Nové karbonové stativy pro cestovatele - Rollei City Traveler

Publikováno: 4. května 2018 | autor Redakce
image001.png

Společnost Rollei uvádí na trh novou řadu karbonových stativů Rollei City Traveler nabízející 3 nové modely stativů, Mini, Standard a XL. Celá nová řada těchto stativů se vyznačuje zejména snadnou manipulací,skladností a lehkou karbonovou konstrukcí.

Rollei City Traveler jsou stativy pro fotografy a cestovatelé. Na výběr jsou tři velikosti začínající od MiniTraveler,nejskladnějšího a nejmenšího z trojice a však i tento stativ je zatížitelný až do 5kg

Druhým stativem v řadě je RolleiCity Traveler, který již nabízí plnohodnotnou výšku 130,5cm. Středoví sloupec lze snadno otočit hlavou dolů a dostat se tak co nejblíže k fotografovanému předmětu, například při focení Makro fotografií.

Největší z trojice je Rollei City Traveler XL. Umožňuje zatížitelnost až do 8kg. I přes svoji maximální výšku 156cm měří ve složeném stavu pouhých 42cm. Pro větší stabilitu je vybaven, stejně jako střední stativ, hákem pro protiváhu ve spodní části středového sloupce.

Všechny tři stativy jsou tvořeny ze čtyř karbonových segmentů opatřených rychloupínacím systémem Twist Lock. Do výbavy všech modelů je zahrnuta kulová hlava opatřena upínacím systémem a destičkou ArcaSwiss. Pro lepší úchop je vždy jedna noha opatřena rukojetí, stativ tak při přenášení neklouže v ruce. Součást balení je také praktická brašna. Na výběr jsou tři barevná provedení Titanium, Oranžové a zelené.

City Traveler Mini

City Traveler

City Traveler XL

Hmotnost

0,61 kg(bez hlavy)

0,8 kg(bez hlavy)

1,12 kg(bez hlavy)

Min výška

18 cm

38 cm

23 cm

Max výška

46 cm

130.5 cm

156 cm

Zatížitelnost

5 kg

5 kg

8 kg

Segmenty

4 (průměr: 22, 19, 16, 18)

4 (průměr: 22, 19, 16, 13)

4 (průměr: 25, 22, 19, 16)

 

Více informací o nových Travel stativech Rollei naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.