Nové typy stylových kompaktních domácích multifunkčních tiskáren Canon

Publikováno: 8. září 2016 | autor Redakce
canon-pixma-ts5050.jpg

Společnost Canon rozšířila svoji produktovou řadu inkoustových multifunkcí PIXMA o zcela novou modelovou řadu, která se vyznačuje skvělým designem, perfektní konektivitou a maximální podporou kreativity.

Novinkami myslel Canon opravdu na všechny uživatele – základní model PIXMA TS5050, následují PIXMA TS6050 a PIXMA TS8050 pro středně náročné zákazníky a na vrcholu pak stojí nejdokonalejší PIXMA TS9050.  Navíc jsou všechny nové multifunkce ve srovnání s předchozími modely až o 40 procent menší.

Bezproblémová konektivita

Díky integrovanému rozhraní Wi-Fi podporují všechny nové modely PIXMA bezdrátový tisk z osobních počítačů a prostřednictvím vylepšené aplikace Canon PRINT pro operační systémy Android a iOS také z chytrých telefonů a tabletů. Funkce jako Wi-Fi Direct[1] a režim přístupového bodu umožňují přímé připojení tiskárny bez nutnosti využívat router nebo zadávat heslo k domácí Wi-Fi síti. Uživatelé tak mohou multifunkce snadno sdílet s hosty nebo ostatními členy rodiny.

Modely PIXMA TS9050 a PIXMA TS8050 disponují funkcí PIXMA Touch & Print, která na zařízeních s operačním systémem Android dovoluje snadné propojení chytrých telefonů a tabletů s tiskárnou. Uživatelé těchto zařízení kompatibilních s technologií NFC (komunikace na krátkou vzdálenost) tak mohou prostřednictvím aplikace Canon PRINT snadno tisknout i skenovat. Součástí PIXMA TS9050 je i rozhraní Ethernet, které nabízí připojení a sdílení v domácí síti klasicky pomocí síťového kabelu.

V případě multifunkcí PIXMA TS9050, PIXMA TS8050 a PIXMA TS6050 poskytuje dotykový LCD displej přístup ke službě PIXMA Cloud Link, která zajišťuje komunikaci s oblíbenými cloudovými službami a umožňuje rychlý tisk fotografií i nahrávání dokumentů do cloudu pro pozdější využití na cestách[2]. Příznivci sociálních médií navíc mohou vybrané tiskárny[3] propojit se službou Instagram a vytisknout své oblíbené fotografie, například na nový lesklý fotografický papír značky Canon ve čtvercovém formátu 13 x 13 cm (5 x 5 palců).

Moderní a kompaktní design pro stylové propojené domácnosti

Nové modely PIXMA dostaly do vínku kompaktní a elegantní design, díky kterému nevypadají jako běžná zařízení a mohou v domácnosti zastávat roli poutavého uměleckého díla. Modely PIXMA TS8050 a PIXMA TS6050 s kombinací lesklého a matného povrchu okamžitě projasní jakýkoli pokoj, zatímco PIXMA TS9050 v podobě nádherně estetického boxu ocení všichni uživatelé, kteří touží po maximálním uměleckém prožitku. Přední výklopný panel s velkým LCD displejem zajišťují rychlý přístup ke zcela novému intuitivnímu ovládacímu rozhraní, které v rámci jedné obrazovky umožňuje stejně snadnou navigaci a nabízí stejné funkce jako aplikace Canon PRINT.

Kvalitní domácí tisk rychle a snadno

Multifunkce PIXMA TS5050 a PIXMA TS6050 využívají systém pěti samostatných inkoustů a mohou se pochlubit rychlým a vysoce kvalitním tiskem na běžný a fotografický papír. Modely PIXMA TS9050 i PIXMA TS8050 díky doplňkové šedé a dokonalejší fotografické černé barvě kvalitu tisku fotografií ještě zvyšují a výsledné výstupy obsahují bohatší detaily v tmavých oblastech i ve stínech. Oba jsou proto ideální pro pokročilé fotografy. Pro všechny nové modely jsou k dispozici volitelné inkoustové kazety XL, díky nimž mohou uživatelé vytisknout více stránek. Samostatné inkousty navíc umožňují individuální výměnu každé barvy a minimalizují tak množství odpadu.

