Nový eSport monitor ZOWIE by BenQ XL2540

Publikováno: 29. listopadu 2016 | autor Redakce
ZOWIEbyBenQ_XL2540

ZOWIE by BenQ, značka produktů pro eSport, uvádí na trh nový 24,5palcový monitor XL2540. Nabízí nativní obnovovací frekvenci 240 Hz, Full HD rozlišení a speciální herní technologie jako jsou Black eQualizer či Color Vibrance.

Novinka je postavena na zavedeném, populárním a účelném černo-červeném ergonomickém designu. Na pevnou základnu navazuje otočná noha s otvorem sloužícím jako pořadač kabelů, několika posuvníky pro označení individuální konfigurace, například výšky, a madlo pro bezpečné přenášení. Monitor je dále opatřen nastavitelnou odnímatelnou stínící clonou, USB hubem a zatahovacím háčkem k uložení sluchátek.

Oproti svým předchůdcům vylepšuje ZOWIE by BenQ XL2540 výrazně plynulost obrazu. Využívá technologie umožňující nativní obnovovací frekvenci až 240 Hz a rychlý herní displej s odezvou 1 ms.

Nejvyšší standard je zachován i v rámci dalších specifických herních funkcí a vylepšení. K dispozici je tak například Black eQualizer optimalizující podsvícení a kontrast pro zlepšení viditelnosti v tmavých místech hry bez přesvětlení světlých oblastí či Color Vibrance s 20 přednastavenými úrovněmi sytosti barev dle konkrétních uživatelských preferencí. Tyto a další funkce a herní módy jsou navíc snadno dostupné prostřednictvím ovladače S-Switch v intuitivním OSD menu.

Nechybí ani tradiční technologie pro ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, které zamezují blikání na pozadí, resp. redukují vyzařované škodlivé modré světlo.

ZOWIE by BenQ XL2540 je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 14 990 Kč s DPH v České republice a 549 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací navštivte globální web ZOWIE.BenQ.com, české stránky BenQ.cz, nebo Facebook.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.