Nové síťové kamery Axis navržené pro dobrou viditelnost

Publikováno: 6. července 2022 | autor Redakce
m1137-shelf-convenience-store-1911-hi-2600x1950px.png.jpg

Axis Communications uvádí na trh novou generaci boxových kamer AXIS série M11, které nabízejí vynikající kvalitu obrazu i za zhoršených světelných podmínek. Navrženy jsou jako viditelný odstrašující prostředek, který pomáhá odradit od vniknutí na cizí pozemek a dalších nežádoucích aktivit.

Nové kamery jsou dostupné ve vnitřním provedení –  jde o model AXIS M1135 Mk II s rozlišením 2 MPx a AXIS M1137 Mk II nabízející 5 MPx rozlišení – nebo se v případě venkovních modelů AXIS M1135-E Mk II a AXIS M1137-E Mk II dodávají v ochranném krytu. Tyto kompaktní kamery nabízejí vynikající kvalitu obrazu vhodného k použití v široké škále různých aplikací.

axis-m11-37e-mkii-wall-angle.png

Kamery podporují PoE i redundantní stejnosměrné napájení a tím umožňují snadnou a flexibilní instalaci v interiéru i exteriéru a ochranu dat v případě výpadku napájení. Obsahují také CS držák s podporou motorizovaných objektivů i-CS, které umožňují vzdálený optický zoom a přizpůsobení optiky kamer pro konkrétní instalace.

Preventivní odstrašující efekt

Kamery řady AXIS M11 jsou navrženy jako viditelný odstrašující prostředek, který potenciálním pachatelům dává najevo, že je sledujete, a pomáhá zabránit vniknutí na cizí pozemek a dalším nežádoucím aktivitám. Poskytují dobře viditelný, pevný úhel záběru, takže je snadno vidět, kam přesně kamera míří.

Modely připravené k venkovnímu použití jsou navíc uzavřeny v pouzdru se stupněm krytí IP66, IK10 a NEMA 4X, který chrání kameru před vodou, korozí, prachem a nárazy.

axis-m1134-m1135.jpg

Skvělá kvalita zvuku a obrazu

Tyto kompaktní boxové kamery s rozlišením 2 nebo 5 MPx, vybavené pokročilými funkcemi Axis Lightfinder a Axis Forensic WDR, zajišťují věrné barvy a skvělé detaily i při práci v náročných světelných podmínkách nebo téměř v úplné tmě.

Oba vnitřní modely mají integrovaný mikrofon a oba venkovní modely nabízejí zvukový vstup pro mikrofon a záznam videa se zvukem v přesně vymezeném prostoru. Díky technologii edge-to-edge lze tyto kamery propojit také přímo s reproduktory Axis, například AXIS C1310-E Network Horn Speaker, a tím zesílit jejich odstrašující účinek ještě zvukovou výstrahou.

Kamery také disponují funkcí AXIS Object Analytics, která umožňuje detekovat a klasifikovat lidi a vozidla, a také technologií Axis Zipstream s podporou kodeků H.264/H.265, která výrazně snižuje nároky na šířku pásma a kapacitu úložiště.

m1137-shelf-convenience-store-1911-hi-2600x1950px.png.jpg

Standardní výbava kamer Axis zahrnuje  i funkce kybernetické bezpečnosti, které pomáhají zabránit neoprávněnému přístupu a chrání systém jako celek. Součástí kybernetické bezpečnosti jsou také podepsaný firmware a zabezpečené spouštění, které zajišťují pouze instalaci oficiálního autorizovaného firmware, který nebyl kompromitován.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.