Novinka | Olympus OM-D E-M5 Mark III

Publikováno: 4. listopadu 2019 | autor Redakce
om-d-e-m5-mark-iii-black-ez-m1415-product-010.jpg

Přichází nový zástupce střední řady těchto oblíbených přístrojů s vysokou odolností a profesionálními funkcemi. Když to shrneme jednoduše, inženýrům ze společnosti Olympus se podařilo do velmi lehkého a malého těla doslova narvat téměř všechny vlastnosti a schopnosti vyššího modelu Olympus OM-D E-M1 Mark II a k domu dokonce i dost velmi cenných funkcí z aktuálně nejlepšího modelu OM-D E-M1X.
Text: redakce na základě podkladů Olympusu, foto: Olympus

Hlavní charakteristika

Výborný cestovní, rodinný a street fotoaparát OM-D E-M5 Mark III přináší do střední třídy parametry profesionálních modelů.

Jeho hlavní vlastnosti, jako je rychlost a přesnost zaostřování, obrazová kvalita, spolehlivost, odolnost, profesionální funkce a ergonomie, ho řadí k vlajkovým lodím typu Olympus E-M1 Mark II a E-M1X. Zároveň je však významně mobilnější a kompaktnější díky designu „pětkové“ modelové řady. Spolu s prvotřídními objektivy řady PRO, kapesními světelnými objektivy a profesionálním příslušenstvím i speciální servisní péčí představuje komplexní systém, který uspokojí velké množství fotografů.

om-d-e-m5-mark-iii-silver-ez-m12210-pro-5-axis-synchro-is--technology.jpg

Bližší pohled

Tahle novinka má typický, velmi kompaktní a léty propracovaný retro design OM-D a k tomu samozřejmě voděvzdornou, prachotěsnou a mrazuvzdornou konstrukci (do −10 °C). Má rychlé a přesné zaostřování s oběma typy objektivů Olympus, tedy jak s kompaktními objektivy M.Zuiko Digital pro fotoaparáty OM-D a PEN, tak i se zrcadlovkovými objektivy Zuiko Digital.

...
Celý článek si můžete přečíst v listopadovém vydání FotoVideo.
Více informací o obsahu listopadového vydání najdete zde.

fotovideo-11-2019--stranka-086.jpgfotovideo-11-2019--stranka-087.jpg

...


fv11-vizual-v1-.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.