Nové stativy a držáky JOBY pro chytré přístroje

Publikováno: 29. června 2017 | autor Redakce
Joby

Ve světě selfie, youtuberů, blogerů, vlogerů a dalších se neustále něco děje a hlavně to jde neuvěřitelně dopředu. Známá mladá značka JOBY má pro širokou oblast uživatelů opravdu skvělé produkty.

Změny a novinky na našem trhu

V prodejnách se pomalu doprodává starších šest produktů a přicházejí jejich nástupci. Náhradou za JOBY GripTight Mount (54−74 mm) a JOBY GripTight Mount XL(69−95 mm) je nový GripTight ONE Mount. Proč zrovna tento GripTight ONE? Je prostě jen jeden! Jeden univerzální držák obsáhne všechny telefony na trhu se šířkou 56−91 mm. Dále budou JOBY GripTight Mount a JOBY GT Micro Stand nově ve dvou barvách (černé a bílé), dříve byly pouze v černé. Naopak JOBY GriTight ONE GP Stand (držák s novým GorillaPod Original) bude pouze v černé barvě. Jako novinku najdete v prodejnách JOBY GT Mount kombinovaný s novým GP Magnetic (+bluetooth spoušť Impulse). Produkt se jmenuje JOBY GripTight ONE Magnetic Impulse. Doporučit můžeme i zajímavý JOBY GripTight POV Kit (grip + dálková spoušť) a moderní dálkovou bluetooth spoušť Impulse, která umožňuje odpalování až ze vzdálenosti 27 metrů, se zajímavou cenou 499 Kč, když například v Apple Storu najdete relativně ošklivou a zbytečně velkou spoušť Hisy za 659 Kč. Tato nová spoušť je navíc také součástí balení JOBY GripTight ONE Magnetic Impulsea JOBY GripTight POV Kit.

JOBY GripTight ONE Mount

Praktický klipový držák pro uchycení a stabilizaci chytrých mobilních telefonů se šířkou 56−91 mm.

Jedná se o druhou generaci klipových držáků GripTight Mount pro mobilní telefony se šířkou 56−91 mm. GripTight ONE Mount je přímou náhradou adaptérů GripTight Mount (54−74 mm) a Grip-Tight Mount XL (69−95 mm). GripTight ONE Mount je dodáván samostatně a v setu se stativy GorillaPod Original, Micro Tripod a GorillaPod Magnetic.

Jeho rozměry: (š × d × t; v mm) − složený stav: 27,2 × 92 × 7,4, hmotnost: 20 g, barva: bílá a černá, cena: 449 Kč.

JOBY GripTight ONE GP Stand

Stativ GorillaPod Original s držákem GripTight ONE Mount JOBY GripTight ONE GP Stand je určen pro práci s mobilními telefony šířky 56–91 mm. Skládá se ze dvou komponentů, které lze používat samostatně. Inovovaný stativ JOBY GorillaPod Original, osazený čtvrtpalcovým šroubem, lze použít pro práci s kompaktními fotoaparáty, nový klipový držák JOBY GripTight ONE Mount lze upevnit na jakýkoliv stativ se čtvrtpalcovým upínacím šroubem. Díky patentované technologii flexibilní kloubové konstrukce nabízí GripTight ONE GP Stand neuvěřitelné možnosti využití. Stativ s telefonem můžete zafixovat nejen na rovné ploše, ale také na větvi stromu, dopravní značce, zábradlí mostu, horských kamenech atd.

Jeho rozměry: (š × d × t; v mm) − složený stav: 34 × 40 × 165, hmotnost: 71 g, barva: černá, cena: 899 Kč.

JOBY GripTight ONE Magnetic Impulse

Nový stativ JOBY GorillaPod Magnetic s držákem JOBY GripTight ONE Mount a dálkovou bluetooth spouští Impulse. Stativ JOBY GripTight ONE Magnetic Impulse je určen pro práci s mobilními telefony šířky 56−91 mm. Set se skládá ze tří komponentů, které lze používat samostatně. Inovovaný stativ GorillaPod Magnetic, osazený čtvrtpalcovým šroubem, lze použít pro práci s kompaktními fotoaparáty, nový klipový držák GripTight ONE Mount lze upevnit na jakýkoliv stativ se čtvrtpalcovým upínacím šroubem. Dálková bluetooth spoušť Impulse s dosahem až 27 metrů má širokou škálu využití při fotografování či snímání videa telefonem nebo fotoaparátem. Cena: 1490 Kč.

JOBY GripTight ONE Micro Stand

Stativ JOBY Micro Tripod s držákem JOBY GripTight ONE Mount Stativ JOBY GripTight ONE MicroStand je určen pro práci s mobilními telefony šířky 56–91 mm. Skládá se ze dvou komponentů, které lze používat samostatně. Stativ Micro Stand osazený čtvrtpalcovým šroubem lze použít pro práci s kompaktními fotoaparáty, nový klipový držák JOBY GripTight ONE Mount lze upevnit na jakýkoliv stativ se čtvrtpalcovým upínacím šroubem. Cena: 899 Kč.

JOBY GripTight POV Kit

Univerzální grip s bluetooth odnímatelnou spouští − pro komfortní fotografování a pořizování videa mobilním telefonem. JOBY GripTight POV Kit výrazně zvyšuje komfort práce s mobilním telefonem v oblasti fotografování a natáčení videa. Dále usnadňuje držení telefonu, jehož spoušť můžete mačkat stejně jako u klasického fotoaparátu. Umožňuje také upevnění telefonu na helmu, k bedernímu pásu apod. (kompatibilní systém upevnění GoPro Mount). Navíc lze bluetooth spoušť Impulse (součást balení) snadno sejmout z gripu a použít samostatně pro dálkové snímání (ze vzdálenosti až 27 metrů). Cena: 1490 Kč.

JOBY Impulse

Dálková bluetooth spoušť.

Dříve autoportrét, nyní selfie,akce, sport, kultura, zábava− existuje mnoho situací, kdy se vám bude hodit dálková spoušť. Pomocí JOBY Impulse můžete ovládat svůj mobilní telefon ze vzdálenosti až 27 metrů. Tato spoušť vám tedy dle výrobce pomůže vyfotit unikátní záběr i tam, kde to není možné! JOBY Impulse lze zakoupit samostatně, spoušť je také součástí balení stativu JOBY GripTight ONE Magnetic Impulse a gripu JOBY GripTight POV Kit. Cena: 499 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.