Nové tiskárny i-SENSYS přináší rychlý tisk v profesionální kvalitě

Publikováno: 5. května 2016 | autor Redakce
modelova-serie-i-sensys-mf410.jpg

Canon uvedl dvě nové modelové série černobílých multifunkčních tiskáren pro formát A4. Canon tak reaguje na požadavky, které podniky kladou na oblast tisku a zpracování dokumentů.

Vedle nejdůležitější funkcionality v podobě tisku, kopírování a barevného skenování se mohou nová zařízení i-SENSYS MF410i‑SENSYS MF510 pochlubit i řadou dalších funkcí a vlastností i vysokou rychlostí, navíc v kompaktním a intuitivním designu.

„Společnost Canon vždy dělala maximum pro to, aby svým zákazníkům pomohla odhalit a využít celý jejich potenciál,“ říká Daniel Míka, B2B Marketing Director ve společnosti Canon CZ. „Produkty a služby z našeho portfolia představují pro náročné firmy se zájmem o vlastní růst a rozšiřování svých podnikatelských schopností prověřená a škálovatelná řešení, která mohou opravdu naplnit jejich požadavky a potřeby. Nové modelové série i-SENSYS MF510 a i-SENSYS MF410 jsou skvělým příkladem rychlých a vysoce produktivních strojů, které jsou nejen dostatečně robustní ke splnění náročných podnikových požadavků, ale také dostatečně kompaktní na to, aby je firmy mohly umístit i do malých nebo středně velkých kanceláří.”

Ve středu zájmu je firemní produktivita

Nové modelové série i-SENSYS MF510 a i-SENSYS MF410 jsou ideální zařízení pro rostoucí pracovní skupiny, které vyžadují konkurenceschopné provozní náklady a stále větší objem černobílé produkce. Díky rychlosti tisku 33[1] až 40[2] stran za minutu a duplexnímu automatickému podavači dokumentů mohou nová zařízení nabídnout rychlou produkci výstupů ve vysoké profesionální kvalitě. Nejnovější zařízení navíc podporují vzdálenou správu, která umožňuje minimalizovat zásahy ze strany IT týmů přímo na konkrétním pracovišti a ještě více tak optimalizovat pracovní produktivitu. Součástí nových modelů je i dotykový barevný displej LCD s jednoduchým a velmi intuitivním ovládáním.

Nejnovější zařízení významně zjednodušují digitalizační workflow – vedle skenování do e-mailu a složky umožňují i skenování bez využití osobního počítače, a to do USB pamětí, sdílených síťových složek, FTP úložišť nebo e-mailu. Skenovací možnosti zahrnují i přímé skenování do oblíbených cloudových služeb a mobilních zařízení, stačí využít zdarma dostupnou desktopovou nebo mobilní aplikaci.

„Nové modely i-SENSYS jsme navrhli s ohledem na maximální kompatibilitu a uživatelskou přívětivost,“ pokračuje Daniel Míka. „Naše nejnovější zařízení umožňují skenování do e-mailu i skenování do složky a široce tak podporují digitalizaci i bezproblémové využití v rámci dokumentových workflow. Výsledkem je optimální produktivita jak v případě práce přímo v kancelářích, tak i na cestách. Tonerové kazety typu vše v jednom zajišťují spolehlivost a stále stejně vysokou kvalitu tisku bez nutnosti údržby a při zachování maximální jednoduchosti správy. A kompatibilita s řízenými tiskovými službami MPS zajišťuje možnost škálování v závislosti na růstu firmy.“

Vylepšená konektivita pro větší efektivitu kanceláří

Kompatibilita s platformou Canon uniFLOW přináší zákazníkům funkcionalitu podnikových řešení při menších nárocích na pracovní prostor a umožňuje plně využívat výhod této platformy pro správu výstupů. Zařízení modelových sérií i‑SENSYS MF510 a i-SENSYS MF410 jsou navíc kompatibilní i s tiskovými jazyky dle průmyslových standardů PCL5c/6 a Adobe PostScript a zákazníci je tak mohou snadno a bezproblémově integrovat do stávající spravované síťové infrastruktury. Díky podpoře nové technologie Canon NFC Touch & Print[3] mohou pracovníci pro rychlé připojení k nejnovějším modelům a následnému tisku využít i své kompatibilní[4] chytré telefony nebo tablety, a to prostřednictvím mobilní aplikace Canon PRINT Business.

Obě modelové série umožňují pomocí zdarma dostupných aplikací nahrávat naskenované dokumenty do cloudových aplikací včetně služeb Dropbox a Google Drive. Nová zařízení jsou kompatibilní i se službou Google Cloud Print a podporují také technologie Apple AirPrint a Mopria. Tyto vlastnosti a funkce umožňují firmám všech velikostí pracovat efektivněji i spravovat, tisknout a skenovat dokumenty pomocí mobilních zařízení i na cestách.

Globální udržitelnost

Uživatelé zařízení z modelových sérií i-SENSYS MF510 a i-SENSYS MF410 mohou využívat výhod oceňovaného programu společnosti Canon pro recyklaci tonerových kazet. Uživatelé tak mají k dispozici bezplatný, jednoduchý a hlavně k životnímu prostředí odpovědný způsob, jak recyklovat své prázdné tonerové kazety značky Canon.

Modelové série i-SENSYS MF510 a i-SENSYS MF410 budou v Evropě v prodeji od června 2016.

Více informací najdete zde.

Klíčové vlastnosti modelové série i-SENSYS MF510:

  • Tisk, kopírování a skenování
  • Faxování (pouze model MF515x)
  • Automatický oboustranný tisk
  • Barevný dotykový displej s úhlopříčkou 8,9 cm (3,5 palce)
  • Rychlost tisku 40 stran za minutu
  • Podpora služby E-maintenance
  • Wi-Fi konektivita
  • Podpora technologií AirPrint a Mopria
  • Kompatibilita se službou Google Cloud Print
  • Kompatibilita s platformou uniFLOW
  • Podpora tiskových jazyků PCL5c/6 a Adobe PostScript

Klíčové vlastnosti modelové série i-SENSYS MF410:

  • Tisk, kopírování a skenování
  • Faxování (pouze modely MF416dw a MF419x)
  • Automatický oboustranný tisk
  • Barevný dotykový displej s úhlopříčkou 8,9 cm (3,5 palce)
  • Rychlost tisku 33 stran za minutu
  • Podpora služby E-Maintenance
  • Kompatibilita s technologií NFC Touch & Print (pouze model MF416dw)
  • Podpora technologií AirPrint a Mopria
  • Kompatibilita se službou Google Cloud Print
  • Kompatibilita s platformou uniFLOW (pouze modely MF418x a MF419x)
  • Podpora tiskových jazyků PCL5c/6 a Adobe PostScript


[1] Modely série MF410

[2] Modely série MF510

[3] Pouze model MF416dw

[4] Zařízení s operačním systémem Android, která podporují NFC

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.