Nové REALME 7

Publikováno: 10. října 2020 | autor Redakce
Nové REALME 7

Řada Realme 7 vstupuje na náš trh s nejrychlejším nabíjením ve své třídě, s ambiciózní zárukou kvality a v ceně od 4999 Kč.

Součástí řady Realme 7 jsou špičkové fotoaparáty a nejrychlejší technologie nabíjení ve střední třídě. Modely Realme 7 i Realme 7 Pro jsou prvními přístroji, které prošly ověřením spolehlivosti smartphonů TÜV Rheinland, které obsahuje 22 hlavních a 38 menších testů, které pokrývají mnoho běžných scénářů použití. Na českém trhu budou oba modely dostupné ještě v říjnu, cena startuje od 4999 korun.

  • Realme 7 Pro má 65W SuperDart nabíjení (100% nabití za 34 minut), 64Mpx hlavní fotoaparát se senzorem Sony, Super AMOLED displej s otiskem prstu v obrazovce nebo procesor Qualcomm Snapdragon 720G. K dostání bude ve verzi 8 GB + 128 GB za 7999 korun, a to od 13. října. Předprodej začíná už 7. října ve 12 hodin a k předobjednávce bude realme Band jako dárek.
  • Realme 7 je poháněný prvním herním procesorem MediaTek Helio G95, má 48Mpx hlavní fotoaparát se senzorem Samsung. Baterie s kapacitou 5000 mAh se nabíjí prostřednictvím 30W Dart. Model je k dostání ve verzi 4 GB + 64 GB za 4999 korun (exkluzivně u Alzy), ve verzi 6 GB + 64 GB za 5499 korun a varianta 8 GB + 128 GB se bude prodávat za 6699 korun. Všechny verze realme 7 budou dostupné od 21. října. Předprodej začíná 14. října.
  • Realme poskytuje službu „3+2“ všem majitelům řady realme 7. S tříletou záruční lhůtou a dvouměsíční pojistkou na výměnu zdarma. Ty jsou o rok, respektive o měsíc delší než u ostatních běžných značek smartphonů.

Nové REALME 7

Fotky ve vysoké kvalitě a na skvělém displeji

Realme 7 Pro se chlubí nejnovější, ultrajasnou sestavou fotoaparátu Quad, která zahrnuje 64Mpx hlavní fotoaparát s kvalitním senzorem Sony, 8Mpx 119stupňový ultraširokoúhlý objektiv, makroobjektiv a portrétní objektiv B&W. Hlavní sestavu doplňuje řada dalších špičkových funkcí, které ocení všichni, co od svého smartphonu očekávají i nadstandardní fotografie. Kromě toho je součástí přední fotoaparát s rozlišením 32 Mpx, který dokáže díky režimu Super Nightscape zachytit jasná selfie i za temné noci.

Nové REALME 7

Displej Realme 7 Pro o velikosti 6.4“ je v rozlišení FullHD+ s technologií Super AMOLED, díky které nalezneme čtečku otisků přímo v displeji. Jedná se o perfektní přístroj pro začínající fotografy, kteří chtějí zachytit svět kolem sebe v ostrých snímcích, aniž by je brzdila životnost baterie.Nové REALME 7

65W nabíjecí evoluce: Realme 7 Pro je telefon s nejrychlejším nabíjením ve své třídě

V čele evoluce v oblasti nabíjení stojí právě společnost Realme, která jako první značka chytrých telefonů aplikuje 65W SuperDart nabíjení do celého segment. Tak může co nejvíce mladých lidí využívat dostupné super rychlé nabíjení.

S 65W SuperDart nabíjením může Realme 7 Pro doplnit 4500mAh baterii na 13 % za pouhé 3 minuty a plných 100 % má baterie už za 34 minut. To dělá z modelu nejrychleji nabíjený mobilní telefon ve své třídě.

65W SuperDart nabíjení, které je nejrychlejší technologií nabíjení v Evropě, představila společnost realme letos.

Realme 7 Pro pohání procesor Snapdragon 720G. Překvapením odhaleným při dnešním streamu je nová verze uživatelské nadstavby operačního systému, realme UI 2.0. Ta je založená na nejnovějším Androidu 11. Pro uživatele Realme 7 Pro budou aktualizace k dispozici už příští měsíc.Nové REALME 7

Lokální dostupnost Realme 7 Pro

Realme 7 Pro je dostupný ve dvou barevných variantách Mirror Silver a Mirror Blue. K dostání je ve verzi s 8GB RAM a 128GB ROM za 7999 korun a v prodeji bude od 13. října u všech prodejních partnerů. Předprodej startuje 7. října ve 12 hodin a ke každé předobjednávce bude jako dárek Realme Band.

Realme 7: nejvýkonnější herní telefon střední třídy

Smartphone Realme 7 je navržený pro herní výkon, a je tak prvním zařízením na světě, které má procesor Helio G95. Také díky němu dosahuje skóre 300 000 bodů v AnTuTu testu.

Výkon podporuje baterie o kapacitě 5000 mAh s 30W Dart nabíjením, které umožňuje 50% nabití za 26 minut.

