Nový smartphone Huawei P smart s FullView displejem a duálním fotoaparátem

Publikováno: 2. března 2018 | autor Redakce
huawei-p-smart-gold-back-2.png

Huawei představuje nový smartphone Huawei P smart. Model disponuje 5,65palcovým FullView displejem s 2.5D zaoblením. Je vybaven hlavním duálním (13MP + 2MPx) a zadním 8MPx fotoaparátem s řadou pokročilých funkcí včetně bokeh efektu. Výkon zabezpečuje osmijádrový procesor Huawei Kirin 659 a 3GB paměť RAM, interní paměťové úložiště má 32 GB.

FullView displej s 2.5D zaoblením

Huawei P smart disponuje 5,65palcovým FullView displejem. Smartphone Huawei se díky důmyslnému designu s 2.5D zaoblenou obrazovkou pohodlně drží v ruce. Pro lepší možnosti při práci se smartphonem nabízí Huawei technologii One-touch Split-screen. Ta podporuje zobrazení dvou aplikací zároveň rozdělením obrazovky.

Vysoký výkon, 3000mAh baterie a rychlá čtečka otisků prstu

Vysoký výkon Huawei P smart zabezpečuje osmijádrový procesor Huawei Kirin 659 a 3GB operační paměť RAM. Interní paměť telefonu dosahuje 32 GB a lze ji rozšířit pomocí microSD karty s kapacitou až 256 GB. Senzor otisků prstu díky technologii Fingerprint 4.0 rozpozná otisk do 0,3 sekundy. Kromě zabezpečení lze prostřednictvím čtečky ovládat i některé další funkce, jako je listování v galerii, pořizování fotek nebo vypnutí budíku

Duální fotoaparát, bokeh efekt, inteligentní zkrášlení i focení gestem

Huawei P smart je vybaven hlavním duálním fotoaparátem 13 MPx + 2 MPx, Mezi funkcemi nechybí bokeh efekt (efekt rozostření pozadí), portrétový selfie mód, funkce Smart Face Beauty pro inteligentní zkrášlení tváře či fotografovaní gestem. Citlivý snímač s vysokou přesností a s novou technologií PDAF pro zaostřování v reálném čase dokonale zachytí dynamické momenty rychleji a přesněji.

Přední 8Mpx fotoaparát zase podporuje portrétový mód a na základě zkušeností z předešlých produktů rozpozná lidskou tvář, a dokonce i pohlaví. Spolu s automatickou optimalizací barev dokáže foto aplikace upravit pleť ve více stupních intenzity.

Uživatelský komfort a zamezení zpomalování zařízení díky EMUI 8.0

Smartphone je vybaven uživatelským rozhraním EMUI 8.0 (nadstavba Androidu 8. Prostředí EMUI 8.0 řeší i častý problém postupného zpomalování androidových mobilních zařízení. Systém průběžně čistí a redukuje fragmentaci disku na pozadí, aby mohl smartphone fungovat i nadále bez zpomalování. K rychlosti přispívá také pomocný procesor i5 mini-core

Dostupnost a cena

Huawei P smart je na českém trhu dostupný v černé, modré a zlaté barvě za doporučenou maloobchodní cenu 5 999 Kč.

Více informací o produktech Huawei naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.