Nový každodenní batoh od Gomatic a Petra McKinnona

Publikováno: 23. dubna 2022 | autor Redakce
x1000w-gomatic-peter-mckinnon-everyday--everyday-camera-line.jpg

Společnost Gomatic vyvíjí batohy s Peterem McKinnonem od počátku roku 2018. Spolupráce začala batohem PM X Gomatic Travel Pack, který byl na trh uveden vloni.

Na základě velmi pozitivních reakcí na první batoh nyní úspěšná spolupráce značky Gomatic a McKinnona pokračuje, a to uvedením tří nových výrobků, které jsou součástí menší, elegantnější každodenní řady batohů.

x1000w-gomatic-peter-mckinnon-everyday--everyday-camera-line.jpg

Fotograf a videograf Peter McKinnon sdílí svou vášeň pro vybavení a posedlost věcmi, které mu pomáhají vytvářet každý den lepší obsah, se svými více než 5,6 miliony sledujících na YouTube a Instagramu.

Nová řada Gomatic Peter McKinnon Everyday sestává z batohu Everyday Daypack (25L), brašny přes rameno Everyday Slingbag (8L) a organizéru Everyday Tech Organizer. Řada nabízí dokonalé řešení balení pro fotografy, tvůrce obsahu, bloggery nebo prostě pro všechny, kteří mají rádi do posledního milimetru promyšlený systém uspořádání.

x1000w-gomatic-peter-mckinnon-everyday-asset-1.png

Nový batoh Everyday Daypack (25L) vyhoví potřebám všech díky své schopnosti se transformovat z úplného fotografického uspořádání do perfektního batohu pro každodenní nošení bez jakéhokoli fotografického vybavení. Tento batoh je celý o přizpůsobení. Vyberte si uspořádání a nastavte si ho pomocí systému chytrých organizérů a přepážek (organizéry a přepážky se prodávají samostatně nebo v balíčku) podle sebe. Nebo můžete použít dodaný nastavitelný systém žebříkovitého připevnění a vytvořit neomezené možnosti.

x1000w-gomatic-peter-mckinnon-everyday-cb25l-3909-117637.jpg

Batoh se dodává s několika vnějšími kapsami, vodotěsnými materiály a zipy, několika rukojeťmi a popruhy a poutkem na navléknutí na kufr Když potřebujete nést o trochu víc, poskytne vám dodatečnou podporu hrudní pás a systém Molle. Možnosti tohoto batohu jsou nekonečné. Batoh Everyday Daypack se dodává v 5 různých verzích (s přepážkami a organizéry nebo bez nich).

Nová brašna Everyday Sling Bag (8L) je určena k nošení menší zátěže, ale nabízí stejné odolné vodotěsné materiály jako batoh Everyday Daypack. Poskytuje pohodlně dostatek prostoru pro bezzrcadlovku nebo malou zrcadlovku s objektivem navíc.  Díky systému zapínání jednou rukou, pevné konstrukci z drátěného rámu a systému západek je přístup k brašně a její zapínání snadné.

gomatic-peter-mckinnon-everyday-pm.jpg

Nový Everyday Tech Organizer (s vodotěsnými materiály a zipy) je vybavený kapsami a organizací pro veškeré menší vybavení. Mějte všechny své kabely, nabíječky, akční kameru, adaptéry, čtečky karet, paměťové karty a mnoho další uspořádané a v bezpečí.

gomatic-peter-mckinnon-everyday-internal-organization.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.