Nové Notebooky a tablety Huawei MateBook X Pro a Huawei MediaPad M5

Publikováno: 26. února 2018 | autor Redakce
matebookxpro-0225.jpg

Společnost Huawei, jedna z největších výrobců smartphonů na světě, představila notebook Huawei MateBook X Pro a řadu tabletů Huawei MediaPad M5.

Huawei MateBook X Pro je první notebook s Huawei FullView 3K displejem. Huawei MediaPad M5 je prvním tabletem na světě s 2,5D zaobleným displejem.

Huawei MateBook X Pro

Jedná se o první notebook s Huawei FullView displejem. 13,9palcová 3K obrazovka s desetibodovou dotykovou vrstvou má rozlišení 3000 x 2000 pixelů s poměrem stran 3:2. Stylový kovový design a ultra tenké tělo má tloušťku pouhých 14,6 mm. a váhu 1,33 kg.

Huawei MateBook X Pro je vybaven osmou generací procesoru Intel® Core™ i7/i5 a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX150 se 2GB GDDR5. Co se týká zvuku, zařízení disponuje systémem Dolby Atmos Sound System a na míru vyrobenými reproduktory.

Aby byl Huawei MateBook Pro X pro uživatele intuitivní, zapracoval do něj Huawei několik technologií ze svých smartphonů. Například čtečku otisku prstů integrovanou v tlačítku napájení, která uživatelům umožní rychlý přistup na plochu Windows.

Kamera je zapuštěna do klávesnice. Uživatel ji musí před použitím stlačením otevřít, což poskytuje soukromí a bezpečnost. Víceúčelový adaptér podporuje rychlé nabíjení a je vybaven USB-C. Huawei Share. Rychlost přenosu prostřednictvím Wi-Fi dosahuje až 20Mbps.

Huawei MateBook X Pro byl představen ve dvou barevných variantách: šedé (Space Gray) a stříbrné (Mystic Silver).

Huawei MediaPad M5

Jde o první tablety s 2,5D zaobleným displejem. Jak 8,4palcová, tak 10,8palcová verze mají elegantní kovové uni-body tělo s designem antény ve tvaru U. Vylepšený 2K displej s technologií ClariVu 5.0.

Tablet je dodáván se dvěma reproduktory u 8,4palcové verze a se čtyřmi v případě verze 10,8palcové. Součástí je i podpora Hi-Res audia při poslechu sluchátky. Huawei MediaPad M5 je vybaven procesorem Kirin 960. Vysokokapacitní baterie 5 100 mAh u 8,4palcového typu a 7 500 mAh v případě10,8palcového tabletu podporuje rychlé nabíjení Huawei QuickCharge.

U 10,8palcové verze byl Android optimalizován pro produktivitu s „Deskpot View“ režimem. Huawei MediaPad M5 rovněž disponuje možností připojení externí klávesnice pomocí tzv. „Pogo Pins“.

Pro 10,8palcovou verzi Huawei MediaPad M5 Pro je k dispozici rovněž Huawei M-Pen.

Huawei MediaPad M5 byl představen ve dvou barevných variantách: šedé (Space Gray) a zlaté (Champagne Gold).

Více informací o produktech Huawei naleznete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.