Kreativita z prostředí domova

Nejnovější multifunkční zařízení PIXMA jsou díky zadnímu podavači kompatibilní s širokou škálou typů a formátů papíru. Uživatelé mohou vytvářet opravdu různorodé tisky – od fotografií přes oboustranné dokumenty až po personalizovaná přání k narozeninám nebo umělecké výtvory svých dětí. Součástí modelů TS9050, TS8050 a TS6050 je i přední zásobník zjednodušující používání tiskárny všem uživatelům, kteří pravidelně tisknou dokumenty i fotografie. V zásobníku může být trvale vložený běžný papír, zatímco v zadním podavači libovolný fotografický papír – odpadá tak nutnost výměny médií mezi různými typy tisků. PIXMA TS9050 a PIXMA TS8050 nabízí taktéž i přímý potisk disků (CD, DVD, BR), a to přímo pomocí aplikace Canon PRINT.

Multifunkce PIXMA TS9050, PIXMA TS8050 a PIXMA TS5050 umožňují tisknout fotografie i bez připojení k počítači, a to přímo z paměťové karty SD. Model PIXMA TS9050 navíc při tomto způsobu tisku poskytuje i kreativní filtry, které mohou uživatelé ke svým fotografiím přidávat pomocí velkého dotykového displeje s úhlopříčkou 12,6 cm (5 palců) a okamžitě ověřovat své tvůrčí nápady.

Více informací najdete zde.

Klíčové vlastnosti multifunkce PIXMA TS5050:

  • Kompaktní, elegantní a cenově dostupné zařízení typu „vše v jednom“
  • Tisk prostřednictvím Wi-Fi, z paměťových karet SD i z cloudových služeb
  • Displej LCD s úhlopříčkou 7,5 cm (3 palce) a jednoduché uživatelské rozhraní
  • Domácí bezokrajový tisk fotografií ve formátu 10x15 cm (4 x 6 palců) pod 40 sekund
  • Spolupráce s chytrými telefony a tablety prostřednictvím aplikace Canon PRINT

Klíčové vlastnosti multifunkce PIXMA TS6050:

  • Rychlé zařízení typu „vše v jednom“ pro tisk dokumentů i fotografií
  • Wi-Fi pro bezdrátový tisk, kopírování i skenování odkudkoli v domácnosti
  • Intuitivní uživatelské rozhraní na dotykovém displeji s úhlopříčkou 7,5 (3 palce)
  • Přístup k funkcím cloudových služeb z dotykového displeje
  • Spolupráce s chytrými telefony a tablety prostřednictvím aplikace Canon PRINT

Klíčové vlastnosti multifunkce PIXMA TS8050:

  • Tisk fotografií z prostředí domova v ohromující kvalitě
  • Kompaktní design, Wi-Fi konektivita a kopírovací i skenovací funkce
  • Velký dotykový displej s úhlopříčkou 10,8 cm (4,3 palce) a automaticky vyklápěný přední panel
  • Možnost bezdrátového připojení a NFC
  • Podpora paměťových karet SD
  • Spolupráce s chytrými telefony a tablety prostřednictvím aplikace Canon PRINT

Klíčové vlastnosti multifunkce PIXMA TS9050:

  • Specialista na tisk fotografií v ohromující kvalitě fotolaboratoře
  • Možnost použít na snímky na paměťové kartě SD kreativní filtry, a to prostřednictvím velkého dotykového displeje s úhlopříčkou 12,6 cm (5 palců)
  • Kompaktní provedení s elegantními kontrastními texturami
  • Zařízení typu „vše v jednom“ kompatibilní s chytrými telefony a disponující síťovou i cloudovou konektivitou
  • Wi-Fi, Ethernet a NFC
  • Podpora paměťových karet SD


[1] Pouze pro zařízení s operačním systémem Android

[2] Skenování do cloudu a do e-mailu je k dispozici pouze pro uživatele originálních inkoustů značky Canon

[3] Modely TS9050, TS8050 a TS6050

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.