Objektiv CANON CN10X25 IAS S – vynikající optika, všestrannost a výkon v neuvěřitelně kompaktní a lehké konstrukci.

Publikováno: 3. května 2020 | autor Kateřina Davidová
Objektiv CANON CN10X25 IAS S – vynikající optika, všestrannost a výkon v neuvěřitelně kompaktní a lehké konstrukci.

Pořizujte ohromující záběry v kvalitě 4K díky mimořádnému optickému výkonu, snadnému ovládání a spolehlivosti. Tento všestranný objektiv CINE-SERVO pro filmové kamery s 10násobným zoomem s ohniskovou vzdáleností 25–250 mm nabízí díky vestavěnému 1,5× konvertoru ještě větší rozsah ohniskové vzdálenosti až 375 mm v plnoformátovém režimu (oproti standardním 250 milimetrům).

Filmový vzhled s optickou kvalitou 4K/8K

Objektiv byl navržen k produkci ostrého obrazu až k okrajům, a to i v kombinaci s kamerami s rozlišením 8K. Zároveň vytváří krásné teplé barevné tóny, kterými jsou objektivy pro filmové kamery od společnosti CANON proslulé.Objektiv CANON CN10X25 IAS S

Velký rozsah ohniskové vzdálenosti

Tento objektiv s 10násobným zoomem si poradí s nejrůznějšími druhy natáčení – nabízí širokoúhlé pokrytí s ohniskovou vzdáleností 25 mm a zároveň slouží i jako teleobjektiv se vzdáleností 250 mm. Tento rozsah lze prodloužit až na 375 mm pomocí vestavěného optického 1,5× telekonvertoru.Objektiv CANON CN10X25 IAS S

Podpora kamer s plnoformátovým snímačem a snímačem Super 35mm

Zatímco samotný objektiv zcela podporuje snímač Super 35mm, vestavěný telekonvertor zvětšující velikost obrazu zajistí, že bude objektiv kompatibilní i s fotoaparáty s 35mm plnoformátovým snímačem.

Důležité technické údaje: podpora rozlišení 4K/8K, vysoce výkonný 10násobný zoom (25 mm–250 mm), vestavěný 1,5× optický telekonvertor, podpora 35mm plnoformátového snímače a snímače Super 35mm, odnímatelná pohonná jednotka, podpora komunikace EF (bajonet EF) a Cooke /i Technology (bajonet PL), vyměnitelné bajonety pro uchycení objektivu (EF a PL).

 

Je na čase ušetřit, a ještě získat praktickou a potřebnou věc. Rok 2020 prožijte s naším časopisem, který vychází pravidelně koncem každého kalendářního měsíce. Objednáte si ho a dostanete po zaplacení výhodný dárek ZDARMA dle vašeho výběru. Objednejte si tedy raději hned a vybírejte v časopise na stranách 96 a 97 a také elektronicky například na:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video/

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! UŠETŘÍTE!

 

Už máte voňavé květnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co v něm najdete: ZDE.

Voňavé květnové FOTOVIDEOVoňavé květnové FOTOVIDEO – vychází 30. 4. 2020

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.