dokonale realistickým zvukem s novou vlajkovou lodí společnosti Sony, 7.1.2kanálovým soundbarem HT-A7000

Užijte si hudbu s celou rodinou

Získejte snadný přístup k oblíbeným hudebním službám, jako je Spotify, a streamujte na HT-A7000 všechna oblíbená alba a seznamy skladeb pomocí Chromecast, Spotify Connect™ nebo Apply AirPlay 2. Můžete streamovat bezdrátově z chytrého telefonu pomocí technologie Bluetooth® nebo využít vestavěnou Wi-Fi pro streamování hudby z vlastních zařízení.

Hlasové ovládání

Soundbar je kompatibilní se zařízeními podporujícími službu Google Assistant s integrovaným Chromecastem a zařízeními podporujícími Amazon Alexa. Stačí přidat soundbar HT-A7000 do soustavy reproduktorů pomocí aplikace Google Home a můžete spustit přehrávání hudby pomocí hlasu, měnit hlasitost či ovládat velké množství dalších funkcí.

Jednoduché připojení

Model HT-A7000 je připraven k použití téměř ihned po vybalení. Stačí jej zapojit, připojit k televizoru pomocí rozhraní HDMI eARC a zapnout. Díky USB, optickému a analogovému vstupu zvuku, dále také vstupu a výstupu HDMI (eARC) a výstupu S-CENTER OUT pro kompatibilní modely BRAVIA máte k dispozici všechny typy připojení, které potřebujete k vychutnání úchvatného prostorového zvuku.

  • Cena modelu HT-A7000 bude přibližně 34 990,- Kč model bude v prodeji od září 2021
  • Cena bezdrátových zadních reproduktorů SA-RS3S bude 13 990,- Kč a budou v prodeji od září 2021
  • Cena volitelného subwooferu SA-SW5 bude přibližně 20 900,- Kč a model bude v prodeji od září 2021
  • Cena volitelného subwooferu SW-SW3 bude přibližně 13 900,- Kč a model bude v prodeji od září 2021

Už máte červencové vydání časopisu FOTOVIDEO?

Tento rok je pro nás velmi důležitý, nejen tou celoroční oslavou našeho čtvrtstoletí, ale i tím, že se snad jeho podstatná část odvine v normálních časech, a tak i časopisecká distribuce se po dvou letech ještě o něco zlepší. Tím chceme současně moc poděkovat všem, kteří si nás nově předplatili (a těm, co si předplatné obnovili určitě a ze srdce také!), díky nimž nám počet předplatitelů zase o dost stoupl.

Pětadvacáté léto s časopisem FotoVideo

Má to logiku, zvykáme si všichni na doručování všeho až domů, a tak proč ne také pravidelné dodávky časopis FotoVideo, když ho dostanu až domů, o den dříve, levněji a bez poštovného, navíc s vybraným dárkem zdarma při objednání (mimochodem, podívejte se na náš web do sekce předplatného, máme nové, letní dárky v limitovaných edicích a také nové, paměťové karty).

Využíváte QR kódy na přehrávání videí a webových stránek? Najdete je v tomto vydání skoro v každém článku! A když už tedy jsme u tohoto vydání: Je v něm hodně praktických článků. Je léto, jste určitě mnohem častěji venku, a tak jsme vám do tohoto červencového vydání připravili velký mix fotografické praxe a technických informací tak, abyste se třeba i poučili a inspirovali. Současně přinášíme docela zajímavé informace ze světa foto a video i díky, že jsme v řadě zajímavých akcí a událostí mediálními partnery. Ostatně, když jsme už u toho: pořádáte nějaké větší fotografické setkání, soutěž, výstavu, prezentaci? Pokud ano a je to vaše akce nevonící příliš komerční náplní, určitě nám o ní včas napište. Rádi o ní v některém z našich médií napíšeme. On ten náš web a časopis mají přeci jenom poměrně velký dosah. Stačí se jen podívat například na ty tři desítky tisíc fotografů registrovaných do soutěže Fotograf roku.

Fotograf roku má aktuální téma: Řada, řady

Řada čísel, stromů, lidí, věcí, zvířat… posloupnosti, události, exponenciální… Kde všude dokážete najít řadu? Doma, v zaměstnání, před obchodem, v obilí, na letišti, před kinem? Řada znamená určité uspořádání a někdy i nutnost… Foťte a vkládejte své příspěvky na toto téma do soutěže Fotograf roku průběžně a kdykoli a nejpozději do 31. 7. 2021 na http://fotografroku.ifotovideo.cz

Óda na domácí spotřebiče, Pavel Hujíček

Vybírejte z červencového FotoVideo například:

Pětadvacáté léto s časopisem FotoVideo

ROZHOVOR: EVA KUČMÁŠOVÁ

Vnímám studenty jako budoucnost fotografie…

ROZHOVOR: EVA KUČMÁŠOVÁ

SOUTĚŽ: EISA MAESTRO 2021

Tak kdopak asi zvítězil v národním kole?

SOUTĚŽ: EISA MAESTRO 2021

DOBRODRUŽSTVÍ AŽ NEUVĚŘITELNÉ

Extrémní fotograf v Irsku

DOBRODRUŽSTVÍ AŽ NEUVĚŘITELNÉ

FOTOUDÁLOST: VÁCLAV ŠILHA

Jak se fotí kroje na Chodsku?

FOTOUDÁLOST: VÁCLAV ŠILHA

PRAXE: FOTOŠKODA WEEK JE ZA NÁMI

A dál na plný plyn s programem a workshopy

PRAXE: FOTOŠKODA WEEK JE ZA NÁMI

TECHNIKA: OCUTNÁVKA NOVÉHO ULTRATELEZOOMU

TAMRON 150-500 mm F / 5-6,7 Di III VC VXD

TECHNIKA: OCUTNÁVKA NOVÉHO ULTRATELEZOOMU

… a další a další praktické, inspirativní i technické články

POZOR, POZOR, přidali jsme nové dárky! Chcete paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém? Vyberte si! Je to stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě dárky odjakživa patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Pětadvacáté léto s časopisem FotoVideo

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.