Novinka – Konzole TourBox

Publikováno: 18. listopadu 2022 | autor Redakce
illustrator-3.jpg

TourBox NEO a ELITE jsou univerzální ovladače pro řadu fotografických, video, audio, animačních, kreslicích a dalších aplikací, včetně programů Photoshop, Lightroom, Illustrator, Final Cut Pro X, Premiere, After Effects, DaVinci Resolve, Audition, Cinema 4D, Capture One, Clip Studio Paint, Comic Studio, PaintTool SAI a dalších.

 

photographer-2.jpg

Také vás toto nové zařízení zaujalo?

Když jsme jej poprvé viděli, řekli jsme si, že vám jej musíme ukázat. K počítači s iOS nebo Windows se tyto konzole připojují přes rozhraní USB-C pomocí dodávaného kabelu a napájí se přímo z nich. Konzoli TourBox NEO lze také nastavit pro spolupráci s myší, klávesnicí a grafickým tabletem.

01-121177.jpg

Při běžném pracovním postupu se ovladač drží jednou rukou a myš druhou. Kompaktní ergonomický design má na různých místech tvarované ovládací prvky, které umožňují jejich snadnější ovládání. Nabízí ovladače, rolovací kolečka, knoflíky a funkční tlačítka, která lze ovládat samostatně nebo v různých kombinacích.

04-121177.jpg

Až 42 operací můžete nastavit jako klávesové zkratky nebo integrované funkce. U vybraného softwaru lze přednastavené konfigurace importovat ze softwaru TourBox, který je k dispozici ke stažení zdarma pro počítače s iOS a Windows. TourBox NEO dokáže spravovat více přednastavených konfigurací a umožňuje mezi nimi jednoduše přepínat.

tourbox-s4-img2.jpg

Ovládání štětců – všestranný knoflík umožňuje snadno ovládat velikost, tok, průhlednost a tvrdost štětce, aniž byste museli přerušit pracovní postup.

Univerzální volič – velký volič na levé straně spolupracuje s ostatními ovládacími prvky konzole a umožňuje ovládání posuvníků, číselné nastavení, krokování snímků nebo rychlé vyhledávání.

Navigace – pomocí ovládacího kolečka, knoflíku nebo voliče můžete provádět navigaci, například zvětšování obrazovky, otáčení plátna a úpravu časové osy. Tlačítka Side, Top a Short umožňují přístup k dalším funkcím.

Přepínání nástrojů – tlačítka se šipkami umožňují přepínat mezi více nástroji a zobrazovat stav různých nástrojů v reálném čase, pokud máte zapnutou funkci HUD (Heads up display).

tourbox-s4-img3.jpg

Hlavní vlastnosti

  • univerzální editační konzole pro kreativce
  • mírně vylepšená verze 2. generace
  • spolupracuje s aplikacemi AE, PS, C4D, FCP X a dalšími
  • pro fotografie, videa, zvuk a animace
  • použití společně s mikrofonem, klávesnicí či tabletem
  • možnost programování až 42 operací
  • rozhraní USB-C
  • kompatibilní s počítači s iOS a Windows

Ceny

TourBox NEO – konzole pro úpravu fotografií, videí a grafiky: 5090 Kč / 203 eur

TourBox ELITE – Bluetooth konzole pro úpravu fotografií, videí a grafiky: 9590 Kč / 384 eur

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.