Ultra jemný displej

Model Realme 7 se chlubí ultra jemným 6,5″ displejem s FHD+ rozlišením 2400 x 1080 a s 90Hz obnovovací frekvencí, poměr displeje k tělu telefonu je 90,5 %.

Focení na úrovni

Realme 7 se pyšní sestavou čtyř fotoaparátů. Hlavní fotoaparát má 48Mpx se senzorem Samsung a sadu nočních filtrů. Dále disponuje 16Mpx selfie kamerkou, 8Mpx 119° ultraširokoúhlým a makro objektivem a portrétním objektivem B&W. K přepnutí do širokoúhlého režimu stačí jediné kliknutí, což uživatelům umožní zachytit více ohromujících záběrů krajiny, architektury a velkých skupin.

Lokální dostupnost Realme 7

Realme 7 je k dispozici ve dvou barvách Mist White a Mist Blue. Má krásný zrcadlový design s efektními odlesky. Ve verzi 4 GB + 64 GB bude v prodeji za 4999 korun exkluzivně u Alzy, varianta 6 GB + 64 GB za 5499 korun a 8 GB + 128 GB za 6699 korun. Všechny verze jdou do prodeje 21. října a předprodej začíná 14. října.

Realme nastavuje trendy

Ověření spolehlivosti smartphonů TÜV Rheinland obsahuje 22 hlavních a 38 menších testů, které zahrnují 3 scénáře používání: denní používání, spolehlivost komponentů a extrémní prostředí.

Záruka kvality

S nejlepší kvalitou ve své třídě poskytuje Realme spotřebitelům také ty nejlepší služby ve své třídě. Všichni uživatelé série Realme 7 budou mít tříletou záruční lhůtu. To je o rok déle než u všech ostatních mainstreamových značek smartphonů.

K tříleté záruce Realme dále prodlužuje svůj bezplatný nárok na výměnu z 1 měsíce na 2 měsíce, což je o 1 měsíc déle než u jiných značek smartphonů. V souladu se svým heslem Skok vpřed je značka realme odhodlaná poskytnout spotřebitelům ty nejlepší standardy služeb v Evropě.

Ceny a dostupnost

Realme 7 Pro

8 GB + 128 GB                  7999 korun

V prodeji od 13. října. V předprodeji od 7. října od 12 hodin s dárkem Realme Band.

Realme 7

4 GB + 64 GB                    4999 korun (exkluzivně u Alzy)

6 GB + 64 GB                    5499 korun

8 GB + 128 GB                  6699 korun

V prodeji od 21. října. Předprodej začíná 14. října.

 

Už máte říjnové vydání časopisu FotoVideo? Nahlédněte do jeho obsahu a podívejte se na možnosti objednání...

FOTOVIDEO 2020 – číslo 10

Říjnové FotoVideo je tu pro vás! Vyberte si:

OSOBNOST: ONDŘEJ NEFF

Focení samo o sobě není žádná zábava!OSOBNOST: ONDŘEJ NEFF

ROZHOVOR: ERIK TOMAŠÁK

Keď všetko funguje, cítite nadšenie a energiu.ROZHOVOR: ERIK TOMAŠÁK

VÝSTAVA: MARTIN RAK PHOTOGRAPHS

Seznamte se s krásnou krajinou v podání opravdového mistra.VÝSTAVA: MARTIN RAK PHOTOGRAPHS

NÁŠ SERIÁL: DESÁTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

Jak to bylo se začátky fotografické výuky a jak s FotoFESTEM?NÁŠ SERIÁL: DESÁTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

TECHNIKA: UV A OCHRANNÉ FILTRY V TESTU

Chcete mimo jiné ochránit svůj objektiv? Třetí díl našeho největšího testu filtrů je tady!TECHNIKA: UV A OCHRANNÉ FILTRY V TESTU

FOTOGRAF ROKU: JAK JSTE BODOVALI?

Úžasné téma: Na horách, ve skalách a v kopcích za úsvitu je vyhodnoceno. Známe vítěze! Vyhodnoceno.FOTOGRAF ROKU: JAK JSTE BODOVALI?

FOTOGRAF ROKU: JEDNADVACÁTÝ ROČNÍK SE RYCHLE ROZJEL

Vkládejte své soutěžní snímky do nových témat. Jsou pro vás otevřena!

SOUTĚŽNÍ TÉMATA ROČNÍKU 2021 najdete: ZDE.

S naším předplatným opravdu ušetříte, a ještě k němu dostanete dárek dle vašeho výběru zdarma! Máme nové dva dárky v nabídce. Vybírejte ale rychle, jsou jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce, jde to velmi rychle a můžete si vybrat, zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích, či… jak se vám to bude líbit

Vybírejte si například na těchto webových adresách:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

https://www.send.cz/casopis/779/foto-video

https://foto-video.magaziny.cz/

https://predplatit.cz/detail/foto-video/200/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu ta cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte s námi!

Trocha sci-fi v říjnovém FotoVideo

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.