Nový Canon PowerShot SX740 HS se 40násobným optickým zoomem: buďte svým zážitkům ještě blíž

Publikováno: 31. července 2018 | autor Redakce
Canon PowerShot SX740 HS

Nový kapesní fotoaparát Canon PowerShot SX740 HS, jeden z nejmenších kompaktů, který přináší čtyřicetinásobný zoom při rozsahu ohniskových vzdáleností 24 až 960 mm, jenž umožňuje například focení vzdálenějších památek bez využití výměnných objektivů. PowerShot SX740 HS podporuje i natáčení videí v rozlišení 4K Ultra High Definition, disponuje Wi‑Fi i Bluetooth. Canon PowerShot SX740 HS je dostupný v černé nebo stříbrné barvě.

Přednosti fotoaparátu PowerShot SX740 HS:

  • 40násobný optický zoom v kapesním těle, ZoomPlus pro 80násobný digitální zoom
  • Videa v působivém rozlišení 4K Ultra High Definition
  • Konektivita pro okamžité sdílení na sociálních sítích
  • Asistent pro výběr kompozice během zoomu nastavující přiblížení/zaostření na tvář

Canon PowerShot SX740 HS je výkonný kapesní superzoom s technologií ZoomPlus, která digitálně zdvojnásobuje rozsah optického zoomu. Na kvalitě výsledných snímků se podílí i obrazový procesor DIGIC 8 a snímač CMOS s rozlišením 20,3 magapixelů. Novinka se může pochlubit i rychlým automatickým zaostřováním, díky kterému je jednoduché i zachycení spontánních okamžiků. Užitečné je také kontinuální snímání rychlostí až 10 snímků za sekundu.

Díky podpoře videa ve 4K UHD rozlišení a stabilizaci v pěti osách mohou být výsledné snímky z dovolené velmi ostré a plné detailů, a to i v případě pořízení z velké vzdálenosti nebo v pohybu. Nechybí ani možnost získat z filmového záznamu statické snímky v rozlišení 8 megapixelů.

Součástí nového fotoaparátu je Wi-Fi i Bluetooth konektivita umožňující propojení s kompatibilním chytrým zařízením s operačními systémy iOS nebo Android. Obsah lze navíc ukládat i do cloudové služby Canon Irista nebo ho automaticky a bezdrátově synchronizovat s počítačem.

Canon PowerShot SX740 HS bude v prodeji od srpna.

Více informací k novému Canon PowerShot SX740 HS naleznete přímo zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.