Nové kompakty značky Canon pro snadné zachycení všech okamžiků

Publikováno: 7. ledna 2017 | autor Redakce
ixus-185.jpg

Společnost Canon uvádí tři nové kompaktní fotoaparáty, které usnadní zachycení jakéhokoli okamžiku – tenké a stylové modely IXUS 185 a IXUS 190 a superzoom typu mini bridge PowerShot SX430 IS.

Nejnovější členové řady IXUS jsou nejtenčími přístroji této produktové řady a představují ideální zařízení, které mohou mít uživatelé neustále při sobě a které ohromí skvělou obrazovou kvalitou. Obrovský 45násobný zoom modelu PowerShot SX430 IS je pak ideální pro rodiny toužící po fotoaparátu, který dovolí být co nejblíže všem jejich výjimečným okamžikům – tak, aby si je mohli všichni kdykoli věrně připomenout.

Vysoká kvalita a zoom ve vaší kapse

Všechny nové fotoaparáty zvládnou zachytit důležitý okamžik v působivé 20megapixelové kvalitě i natáčet filmy v rozlišení HD 720p. Součástí uváděných novinek je i výkonný optický zoom, v němž uživatelé získávají svobodu v podobě dostatečného přiblížení k detailu. Modely IXUS 185 (8násobný optický zoom) a IXUS 190 (10násobný optický zoom) umožňují zasunout objektiv zpět do těla fotoaparátu, díky čemuž je lze snadno přepravovat například v kapse či kabelce. Nejnovější přírůstky v portfoliu značky Canon se navíc mohou pochlubit i technologií ZoomPlus, která digitálně zdvojnásobuje rozsah zoomu a je tedy ideální i při snímání obtížných záběrů, a to při zachování plného rozlišení. Zájemci o snímek z opravdu velké vzdálenosti určitě ocení impozantní 45násobný optický zoom fotoaparátu PowerShot SX430, který fotografy přenese do samého středu dění. Navíc ve spojení s technologií ZoomPlus zajišťující 90násobné přiblížení budou objektům svého zájmu ještě podstatně blíž.

Nová funkce řady IXUS s názvem Easy Auto vybírá automaticky nejlepší nastavení fotoaparátu a díky zamknutí tlačítek zamezí náhodným změnám. Výsledkem jsou nejlepší možné snímky bez ohledu na to, zda jde o záběr rodiny, přátel nebo  jiného důležitého okamžiku. Fotografování i natáčení filmů je navíc ještě jednodušší díky funkci Auto Zoom, která inteligentně vybírá nejlepší podobu záběru podle počtu lidí v zamýšleném snímku.

Díky inteligentní stabilizaci obrazu z dílny společnosti Canon je výsledkem každého stisku spouště dokonale ostrý snímek. Uživatelé mají k dispozici celkem osm režimů, které se automaticky přizpůsobují konkrétní scéně – od fotografování ze stativu až po sledování a pořizování snímků běžícího dítěte. Nechybí ani technologie dynamického IS, která usnadňuje natáčení filmů.

Vytvořit, sdílet a zavzpomínat

Součástí všech nejnovějších modelů je nové tlačítko Date, které nabízí snadné přidání časové značky do snímku a usnadňuje tak připomenutí vzácných okamžiků. Uživatelé modelů IXUS 190 a PowerShot SX430 IS se mohou navíc rozloučit se zdlouhavými úpravami a pomalým nahráváním – díky vestavěné konektivitě Wi-Fi lze nyní snímky na sociálních sítích sdílet snadno a rychle přímo z fotoaparátu. Majitelé těchto přístrojů mohou využít i funkce Dynamic NFC, která umožňuje navázat bezdrátové spojení vzájemným dotykem fotoaparátu a telefonu.

Klíčové vlastnosti modelu IXUS 190:

  • DNA produktové řady IXUS aneb důraz na styl, snadné ovládání a ultratenké provedení
  • Vysoce kvalitní snímky všech jedinečných okamžiků
  • Bezproblémová konektivita pro snadné sdílení a vzdálené fotografování i natáčení
  • Plně automatizovaná a snadná tvorba kreativních snímků
  • Vynikající filmy v HD rozlišení stisknutím jediného tlačítka

Klíčové vlastnosti modelu IXUS 185:

  • Snadno použitelný a tenký model značky IXUS je vhodný do každé kapsy
  • Perfektní výstupy pro nejlepší vzpomínky
  • Nádherné výsledky opravdu snadno – stačí zamířit a stisknout spoušť
  • Skvělá zábava díky snadno použitelným kreativním režimům
  • Vynikající filmy v HD rozlišení stisknutím jediného tlačítka

Klíčové vlastnosti modelu PowerShot SX430 IS:

  • Velký zoom vhodný pro každou příležitost
  • Úžasné výstupy pro všechny důležité okamžiky
  • Bezproblémová konektivita pro snadné sdílení
  • Snadno použitelná automatika pro kreativní výstupy
  • Vynikající filmy v HD rozlišení stisknutím jediného tlačítka

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.