Nový Diamond francouzské značky ARCHOS

Publikováno: 13. října 2017 | autor Redakce
archos:diamond omega

V Brně ve čtvrtek,12.října 2017–Francouzská značka ARCHOS, která se stala významným evropským hráčem v oblasti spotřební elektroniky, dnes odhaluje neuvěřitelný smartphone: ARCHOS Diamond Omega. V kompaktním těle a stylovém designu představuje toto prémiové zařízení s displejem s úhlopříčkou 5,7 " působivým poměrem těla a obrazovky, kombinací procesoru Qualcomm® Snapdragon ™ 835 s pamětí 8 GB RAM a 128 GB interního úložiště a čtyřmi kamerami.

Totální pohlcení

ARCHOS Diamond Omega je přichází v kompaktním tmavě modrém skleněném těle sCorning® Gorilla® Glass, která je vybavena Full HD 5,7 "bezrámečkovým displejem s rozlišením 2040 x 1080 pixelů tedy 404 PPI díky nejnovější generaciIPS LTPS panelu. S poměrem obrazovky k tělu 85%, jeden z největších dnešní doby, jasnými a věrnými barvami a dokonalou čitelností i za jasného denního světla, je zárukou úplného ponoření se do her a videí, a to vše pohodlně v ruce.

Rychlost světla

ARCHOS Diamond Omega je vybaven špičkovým procesorem Qualcomm® Snapdragon ™ 835, který je podporován grafickým procesorem Adreno 540, pamětí 8 GB LPDDR4X RAM a 128 GB interního úložiště UFS 2.1. Tato extrémní kombinace high-end vybavení zajišťuje plynulost v každé situaci, multitasking, zvýšené grafické výkony, nekonečno uložených HD snímků a videozáznamů.

Je vyzbrojen baterií s kapacitou 3100 mAh, ARCHOS DiamondAlpha také využívá technologii QualcommQuickcharge 3, která umožňuje rychlé nabíjení (5 minut vystačí nadalších 5 hodin).

Jasnější a kreativnější mobilní fotografie

ARCHOS Diamond Omega se může pochlubit čtyřmi kamerami: dvě vzadu a dvě vpředu.

Kombinace obou fotoaparátů na zadní straně nabízí mnoho možností pro zachycení vynikajících snímků. Fotoaparát s rozlišením 23 MP (Sony IMX 318) má velkou clonu f / 2,0 pro dosažení bezztrátového zoomu x2, zatímco 12MP (Sony IMX 362) se clonou f / 1.8 zachytí maximální světlo ve dne i noci.

Dvě 5MP kamery na přední straně spolupracují pro zvláště estetické snímky, například pro dosažení slavného portrétního režimu s přirozeným efektem Bokeh. Spolu mohou skutečně aplikovat velmi atraktivní rozostření pozadí, které dodá selfie fotografiím zcela nový rozměr.

Čtyři senzory také těží z výkonných algoritmů, různých efektů, filtrů a režimů - přírodní, barevné, měkké světelné efekty a filtry, krása, mono, 3D, časosběrná videa, režimy úprav (pro zaostření a úpravu rozostřeného pozadí) vyvážení bílé, rychlost závěrky, úpravy zaostření a expozice, podpora souborů obrázků RAW atd. - poskytuje uživatelům větší kontrolu nad ohromujícími fotografiemi za všech podmínek.

ARCHOS Diamond Omega také umožňuje natáčet krásné 4K videa.

Ultra připojení

Díky své nejnovější generaci modemu kompatibilnímu s jakoukoli evropskou sítí, nabízí ARCHOS Diamond Omega ultra-rychlé připojení 4G+ aWiFi ac MiMo

ARCHOS Diamond Omega má digitální čtečku otisků prstů, která zařízení odemkne za pouhých 0,2 sekundy, technologie Bluetooth 4.1 a NFC zajišťující kvalitu zvuku a mobilní platby.

Google Android 7.1 "Nougat" a Nubia 5.0

ARCHOS Diamond Omega kombinuje silné stránky operačního systému Google Android 7.1 "Nougat" s nadstavbouNubia UI 5.0. Existuje mnoho možností optimalizace: gesta na okrajích obrazovky, zobrazení kontextových menu stisknutím ikony aplikace, učení a predikce chování uživatelů díky umělé inteligence, úspory energie apod.

Dostupnost a cena:

ARCHOS Diamond Omega bude v Evropě k dispozici v druhé polovině listopadu 2017 prostřednictvím obchodních partnerů společnosti ARCHOS za cenu 499,99 €.

Více informací naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.