Nové videokamery LEGRIA HF pro snadný záznam i sdílení

Publikováno: 6. ledna 2017 | autor Redakce
legria-hf-r88-mainwa.jpg

Společnost Canon rozšířila produktovou řadu LEGRIA HF o tři nové modely – LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 a LEGRIA HF R88.

Nejnovější videokamery zachovávají vlastnosti svých předchůdců a současně zvyšují míru kontroly nad kreativní tvorbou. Domácí i pokročilí uživatelé se mohou těšit například na flexibilní použití zrychleného a zpomaleného záznamu, na dokonalejší podporu natáčení při špatných světelných podmínkách pro čisté výstupy se skvělým barevným podáním nebo na novou povrchovou úpravu. Díky těmto vylepšením jsou nové kamery opravdu snadno použitelné a umožňují vznik kvalitních filmů v HD kvalitě.

Kreativní možnosti se špičkovou technologií

Každá z nových videokamer dovoluje díky novým flexibilním efektům pro záznam zpomaleného a zrychleného pohybu průběžnou změnu snímkovací frekvence. Uživatelé tak snadno doplní například zpomalený záznam sfouknutí svíček na dortu nebo zrychlené video se skokem partnera do bazénu o zábavné i dramatické efekty. Nejnovější modely umožňují spolu s režimem priority vysokých jasů využívat i vylepšenou korekci protisvětla, kterou lze navíc navolit ručně přímo během natáčení – výsledkem jsou přirozené a dobře osvětlené snímky. Spojení těchto dvou technologií přináší možnost analyzovat každou scénu – na základě této analýzy pak videokamera zaznamená všechny detaily a zajistí ostré podání kontrastu mezi světlými a tmavými oblastmi, a to i v případě jasných scén.

Barevný dotykový displej s vysokým rozlišením a s úhlopříčkou 7,5 cm nabízí snadno použitelné uživatelské rozhraní a zjednodušuje dostupnost jakéhokoli nastavení. Použití nových videokamer usnadňuje i automatický scénický režim, který inteligentně vybírá nejvýhodnější nastavení. Díky baterii s dlouhou životností pak mohou uživatelé vyrážet na delší cesty. Modely LEGRIA HF R86 a LEGRIA HF R88 navíc nabízí i interní paměť, díky níž lze pořídit ještě více záběrů.

Všechny modely z produktové série LEGRIA HF se mohou pochlubit výkonným inteligentním IS pro stabilizaci obrazu v pěti osách, který eliminuje chvění videokamery, a to dokonce i při velkém přiblížení. Výsledné záběry budou neroztřesené bez ohledu na to, zda autoři snímku sledují své ratolesti při jejich prvních krůčcích nebo usilují o zachycení akčních scén během prosluněné dovolené. Nové videokamery nabídnou i 32násobný optický zoom a impozantní 57násobný pokročilý zoom, což umožňuje zaznamenat i velmi vzdálené detaily. Uživatelé mají k dispozici také spolehlivého automatického asistenta pro výběr kompozice (Auto Zoom Framing Assist), díky kterému již nikdy nezmeškají žádný důležitý záběr. Pozornost si určitě zaslouží i technologie Audio Scene Select, která pro každou scénu automaticky vybere optimální nastavení audio parametrů – součástí záběru je tak zvuk v nejlepší možné kvalitě přinášející dokonalý zážitek ze sledování výsledných filmů.

Součástí modelu LEGRIA HF R88 je také širokoúhlá předsádka WA-H43, která rozšiřuje zorný úhel videokamery a je proto ideálním příslušenstvím při pořizování záběrů v uzavřených prostorách nebo pro tvorbu úžasných snímků okolní krajiny.

Dokonalejší konektivita

Díky širokým možnostem konektivity umožňují nejnovější přírůstky do produktové série LEGRIA HF okamžité sdílení pořízených snímků. Modely LEGRIA HF R86 i LEGRIA HF R88 se mohou pochlubit vestavěnou Wi-Fi a funkcí Dynamic NFC, která nabízí jednodušší spárování s kompatibilními chytrými zařízeními včetně Canon Camera Connect a Canon Connect Station CS100. Díky podpoře paměťových karet FlashAir jsou různorodé způsoby využití konektivity k dispozici i v případě videokamery LEGRIA HF R806.

Klíčové vlastnosti videokamery LEGRIA HF R806:

  • Full HD rozlišení a 57násobný pokročilý zoom
  • Optický inteligentní stabilizátor obrazu
  • Kompatibilita s paměťovými kartami FlashAir
  • Záznam zpomaleného nebo zrychleného pohybu

Klíčové vlastnosti videokamery LEGRIA HF R86:

  • Full HD rozlišení a 57násobný pokročilý zoom
  • Optický inteligentní stabilizátor obrazu
  • Wi-Fi, funkce Dynamic NFC a interní paměť 16 GB
  • Dobíjecí baterie s dlouhou životností

Klíčové vlastnosti videokamery LEGRIA HF R88:

  • Full HD rozlišení, 57násobný pokročilý zoom a širokoúhlá předsádka
  • Optický inteligentní stabilizátor obrazu
  • Wi-Fi, funkce Dynamic NFC a interní paměť 16 GB
  • Dobíjecí baterie s dlouhou životností

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.