Nový INSTAX MINI 9 se selfie zrcátkem a předsádkou

Publikováno: 29. března 2017 | autor Redakce
smoky-white2.jpg

Společnost FUJIFILM oznámila představení nového instantního fotoaparátu instax mini 9. V návaznosti na celosvětový úspěch instax mini 8, instax mini 9 bude mít stejný ikonický design a snadné používání stejně jako jeho předchůdce.

Obnovená řada je vybavena selfie zrcátkem a předsádkou na objektiv. Počet funkcí zůstává stejný jako u mini 8 a to automatické měření expozice pro nastavení clony a high-key režim, který umožňuje uživatelům pořizovat jasnější fotografie – perfektní pro portréty.

Stylový kompaktní fotoaparát je ideálním nástrojem na party, festivaly, akce a výlety, umožňující uživatelům zachytit jedinečný moment na zábavné retro obrázky jednoduše za pochodu. Instax mini 9 bude v pěti módních barvách, „Flamingo Pink“, „Lime green“, „Cobalt blue“, „Smoky White“ a „Ice Blue“, navrhnuty tak, aby oslovili širokou škálu mladých, začínajících fotografů se smyslem pro design.

Instantní fotografie zažívá v posledních letech boom a instax si našel přízeň u spotřebitelů všech věkových kategorií. Jediná skutečná vyvolaná fotografie, která zachycuje jedinečný moment, se stává stále přitažlivější mezi lavinou moderních a vysoce editovaných digitálních snímků.

Instax mini 9 se připojuje k rozmanité rodině fotoaparátů, mini 70, mini 90, WIDE 300 a tiskárně instax SHARE SP-2. „instax mini“ fotoaparáty používají „instax mini“ film včetně nově dostupného černobílého filmu (monochrome).

Hlavní režimy

1)    Selfie zrcátko – užij si focení selfie!

  • Můžeš si zkontrolovat orámování fotografie v zrcátku vedle objektivu.

2)    Předsádka na objektiv

  • Můžeš fotografovat od vzdálenosti a 35cm od objektu

3) High-key režim

Více informací o Instax najdete zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.